Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2007, 17:53   #161 (permalink)
Registered User

Shurayukihime aka Lady Snowblood 7,9/10

Mandatory viewing for all KILL BILL fans[...]KILL BILL fans will recognize many flourishes from LADY SNOWBLOOD, including a few snippets of almost identical dialogue, and the very familiar opening theme music which also makes an appearance after the climactic Uma-Lucy showdown in Tarantino's film. As far as kick-ass sword-wielding female protagonists go, the Q-man couldn't have picked a better inspiration. efilmcritic.com

aniedoll is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2007, 21:49   #162 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

la recomandarea lui Mr. Sun, m-am uitat la Suicide Club. Interesant...

PET is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2007, 00:14   #163 (permalink)
Registered User

u-know's Avatar

sal to al..sunt noua pe forum...k am vazut k stiti filme asiatice q koreeni jponezi chinez>.sh pt inceput nuj unde sa postez asa k am sa postz aiki sh dak nu e bine scz..sunt din severin..am 15 ani..:P sh ma cheama mada...sh imi plac filmele q koreeni...sh dak se poate:-S..sami ziceti sh mie filme q ei...comedi romantice...am citit tot c ati scris d filmele acestea..sh leam vazut aprox pe toate..dak siti filme de kre am scris mai sus sami ziceti plzz..

u-know is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2007, 00:26   #164 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

u-know, sal filme q coreeni romantice mai subtire k la ei e tabu dar rekomand dak vrei romantik si comedie incearca filme indiene gen lantul amintirilor, vandana, prietenii mei elefantii etc

Laur is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2007, 00:32   #165 (permalink)
Registered User

u-know's Avatar

nup..numi prea plac filmele indiene.sry..am vazut kteva filme comedi romantice q koreenei.japonezi sau chinezi...:-??.cum ar fi Sex is Zero.My boyfriend is type B..My sassy girl....Shinoby-heart under blade....
cv in genu acestora as vrea..dak leati vazut...

Old 15-12-2007, 00:39   #166 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

pakt k nuti plac filmele indiene(. kredeam k ne potrivim shi te invitam shi la o cafenea sa vb despre ele qm canta ei shi se iubesc si se rad.. care este

Laur is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2007, 00:59   #167 (permalink)
Registered User

u-know's Avatar

ee..numi plac mie:P..ma pasioneaza japonia sh tot ce leaga de ea :P./sh filmele sh animeurile..muzik :P...de aceea mam inscris pe forum sa aflu kt mai multe filme q coreeni:P.

Old 15-12-2007, 09:15   #168 (permalink)
Registered User

Te pasioneaza Japonia, asa ca te-ai inscris pe forum sa afli multe filme din Coreea? Dupa ce citesti niste manuale de limba romana (incepand cu clasa a doua si avansand spre lucruri mai complicate din a cincea si a sasea) ai putea incerca The Classic (Keulraesik), Innocent Steps (Daenseo-ui sunjeong), Everybody Has Secrets (Nuguna bimileun itda), Marriage Is a Crazy Thing (Gyeolhoneun michinjishida).

Laur, filmele coreene sunt printre cele mai bune din lume la ora actuala din multe puncte de vedere (buget, actori, scenariu, diversitate). Stiu ca faceai misto, dar n-au nici o legatura cu cele indiene.

Denno is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2007, 11:51   #169 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by PET View Post
la recomandarea lui Mr. Sun, m-am uitat la Suicide Club. Interesant...
Hm, uitasem ca facusem aceasta recomandare. Si fu interesant "bun", "ok" sau "cretin"?
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2007, 17:29   #170 (permalink)
Registered User

u-know's Avatar

Suicide Club nu prea imi place.. mss Denno...kteva din ele imi plac.sh kre e fza q cititul cartilor?..k nu inteleg...
poate gresesc eu knd am zis k ma pasioneaza japonia sh k mam inscris p forum pt a sti mai multe filme q correeni...sincer nu styu kre e dif intre japonezi sh coreeni:-?:......

Old 22-03-2008, 04:11   #171 (permalink)
Registered User

salut .. ce m-a facut sa ma inregistrez aici??.. am vazut un film..acum vreo 2-3 ore.. 3-IRON.Am ramas marcat..nu e film e magie.E clar argumentul decisiv pt a urmarii cu atentie de acum filmele coreene.Recunosc,eu nu am parcurs toate posturile voastre dar daca nu l-ati amintit, 3-iron merita vazut.Si inca unul, "My sassy girl" de care amintea cineva mai sus.. 2 filme..putin spus dragute.Daca cumva stiti filme de genul 3-iron.. va rog spuneti-mi

dorryn is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 14:03   #172 (permalink)
Registered User

Secret Sunshine - O femeie impreuna cu fiul ei mic se muta in orasul sotului ei, decedat de curand. N-as vrea sa intru in detaliile povestii, pentru ca e cel mai bine sa fie vazut fara sa stii nimic, insa e unul din cele mai bune filme "despre viata" pe care le-am vazut vreodata. Scenariul subtil e completat de o interpretare de exceptie (premiu la Cannes pentru cea mai buna actrita).

Denno is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules