Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2006, 06:27   #81 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Vazut episodu' 20. Nu e deloc cum ne asteptam cu totii OMG

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 07:56   #82 (permalink)
Registered User

Nu cred ca a fost aranjament faza cu ala micu... Le-a dat peste cap toate planurile.
Am vazut azi dimineata si ep 20 - super tare. Cred ca o sa fie "exploziva" actiunea sapt viitoare.

Scorpion is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 15:08   #83 (permalink)
Registered User

bogdanar's Avatar

Super episodul 20. De ceva timp n-am mai vazut un episod asa de dinamic. Faza cu ala "mic" s-ar putea totusi sa fie pregatita. Michael avea nevoie de un motiv sa mai intre o data in biroul sefului , ca sa poate ajunge la frati-su care este sub supraveghere 24/24. Stia si cand trebuia sa fie gata constructia pentru nevasta directorului. I-a spus pustiului, stiind ca se duce la Bellick ( doar pustiul a fost implantat in grupul lor ).Poate totul a fost planuit. Oricum, faza de la sfarsitul episodului, complica mult situatia.

Episoade ramase din sezon:
1-21 8 May 06 Go
1-22 15 May 06 Flight

bogdanar is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 17:23   #84 (permalink)
Registered User

Ultimul episod se numeste Flight ? Ma intreb care vor fi cei 3 care au locurile asigurate in avionul ala...

Scorpion is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 22:51   #85 (permalink)
Registered User

floppy2001's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scorpion
Ma intreb care vor fi cei 3 care au locurile asigurate in avionul ala...
unul sigur e abruzzi
ceilalti 2.. oricum planul acestuia va fi dat peste cap de michael

floppy2001 is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2006, 21:47   #86 (permalink)
Tatal Lor

Peke's Avatar

ep 20

OMFG x 2! Super greu episodul 20! Bag tag-ul de spoiler pentru extra comentarii ca sa nu stricam surpriza cuiva ce se aventureaza p'aci si nu l-a vazut inca (cum eram eu ieri )

Peke is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2006, 23:59   #87 (permalink)
sga
Registered User

sga's Avatar

e aiurea ultima faza cu bricegul.
Mi se pare un gest disperat si aiurea .De acu nu mai e cale de intoarcere pt ei(ori la bal ori la spital).
Eu cred ca o sa evadeze si sezonul 2 o sa fie in afara inchisorii caz in care dupa mine ar cam trebui schimbat numele serialului.
In fine , acu mai asteptam si ep 21...

sga is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 00:25   #88 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Eu cre'ca n-a fost planificata accelerarea. Ce nevoie avea sa accelereze? Si dc implicandu-l pe Belleck in asemenea mod? Plus ca si Michael s-a aratat la un moment dat surprins de turnura pe care au luat-o evenimentele.

Cert este ca 20 a surprins pe toata lumea si prin prisma faptului ca ultimele doua-trei episoade (patru chiar, socotindu-l pe cel cu "remember") au fost dinadins lancezite, pt. ca socu' sa fie cat mai mare - desi revenirea lui Abruzzi parca prevestea furtuna... Comon, adica prin episodu' 13 erau sa evadeze in liniste, fara sa afle nimeni decat dupa, si acu' mai lipseste femeia de serviciu sa stie ca evadeaza?

Old 04-05-2006, 19:48   #89 (permalink)
senior intruder

Am vazut si eu azi si pot spune ca m-a luat dreq de ce emotii am avut Chiar m-am bucurat cand s-a terminat pt ca nu mai rezistam cu suspansul. Super tare si excelent realizat, chiar te face sa uiti de tot si sa intri in barca lor. Pe moment, cred ca e cel mai tare show posibil. De fapt, sunt sigur.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 21:43   #90 (permalink)
Tatal Lor

Peke's Avatar

Quote:
Originally Posted by Assassin
Eu cre'ca n-a fost planificata accelerarea. Ce nevoie avea sa accelereze? Si dc implicandu-l pe Belleck in asemenea mod? Plus ca si Michael s-a aratat la un moment dat surprins de turnura pe care au luat-o evenimentele.
Pai dupa cum am mai spus acopera doua chestii - ii tine pe ceilalti detinuti in sah pentru ca ei eventual sa nu-si poata face planuri separate stiind data evadarii - Michael fiind constient ca toti sint "buni prieteni" pina sar gardu dup'aia fiecare cu a masii si nu se stie ce iese de aici - iar pe de alta parte era singura zi in care putea sa mai profite de manevra lui cu taj mahalul ca sa ajunga la Pope - asta fiind singura alternativa, zic eu, sa-l scoata pe Link - nu-mi zice ca i-a venit ideea asta asa, in ultima zi.

