Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-05-2006, 00:18   #101 (permalink)
Registered User

damn acuma tre sa mai astept sa vina episodu urmator sa vad cum fac cu avionu ce sa mai cel mai bun episod din serial , o luat-o razna de tot mai ales acuma pe final .
oricum io zic ca t bag tre sa moara sau sa fuga cumva ca abruzzi nu are de gand sa il lase sa ajunga pana la scara avionului si sa-i zica ba nu intri , ramane oricum de vazut care sunt cei 3 care vor urca in avion , sau daca vor ajunge pana la urma in avion si mai ales ce se intampla cu psihopatu ala
s-au potrivit destul de multe chestii dar ce sa mai superb episod
btw cred ca in sezonu doi o sa fie ceva mai naspa , pt ca au lasat foarte mult planul politic si avocatesc in spate , iar daca il aduc acuma in prim plan cred ca o sa dea chix , dar sper sa ma insel , mie chiar mi-ar parea rau sa vad cum se termina viata din inchisoare asa brusc nu mai vezi tu lame in burta strecurate and shit

eu_sunt is online now    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 00:46   #102 (permalink)
Registered User

Mannyx's Avatar

da, cum a zis si Assassin, nu stiu cum o sa faca mai departe pt ca nu s-a vorbit deloc despre un mijloc de transport pana la avion si sa o ia la fuga e putin probabil pt ca si afara ar trebui sa fie nijte garzi care sa patruleze una alta. Atunci cand au vrut sa evadeze cu ajutorul cumnatului negrului cand au venit baietii cu masina aproape de puscarie imediat au venit gardienii si le-au dat eject asa ca e putin trasa de par faza mai ales ca Michael nu mi-aduc aminte sa se fi uitat daca patruleaza cineva p-acolo si in ce intervale, treburi d-astea.
In episodul asta a mai aparut faza cu cele 5 mil de dolari care poate sa complice f mult actiunea avand in vedere ca erau mai multi acolo cand a zis ala unde sunt ascunsi si mai ales T-Bag a parut f interesat si e posibil sa iasa bataie pe banii aia.
Toate episoadele de pana acum s-au terminat in suspans si fara prea multe raspunsuri asa ca ma indoiesc ca ultimul o sa fie plin de clarificari. Totusi sper ca macar sa ne dea o idee a ceea ce o sa urmeze, bineinteles daca va exista o continuare. Oricum au multe posibilitati de a continua actiunea fara sa o lalaie, au diversificat ei atat de bine in parnaie unde este un mediu limitat nu vad de ce nu ar face-o si inafara unde sunt mult mai multe variante.

Mannyx is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 00:57   #103 (permalink)
Registered User

floppy2001's Avatar

Quote:
Originally Posted by Assassin
Au fost cateva chestii trase de par, cum ar fi faza cu secretara care n-a intrat in camera la Pope decat dupa ce a facut rost de trei gardieni
secretara a intrat singura in camera dupa care a chemat un gardian, gardianul alt gardian.. totusi nu aveau cum sa declanseze alarma doar pt ca ala probabil plecase..

Quote:
De asemenea, legat de cele trei locuri in avion, nu imi aduc aminte ca Michael sa le fi promis celorlalti ca ii lasa pana in fata usii unde voiau ei sa ajunga. Asa ca mi se pare normal sa se suie doar cu frate-sau si cu Abruzzi.
Abruzzi a zis la telefon ca nu toti vor fi in viata sa ajunga la avion in momentul in care a fost intrebat daca vrea unul mai mare decat cel de 3 locuri.. are el ceva in cap

Quote:
Nu inteleg ce a fost in capu' celorlalti cand au evadat. Michael a facut-o pt. Lincoln, Lincoln era condamnat la moarte, Abruzzi era pe viata, la fel si T-Bag si mosu' parca. Da' restu'? Sucre nu iti inchipuie ca in urmatoarea ora vor fi deja politaii la el acasa si la prietena sa? La fel si negru' ala care asteapta sa ajunga acasa la nevasta si la copil.
D.B. Cooper nici nu se gandea sa evadeze pana sa afle de fi-sa si sa i se interzica s-o vada inainte sa moara - vezi si ultima lui rugaminte.
pt Sucre prietena lui era viata din 2 motive: o iubea si are copilul lui pe teava .. aia tot o ardea aiurea ca nu mai poate sa-l astepte si mai era si Hector care aproape ca i-o furase.
negru` initial a fost curios sa vada ce vrea Michael sa faca.. si probabil satul sa-si tot minta nevasta li s-a alaturat. si asta avea 2 copii, deci inca 2 motive sa evadeze!

Quote:
Originally Posted by Mannyx
asa ca e putin trasa de par faza mai ales ca Michael nu mi-aduc aminte sa se fi uitat daca patruleaza cineva p-acolo si in ce intervale, treburi d-astea.
te inseli! cand a declansat alarma intentionat si s-a urcat pe cladire a cronometrat toate strazile! asa a ales-o..

floppy2001 is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 01:44   #104 (permalink)
Registered User

mai un ep si dupaia 6 luni pauza is curios daca si sezonul 2 o sa fie la fel de interesant ca primu?

florin22xxl is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 02:17   #105 (permalink)
Registered User

te rog spune-mi ca ai zis la misto 6 luni pauza , nu poate dura atata , e peste puterile mele , mai ales ca nu sunt un om rabdator

eu_sunt is online now    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 02:26   #106 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

In septembrie incep de obicei sezoanele serialelor americane.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 10:54   #107 (permalink)
Registered User

Mannyx's Avatar

Quote:
Originally Posted by floppy2001

te inseli! cand a declansat alarma intentionat si s-a urcat pe cladire a cronometrat toate strazile! asa a ales-o..
n-ai inteles , cand a dat alarma el a vrut sa vada cat de ajunge politia si a vazut el de pe care strada ajunge mai tarziu insa eu m-am referit la garzile care patruleaza pe langa parnaie, de alea nu a zis nimic.

Mannyx is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 20:02   #108 (permalink)
Registered User

stammi's Avatar

cine stie de unde sa iau si eu subtitrarea pt ep 21 ?

stammi is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 20:28   #109 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

greu al naibii
http://www.titrari.ro/index.php?page...8=1&z5=0455275

zoso is online now    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 22:25   #110 (permalink)
Registered User

stammi's Avatar

cu google nu mi-a aratat nimic, stii tu un motor mai bun ?

stammi is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 23:32   #111 (permalink)
Moderator

civilizat din partea lor ar fi fost sa termine glorios cu episodul viitor. un episod de o ora.. si gata. acum o sa inceapa s-o lalaie.. in bunul stil al altor seriale celebre.
pacat de serial.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 23:58   #112 (permalink)
Registered User

bogdanar's Avatar

pai.. nu e gata, abia de au sarit gardul.. pana ajung la avion mai dureaza un pic..

bogdanar is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 00:15   #113 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Pai nu au nevoie sa o lalaie ... Voi credeti ca nu se poate face o serie pe cinste cu 8 evadati in libertate urmariti contra cronometru de toata lumea ? (aduceti-va aminte filmul "The Fugitive" cu Harrison Ford-ceva asemanator)
Care pe linga ca sunt urmariti mai au si ca mar al discordiei si comoara de 5 milioane de usd ?

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 00:45   #114 (permalink)
Moderator

teoretic se poate face ceva interesant dintr-o multime de subiecte. practic nu se face mai nimic.. mai mereu. prison break e un titlu sugestiv.. evadarea a reusit. that should be it. acum ne apucam sa le spunem povestea pana imbatranesc fugind dupa cai verzi pe pereti guvernamentali? povestea cu acea conspiratie e apa de ploaie.. umplutura. la fel de bine puteau sa justifice totul prin marea dragoste a astuia pentru fratele lui. hell.. puteau sa-l faca pe ala chiar vinovat pe bune.. daca nu tineau la corectitudinea politica. ma cam irita stilul asta de a gasi mereu justificari grandioase unor actiuni banele in fond.
vezi doamne.. salvam un om nevinovat. ca parca daca era vinovat ala.. lesinau privitorii loviti de o criza de moralitate.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 02:08   #115 (permalink)
Registered User

floppy2001's Avatar

sezonul urmator se va numi "Prison Break: Manhunt".. deduceti si voi ce ne asteapta

floppy2001 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 02:14   #116 (permalink)
sga
Registered User

sga's Avatar

pana acu a fost un serial super ok.
daca o sa o tina tot asa ar fi bine sa il lungeasca
singura chestie este sa apara episoadele mai des. de acum m-am hotarat : ma uit doar la seriale finalizate deja , nu imi place deloc sa astept dupa tv.
offtopic: ce imi recomandati??

sga is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 07:22   #117 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

"24" , deja 4 serii a cite 24 de episoade terminate si inca 19 din seria a 5-a.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 09:17   #118 (permalink)
god
RS6 fanatic

god's Avatar

oricum e cel mai tare serial la ora actuala...mult mai bun ca lost si invasion. Ultimul episod "Go" e bestial, te tine cu sufletul la gura tot timpul si totul se petrece la limita, exact asa cum ar trebui sa faca un serial bun. Sa speam ca in seria a 2-a nu o vor lalai prea mult!

god is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 09:29   #119 (permalink)
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

misto 21...mortii ma-sii de gras, am avut emotii pana la sfarsit

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 09:31   #120 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

pana la seria a doua mai e un episod care cred ca o sa fie mega tare. cat despre seria a doua si daca i se mai potriveste numele de "prison break" nu mi se pare atat de relevant. daca reusesc sa tina serialul la acelasi nivel, chiar si cu implicarea politicului, nu ma deranjeaza.Ar putea sa se numeasca si "deedee coco puf". Ultimele trei-patru episoade au fost geniale prin accelerarea care s-a produs in planul evadarii, spre deosebire de lost unde au ajuns sa se intrebe personajele de pe insula daca mai vor sa mai plece sau nu, daca mai incearca sa se salveze...(noroc cu michael )

sga incearca taken - 10 episoade a cate 1 ora jumate. am vazut ca acum fo 2-3 saptamani il dadeau pe protv sau tvr1
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules