![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | damn acuma tre sa mai astept sa vina episodu urmator sa vad cum fac cu avionu ce sa mai cel mai bun episod din serial , o luat-o razna de tot mai ales acuma pe final .oricum io zic ca t bag tre sa moara sau sa fuga cumva ca abruzzi nu are de gand sa il lase sa ajunga pana la scara avionului si sa-i zica ba nu intri , ramane oricum de vazut care sunt cei 3 care vor urca in avion , sau daca vor ajunge pana la urma in avion si mai ales ce se intampla cu psihopatu ala s-au potrivit destul de multe chestii dar ce sa mai superb episod btw cred ca in sezonu doi o sa fie ceva mai naspa , pt ca au lasat foarte mult planul politic si avocatesc in spate , iar daca il aduc acuma in prim plan cred ca o sa dea chix , dar sper sa ma insel , mie chiar mi-ar parea rau sa vad cum se termina viata din inchisoare asa brusc nu mai vezi tu lame in burta strecurate and shit | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
da, cum a zis si Assassin, nu stiu cum o sa faca mai departe pt ca nu s-a vorbit deloc despre un mijloc de transport pana la avion si sa o ia la fuga e putin probabil pt ca si afara ar trebui sa fie nijte garzi care sa patruleze una alta. Atunci cand au vrut sa evadeze cu ajutorul cumnatului negrului cand au venit baietii cu masina aproape de puscarie imediat au venit gardienii si le-au dat eject asa ca e putin trasa de par faza mai ales ca Michael nu mi-aduc aminte sa se fi uitat daca patruleaza cineva p-acolo si in ce intervale, treburi d-astea. In episodul asta a mai aparut faza cu cele 5 mil de dolari care poate sa complice f mult actiunea avand in vedere ca erau mai multi acolo cand a zis ala unde sunt ascunsi si mai ales T-Bag a parut f interesat si e posibil sa iasa bataie pe banii aia. Toate episoadele de pana acum s-au terminat in suspans si fara prea multe raspunsuri asa ca ma indoiesc ca ultimul o sa fie plin de clarificari. Totusi sper ca macar sa ne dea o idee a ceea ce o sa urmeze, bineinteles daca va exista o continuare. Oricum au multe posibilitati de a continua actiunea fara sa o lalaie, au diversificat ei atat de bine in parnaie unde este un mediu limitat nu vad de ce nu ar face-o si inafara unde sunt mult mai multe variante.
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #103 (permalink) | ||||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
pt Sucre prietena lui era viata din 2 motive: o iubea si are copilul lui pe teava .. aia tot o ardea aiurea ca nu mai poate sa-l astepte si mai era si Hector care aproape ca i-o furase.negru` initial a fost curios sa vada ce vrea Michael sa faca.. si probabil satul sa-si tot minta nevasta li s-a alaturat. si asta avea 2 copii, deci inca 2 motive sa evadeze! Quote:
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
, cand a dat alarma el a vrut sa vada cat de ajunge politia si a vazut el de pe care strada ajunge mai tarziu insa eu m-am referit la garzile care patruleaza pe langa parnaie, de alea nu a zis nimic.
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
greu al naibii http://www.titrari.ro/index.php?page...8=1&z5=0455275
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Pai nu au nevoie sa o lalaie ... Voi credeti ca nu se poate face o serie pe cinste cu 8 evadati in libertate urmariti contra cronometru de toata lumea ? (aduceti-va aminte filmul "The Fugitive" cu Harrison Ford-ceva asemanator) Care pe linga ca sunt urmariti mai au si ca mar al discordiei si comoara de 5 milioane de usd ?
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
teoretic se poate face ceva interesant dintr-o multime de subiecte. practic nu se face mai nimic.. mai mereu. prison break e un titlu sugestiv.. evadarea a reusit. that should be it. acum ne apucam sa le spunem povestea pana imbatranesc fugind dupa cai verzi pe pereti guvernamentali? povestea cu acea conspiratie e apa de ploaie.. umplutura. la fel de bine puteau sa justifice totul prin marea dragoste a astuia pentru fratele lui. hell.. puteau sa-l faca pe ala chiar vinovat pe bune.. daca nu tineau la corectitudinea politica. ma cam irita stilul asta de a gasi mereu justificari grandioase unor actiuni banele in fond. vezi doamne.. salvam un om nevinovat. ca parca daca era vinovat ala.. lesinau privitorii loviti de o criza de moralitate. | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
sezonul urmator se va numi "Prison Break: Manhunt".. deduceti si voi ce ne asteapta
__________________ - comenzi pe WWW.EASTBAY.COM saptamanale:LUNI,JOI,SAMBATA!Comenzi FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:victoriassecret.com/bigdiscount.com/zappos.com/6pm.com/ice.com/watchzone.com ![]() detalii pe privat, mail: floppy2k1 at yahoo.com, floppy_eastbay at yahoo.com tel: 07.22.23.99.88(Florin) YM: eastbaybucuresti | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
pana acu a fost un serial super ok. daca o sa o tina tot asa ar fi bine sa il lungeasca ![]() singura chestie este sa apara episoadele mai des. de acum m-am hotarat : ma uit doar la seriale finalizate deja , nu imi place deloc sa astept dupa tv. offtopic: ce imi recomandati??
__________________ - The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. - What's that? - Whether we are good or evil. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
oricum e cel mai tare serial la ora actuala...mult mai bun ca lost si invasion. Ultimul episod "Go" e bestial, te tine cu sufletul la gura tot timpul si totul se petrece la limita, exact asa cum ar trebui sa faca un serial bun. Sa speam ca in seria a 2-a nu o vor lalai prea mult!
__________________ We are nothing but the sum of our parts!!!!! | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
pana la seria a doua mai e un episod care cred ca o sa fie mega tare. cat despre seria a doua si daca i se mai potriveste numele de "prison break" nu mi se pare atat de relevant. daca reusesc sa tina serialul la acelasi nivel, chiar si cu implicarea politicului, nu ma deranjeaza.Ar putea sa se numeasca si "deedee coco puf". Ultimele trei-patru episoade au fost geniale prin accelerarea care s-a produs in planul evadarii, spre deosebire de lost unde au ajuns sa se intrebe personajele de pe insula daca mai vor sa mai plece sau nu, daca mai incearca sa se salveze...(noroc cu michael )sga incearca taken - 10 episoade a cate 1 ora jumate. am vazut ca acum fo 2-3 saptamani il dadeau pe protv sau tvr1
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|