![]() |
| | #181 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Rule Number One - Thriller/horror care iese in evidenta prin atmosfera excelenta. Dupa o experienta traumatizanta cu accente paranormale, un ofiter tanar e mutat la un departament special al politiei unde regula numarul 1 e ca nu exista fantome. Oficial. Neoficial il astepta alte experiente interesante...
| ||
|
| | #182 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Friend - De neratat pentru amatorii de filme cu gangsteri, Friend urmareste viata a patru prieteni din copilarie pana la maturitate. Doi dintre acestia ajung interlopi si pe masura ce urca in ierarhia unor bande adverse isi vad testata prietenia si increderea.
| ||
|
| | #183 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Failan - Kang-jae e un interlop marunt, trecut bine de prima tinerete, portret viu al ratarii. Viata ii ofera o sansa atunci cand Failan, o chinezoaica imigrata ilegal in Coreea, are nevoie de o casatorie de forma pentru a nu fi deportata. Castoria e aranjata fara ca cei doi sa se intalneasca, insa Failan, singura intr-o tara straina, se indragosteste de sotul pe care nu-l vazuse decat intr-o poza. O "poveste de viata" emotionanta in primul rand datorita interpretarii exceptionale a lui Choi Min-sik ca si Kang-jae. | ||
|
| | #184 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
A moment to remember- O drama romantica foarte buna. POvestea de dragoste este bine construita , coloana sonora exceptionala. Mai ales varianta pop de la Nessum Dorma aleasa pentru scena casatoriei sau La paloma si El dia que me quieras folosite la ilustrarea povestii de dragoste care se infiripa intre cei doi.
| ||
|
| | #185 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #186 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Exiled - Film de actiune cu niste scene de gunfighting superb filmate. Scenariul e suficient de antrenant incat sa te tina interesat, dar lipsit de idei originale. Recomandat pentru fanii genului si pentru eye-candy-ul regizoral.
| ||
|
| | #187 (permalink) | ||
|
Imi recomanda si mie cineva niste thriller-e gen Chaser sau No Mercy for the Rude? Momentan am numai filme cu ceva mai multa "greutate" si n-am dispozitia necesara... Mentionez ca nu-mi plac deloc scenele exagerate de batai sau blood and gore.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #188 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Presupun ca ai vazut deja Friend, despre care am scris inainte? Pe urma Made in Hong Kong e foarte bun daca nu te temi de putina drama. Pentru ceva mai inspre comedie Attack The Gas Station. Go e distractiv, are si ceva mesaj. Ar merge si A Dirty Carnival ca si thriller/crime mai conventional.
| ||
|
| | #189 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Thirst - Wow. N-am fost niciodata un fan a lui Park Chan-wook si a trilogiei sale a razbunarii, desi Oldboy mi-a placut, mai mult pentru stil. Recunosc ca la I'm a Cyborg, But That's OK n-am rezistat pana la final, din cauza povestii fortat bizare. Thirst e insa acel film in care talentul sau deosebit de regizor se intalneste cu un scenariu bun, iar rezultatul e remarcabil. Dupa un inceput prea fragmentat, personajele prind contur si actiunea devine din ce in ce mai interesanta, pana acolo incat nici nu am simtit cand au trecut 2 ore. N-am sa spun despre ce e vorba, dar e bloody entertaining!
| ||
|
| | #192 (permalink) | ||
|
presupun ca astea le-a vazut tot neamu, daca nu ...merita incercat : must see: Oldboy (2003) Chinjeolhan geumjassi (2005) Boksuneun naui geot (2002) others: Jisatsu sâkuru (2001) Deo ge-im (2008) | |||
|
| | #193 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
Abordarea e interesanta, dar personajele nu au destula profunzime ca sa depaseasca limitele genului. Mi-a amintit de A Dirty Carnaval, unde un regizor incarca sa se inspire cu ajutorul unui prieten gangster.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |