![]() |
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
.sub pt ep 16 n-a aparut, iar pre-release-ul de la ep 15 nu-l am ca sa probez cu .sub-ul aparut pt varianta finala. Asa cum sa probez? cu un episod x si o .sub de la ep. y ? Cu alte cuvinte, rugam pe cinva care are pre-release la ep 15 sa-mi zica daca se potriveste .sub-u de pe subtitrari.ro PS: unii se prind mai greu
__________________ Caut controller pt hdd 80G Maxtor ATA133,2mb (IASI) | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
1. Actoru' a spus ca nu mai poa' suporta calatoriile pe care tre' sa le faca intre orasu' in care locuieste si orasu' in care se filmeaza, din cauza unor probleme de sanatate. De aceea, l-au "scos" (eu inca sper ca e ceva temporar). 2. Scenele din episodu' 16 au fost filmate dupa primu' pachet de 13 episoade, de aceea nu e niciuna cu Abruzzi protagonist. Iar daca 1. nu ar fi fost adevarat, s-ar fi gasit loc sa il bage si pe el, nu?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
parca era alt serial daca nu mai bagau si niste faze din inchisoare chiar ma pierdeam. frumos sa-i vezi pe toti afara multa informatie totusi in episodul asta.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ - The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. - What's that? - Whether we are good or evil. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
si aici nu apare nici un "the key" http://www.tv.com/prison-break/show/..._listings.html mi se pare aiurea sa apara asa din senin ep 18 cand nu e nici 17(cu toate ca inteleg ce e f posibil sa le filmeze cum vor ei) sau site-ul dat de zoso e varza
__________________ - The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. - What's that? - Whether we are good or evil. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Vazut si episodu' 17 - nimic deosebit, in afara de final. Apropo, ce stim noi ca e episodu' 18 e de fapt 19, asa ca eu am preferat sa mai aman inca o saptamana vizionarea lui, dupa ce apare episodu' 18 propriu-zis. PS: [stryder], dc crezi ca am zis "YES! YES!"?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
mah nu cred ca termina de filmat duminica seara si trimit repede la televiziune episodul. sunt cu cateva episoade inainte cel putin si la un moment dat mai apare cate o scapare , cum e cea cu episodul 18.pe mine m-a mirat faptul ca pe un site de subtitrari cerea cineva subtitrare la ep 17,18 si 19 si eu aveam in fata doar 17... PS: cat am asteptat faza cu ochii lui scofield de la finalul episodului.parca a sunat clopotzelul in capul lui
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|