![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
ati luat careva ep 18 de pe net?am 17 da 18 o aparut de vreo 2 sapt.Din cate am vazut ii screener si mai am ep 16 tot screener da nu se vede prea bine si sunetu ii decalat cu imaginea.Daca il aveti careva zicetim si mie va rog cum se vede sa nu mai astept pana marti.Apropo super tare serialu, nam vazut ep 17 ca acum ma uit la Taken si dupaia ma pun sa ma uit neveste disperate numa bine mai astep pana apare tot adica pana la ep 20 | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
19 (care tu crezi ca e 18) e aparut de pe un dvd furat. de unde si denumirea dvdscr. poti vedea aici cand este difuzat fiecare episod. http://www.tv.com/prison-break/show/..._listings.html adauga ~12ore si iti dai seama cand apare
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
stiu si eu cand apare luni la americani si marti la mine ma interesa cum se vede se merita sal iau sau sa astept pana marti sal iau calitate normala ca si celelate.La mine sapt ii urm prog :marti-prison break ;joi-lost ; vineri -smallville asta asa in lipsa de battestar,stargate,surface,invasion-care tre sa apara din 17 aprilie | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
terminat de vazut 18 (tare) si bag 19 (dvdscr) si dupa 5 minute nu pot sa zic decat OMG!!! ce fete au facut toti!!!!!!!!!
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Da, am vazut si eu 18 si 19 si, desi aduce in continuare a telenovela (in sensu' de lalaiala), trend inceput cu episodu' 14, serialu' reuseste sa ramana cat de cat proaspat. Dupa cum se continua actiunea, sunt mari sanse si pt. sezonu' 2, desi eu sper sa aiba doar un sezon cu 25 de episoade.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
acum sunt curios doar sa vad ce mai scot scenaristii din faza de final. nu era mai usor daca venea o nava mare si ii teleporta din inchisoare si apoi aparea will smith cu okelarii negrii si spunea "departamentul de agricultura, oameni!! toata lumea sa se uite la mine!".Huitchu si the end.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Eu nu am gasit decat episodul 18, care se pare ca e 19 (ptr. ca incepe cu accidentul acela s.a.m.d.). Nu as vrea sa il vad, ptr. ca vreau sa vad mai intai episodul de legatura, dar tocmai pe acesta nu-l gasesc (chiar daca ii dau cautarea dupa nume, tot episodul 19 imi apare in fapt) Mi se pare ciudat.
__________________ HAYABUSA | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
inca 4 zile
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|