Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-03-2009, 22:31   #181 (permalink)
Registered User

Rule Number One - Thriller/horror care iese in evidenta prin atmosfera excelenta. Dupa o experienta traumatizanta cu accente paranormale, un ofiter tanar e mutat la un departament special al politiei unde regula numarul 1 e ca nu exista fantome. Oficial. Neoficial il astepta alte experiente interesante...

Denno is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2009, 22:29   #182 (permalink)
Registered User

Friend - De neratat pentru amatorii de filme cu gangsteri, Friend urmareste viata a patru prieteni din copilarie pana la maturitate. Doi dintre acestia ajung interlopi si pe masura ce urca in ierarhia unor bande adverse isi vad testata prietenia si increderea.

Old 24-05-2009, 13:20   #183 (permalink)
Registered User

Failan - Kang-jae e un interlop marunt, trecut bine de prima tinerete, portret viu al ratarii. Viata ii ofera o sansa atunci cand Failan, o chinezoaica imigrata ilegal in Coreea, are nevoie de o casatorie de forma pentru a nu fi deportata. Castoria e aranjata fara ca cei doi sa se intalneasca, insa Failan, singura intr-o tara straina, se indragosteste de sotul pe care nu-l vazuse decat intr-o poza.

O "poveste de viata" emotionanta in primul rand datorita interpretarii exceptionale a lui Choi Min-sik ca si Kang-jae.

Old 25-05-2009, 13:07   #184 (permalink)
Registered User

A moment to remember- O drama romantica foarte buna. POvestea de dragoste este bine construita , coloana sonora exceptionala. Mai ales varianta pop de la Nessum Dorma aleasa pentru scena casatoriei sau La paloma si El dia que me quieras folosite la ilustrarea povestii de dragoste care se infiripa intre cei doi.

bis1979 is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2009, 01:33   #185 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by Adin View Post
A tale of two sisters

Chiar acum l-am terminat de vazut si nu pot sa zic decat: ce a fost ASTA?? Cu siguranta unul din cele mai creepy si interesante filme de groaza pe care le-am vazut vreodata. Atmosfera si stil din belsug, poveste cu adevarat ciudata si complexa, chiar daca imprumuta si elemente din alte filme. N-are rost sa-l povestesc, pe de o parte pentru ca va trebui sa-l revad ca sa-l inteleg in intregime, iar pe de alta pentru ca e cel mai bine sa-l vezi fara sa stii nimic despre el. E fascinant modul in care se joca cu privitorul, desi pe unii s-ar putea sa-i piarda twisturile, poate un pic prea multe, si ritmul oarecum lent, mai ales la inceput. Merita din plin incercat.
L-am terminat si eu acum. Exact ... tot sindromul "WTF" l-am avut. A trebuit sa mai citesc de pe net sa ma mai prind de undele chestii desi totul se cam rezolva cu ultimele 3 minute.

PET is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2009, 22:31   #186 (permalink)
Registered User

Exiled - Film de actiune cu niste scene de gunfighting superb filmate. Scenariul e suficient de antrenant incat sa te tina interesat, dar lipsit de idei originale. Recomandat pentru fanii genului si pentru eye-candy-ul regizoral.

Old 05-10-2009, 22:37   #187 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Imi recomanda si mie cineva niste thriller-e gen Chaser sau No Mercy for the Rude?
Momentan am numai filme cu ceva mai multa "greutate" si n-am dispozitia necesara...

Mentionez ca nu-mi plac deloc scenele exagerate de batai sau blood and gore.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 05-10-2009, 22:57   #188 (permalink)
Registered User

Presupun ca ai vazut deja Friend, despre care am scris inainte? Pe urma Made in Hong Kong e foarte bun daca nu te temi de putina drama. Pentru ceva mai inspre comedie Attack The Gas Station. Go e distractiv, are si ceva mesaj. Ar merge si A Dirty Carnival ca si thriller/crime mai conventional.

Old 15-11-2009, 02:13   #189 (permalink)
Registered User

Thirst - Wow. N-am fost niciodata un fan a lui Park Chan-wook si a trilogiei sale a razbunarii, desi Oldboy mi-a placut, mai mult pentru stil. Recunosc ca la I'm a Cyborg, But That's OK n-am rezistat pana la final, din cauza povestii fortat bizare. Thirst e insa acel film in care talentul sau deosebit de regizor se intalneste cu un scenariu bun, iar rezultatul e remarcabil. Dupa un inceput prea fragmentat, personajele prind contur si actiunea devine din ce in ce mai interesanta, pana acolo incat nici nu am simtit cand au trecut 2 ore. N-am sa spun despre ce e vorba, dar e bloody entertaining!

Old 15-11-2009, 02:49   #190 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Inainte sa te plictisesti de circuitul asta asiatic prelungit, poate reusesti sa vezi si Rough Cut.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2009, 03:12   #191 (permalink)
Registered User

Thanks, o sa-l incerc. Circuitul asiatic tine de ani de zile si nu cred ca o sa ma plictisesc vreodata.

Old 16-11-2009, 16:46   #192 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

presupun ca astea le-a vazut tot neamu, daca nu ...merita incercat :

must see:
Oldboy (2003)
Chinjeolhan geumjassi (2005)
Boksuneun naui geot (2002)

others:
Jisatsu sâkuru (2001)
Deo ge-im (2008)

klaxhu is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2009, 00:51   #193 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by stiller View Post
Inainte sa te plictisesti de circuitul asta asiatic prelungit, poate reusesti sa vezi si Rough Cut.
A fost un pic prea film de actiune pentru mine, unul reusit ce-i drept. Abordarea e interesanta, dar personajele nu au destula profunzime ca sa depaseasca limitele genului. Mi-a amintit de A Dirty Carnaval, unde un regizor incarca sa se inspire cu ajutorul unui prieten gangster.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules