![]() |
| | #1343 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1344 (permalink) | ||
|
Pt. nemultumiti : No Ofense dar de ce va mai uitati ? Daca vi se par penibile astea 2 episoade inseamna ca nu isi mai au rostul comenturile voastre vis a vis de ce va urma(toti zic ca "crap , mizerie ....dar sunteti la curent cu tot ce se intampla in serial cum naiba ?)P.S. E tras de par rau de tot ,,, da' te tine in fata televizorului P.S.2 Brava lor ca s-au umplut de bani
__________________ I'm a fucking legend | |||
|
| | #1346 (permalink) | ||
| William Fichtner chiar nu are ce cauta in serialul asta. E de departe cu 5 clase peste restul actorilor, pare "out of place". Surprinzator, ep. 3 nu mi s-a parut chiar atat de prost (cel putin comparat cu primele doua rebuturi din sezonul asta).
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #1349 (permalink) | ||
|
Se vede ca e un sezon "de umplutura", dar sincer nu ma deranjeaza din cauza ca stiu la ce sa ma astept. Nu mi se pare ca joaca CHIAR atat de prost actorii.. iar singurele faze cu adevarat trase de par sunt cele in care e implicat chinezoiu` ala cu aparatu` lui minune. Abia astept momentul in care se vor intalni T-Bag si Michael ![]() Lui T-Bag parca ii pica toate din cer asa.. bani, job, cartea din Sona. Bulanos ![]() LE : singurul actor care intr-adevar nu are ce cauta in Prison Break este Michael Rappaport. Sef la Homeland Security.. bahahahhahahahahahah. Retard. Cel putin cand le-a tinut el speech-ul ala despre cum sunt obligati sa isi puna chestiile alea la glezna, m-am c**** pe mine de ras. Ma mir cum nu l-a pocnit nimeni.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #1351 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1352 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1359 (permalink) | ||
|
uhm... am vazut eu episodul gresit, sau acum nici de cliffhanger nu mai avem parte la final ? mahone si cu lincoln dau mana ? that's it ? asta e lucrul care ar trebui sa ne tina cu inima in gat pana la episodul urmator ? ![]() Doamne cat de penibil e rapaport ala... si ce dur este... cred ca oricine ar muri de frica daca agentul Donald Self (lol ce nume i-au dat) s-ar răsti putin =)))
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|