Poate ca el avea alta alternativa, cu Belleck sa afle, sa-i dea in vileag, sa ajunga linga Link cu totii, dupa care pe el oricum il chema Pope afara ca sa termine castelul si mergea pe aceeasi manevra cu briceagul sau altceva. Surpriza pentru el a fost cind mosu i-a dat-o lu Belleck si atunci iarasi s-a schimbat planul.

Nu stiu daca ceilalti l-ar fi crezut daca venea cu "hai sa evadam azi in loc de peste 3 zile, ca asa mi-a venit mie". Avea nevoie de o influenta "externa".

Old 08-05-2006, 22:03   #91 (permalink)
Registered User

Mannyx's Avatar

e destul de complex cu multe aspecte .
cu siguranta Michael nu i-a spus aiurea
pustiului de faza cu evadarea, ca stia ca o sa iasa chiar asa sau nu asta nu avem
de unde sa aflam deocamdata. poate s-a inteles cu mosu dinainte sa-i dea la capat
lui Bellick, orice e posibil. e clar ca a facut asta in primul rand ca sa-l scoata pe
frati-su si in al 2-lea rand ca sa-i ia prin surprindere pe ceilalti. In ceea ce priveste
motivul pt care l-a luat cu el pe pusti .... un motiv banal ar fi ca pur si simplu i-a
fost mila de el.... dar un motiv care mie mi se pare mai potrivit ar fi ca este posibil
sa aiba nevoie de el + a riscat mult pt el si asta l-a facut sa se simta dator si mai e
faza ca pustiul a intrat la parnaie dintr-un kkt, deci nu chiar jegos care restu care
i-ar da in cap fara probleme dupa ce si-au terminat treaba cu el.
Vedem maine

Mannyx is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2006, 01:14   #92 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Eu zic ca pe pusti l-a luat cu ei pentru ca se simtea vinovat pt celalalt pusti care ii ceruse ajutorul... nu i l-a acordat si s-a terminase tragic.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2006, 09:43   #93 (permalink)
Registered User

nu cred ca l-a luat din mila , pentru ca in mediul in care se afla mila il trage definitiv jos , cand apare episodul urmator sa ne edificam de ce l-o luat

eu_sunt is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2006, 11:44   #94 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Michael nu l-a "impins" pe pusti sa ii spuna lui Belleck. Chiar a fost ceva neplanificat.

Old 09-05-2006, 11:53   #95 (permalink)
Registered User

Mannyx's Avatar

ep 21

da, nu a fost cum ma asteptam legat de pusti, oricum chiar daca nu a mai fost nimic f surprinzator in episodul asta tot a fost cu super suspans.
Assassin: continui sa cred ca a facut-o intentionat Michael, inainte sa-i spuna de plan i-a bagat si vorba aia ca "trebuie sa stiu ca pot sa am incredere in tine" vrajeala d-asta

Mannyx is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2006, 13:21   #96 (permalink)
Sexahoolic

The Punish3r's Avatar

ep 21

cel mai bun episod sau sa zic episodu care m-a tinut cu sufletu la gura...de abia l-am terminat de vazut si mai imi bate inima si imi tremura putin mainile Nush daca am mai avut parte de asemenea suspans de cand ma uit la filme.Pur si simplu parca evadam cu ei cre' ca e primu ep/film la care pot sa acord nota 10 prima de cand sunt pe forum si notez filme.Bine ca saptamana viitoare vom alfa cum se termina tot si cine mai ramane in urma si cine ajunge sa urce in avion.

The Punish3r is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2006, 19:45   #97 (permalink)
Registered User

bogdanar's Avatar

Pai.. Michael avea nevoie de niste toale ale unui gardian, poate chiar ale unui sef gardian.. si atunci se explica de ce i-a spus pustiului ca se evadeaza..

In rest... multe chestii care s-au potrivit la timpul potrivit... poate , prea multe.
Oricum, episod bun, care te tine in tensiune.. si te face sa-l astepti pe next one ...

bogdanar is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2006, 20:53   #98 (permalink)
Tatal Lor

Peke's Avatar

ep 21

Excelent ep 21 ! The Punish3r are mare dreptate - n-am mai stat intr-un asa suspans de multa multa vreme - nici chiar in filme de lung metraj, nu mai vorbesc de alte seriale. Nota 10 cu felicitari.

La ce zice bogdanar "In rest... multe chestii care s-au potrivit la timpul potrivit... poate , prea multe" - pina la urma este un film, nu camera ascunsa, viata reala Dupa parerea mea a fost un balans bun de chestii care se intimpla conform planului si chestii mai putin conforme cu planul. Pina la urma, daca toate se potriveau ca la carte, evadau din episodu 7

Cu pustiul inca nu sint clarificat. Avea Michael ceva de platit dar acum inclin sa cred ca mai are un rol de jucat in ultimul episod - nu l-au "evadat" scenaristii doar de dragul datoriei

N-am inteles de data asta de ce grasu a ales sa treaca ultimu Toti erau disperati sa evadeze si stiau ca ultimii s-ar putea sa si-o ia dar grasu hodoronc tronc "lasa, ca trec eu ultimu" - mai ales ca din actiunile lui anterioare nu reseie cum ca ar fi atit de "generos" ... din contra. Dar, dupa cum ziceam, pina la urma e un film Plus ca n-am fost pusi in situatia sa evadam ca sa stim cu exactitate prin ce trec oamenii in stresul si suspansul ala

Tensiune mare. Ultimul episod se anunta criminal - dar macar se vor rezolva din dileme (nu ca la alte seriale gen Lost cind ramii sa te uiti in "gaura" la sfirsitul sezonului ). Sper insa sa mai apara altele noi aspecte pentru sezonul urmator.

Old 09-05-2006, 21:05   #99 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Pai grasu' a vrut sa treaca ultimu' din cauza ca i-era frica. Sa nu uitam ca el a picat printre ultimii in grup.

Au fost cateva chestii trase de par, cum ar fi faza cu secretara care n-a intrat in camera la Pope decat dupa ce a facut rost de trei gardieni

Ma bucur ca a murit ala care se tot freca pe langa Veronica. Devenise si mai antipatic in ultimele episoade. Ca tot veni vorba, am stiut ca o sa moara mosu'. Nu avea cum sa nu moara cu rana aia.

Ramane de vazut cu ce vor pleca de langa inchisoare la aeroport ca eu n-am vazut sau nu imi aduc aminte de nici un plan care sa implice un mijloc de transport in acest scop.
De asemenea, legat de cele trei locuri in avion, nu imi aduc aminte ca Michael sa le fi promis celorlalti ca ii lasa pana in fata usii unde voiau ei sa ajunga. Asa ca mi se pare normal sa se suie doar cu frate-sau si cu Abruzzi.

Nu inteleg ce a fost in capu' celorlalti cand au evadat. Michael a facut-o pt. Lincoln, Lincoln era condamnat la moarte, Abruzzi era pe viata, la fel si T-Bag si mosu' parca. Da' restu'? Sucre nu iti inchipuie ca in urmatoarea ora vor fi deja politaii la el acasa si la prietena sa? La fel si negru' ala care asteapta sa ajunga acasa la nevasta si la copil.

Sunt curios cum va fi sezonu' urmator. E clar ca partea politica inca are potential, de vreme ce sunt acolo cam 3 factiuni aflate in conflict. De asemenea, mai sunt si cele 5 milioane de dolari, plus Veronica, viitoru' ei socru, relatiile dintre cei care apuca sa ramana impreuna dupa ce evadeaza etc.

Old 09-05-2006, 22:31   #100 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Genial episodul!!! ma gandeam ca pustiul se sacrifica dar s-a intors.deh liftul coboara dar si urca! deja faza cu banii e bagata ca sa te faca sa plangi pentru seria a doua. simt o lacrima
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules