![]() |
| | #1361 (permalink) | ||
| e in ultimu ep din seria 2... cu cateva secunde inainte sa deschida aia doi usa de la masina, Kellerman ii zice celui de il pazea ca pt cei din "rezistenta franceza" era o onoare sa stea in fata unui pluton de executie nazist ,asa de mare ca cei ce urmau sa fie ucisi zambeau .. Cand au deschis aia usa , K. le zice "va mai asteptam mult?" so ... stia ca vin : 1. erau de la Companie,el stia ca va fi ucis deci se resemnase; 2. erau de-ai lui. punctul doi e sustinut si de faptul ca , observandu-i mimica , se poate vedea ca nu zambeste | |||
|
| | #1362 (permalink) | ||
| http://www.prisonbreakbuff.com/2008/...-no-kellerman/ It appears that there are no plans to bring back Kellerman for Prison Break Season 4, much to our dismay!!
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #1363 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1365 (permalink) | ||
| Quote:
![]() joaca mult prea bine pentru gluma asta de serie | |||
|
| | #1367 (permalink) | ||
|
Michael Rappaport inschimb chiar nu are ce cauta. Parca are scris pe frunte Rtard, se balbaie la orice replica, si el chipurile se impune impotriva restului, jeez... Am ras de nu am mai putut cand ii fugarea pe aia, si cand ramane fara semnal "We gotta find the signal, follow me, we need to find the signal" Si totusi, inteleg ca astia sunt mega corporatie de bad guys, dar cum mama naibi iti sare unu gardu in gradina cu 10 de paznici, motion detectors, camere video, si baga cutitul in usa...iar la sfarsit scapa fara nici o problema.Acuma vazand ep 3 ma uitam ca prostu cum ia ala toporul si in timp ce politisti alergau spre el, el intra in cladire si sparge geamu de parca masa lucreaza acolo. Am decis sa vad toate cele 3 ep deabia azi, so I got to see a lot of bullshit in a short period of time,you got to understand me
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #1369 (permalink) | ||
|
din ce totul inainte era meticulos planificat acum vor parca sa zica ca sa schimbat situatia ca totul e in viteza si trebuie sa se adapteze la situatii noi...numai ca absolut totul e tratat superficial, chiar sunt bland cu termenul asta, obstacolele "imposibile" la prima vedere sunt trecute fara nici o problema si mai ales fara nici o consecinta...eu personal ii mai acord doua sau trei episoade si daca nu se schimba ceva abandonez...serialul asta trebuia sa aiba doua sezoane si sa se retraga in glorie | |||
|
| | #1377 (permalink) | ||
|
devine tot mai penibil.
__________________ Vand Rover 600 | |||
|
| | #1380 (permalink) | ||
|
Cat de popcorn-ish devine serialul... deja nu mai are rost sa il comparam cu prima serie, e un fel de Mission Impossible The Series. Ce sa zic, it's better than TV
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|