![]() |
| | #161 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Shurayukihime aka Lady Snowblood 7,9/10 Mandatory viewing for all KILL BILL fans[...]KILL BILL fans will recognize many flourishes from LADY SNOWBLOOD, including a few snippets of almost identical dialogue, and the very familiar opening theme music which also makes an appearance after the climactic Uma-Lucy showdown in Tarantino's film. As far as kick-ass sword-wielding female protagonists go, the Q-man couldn't have picked a better inspiration. efilmcritic.com | ||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
sal to al ..sunt noua pe forum...k am vazut k stiti filme asiatice q koreeni jponezi chinez >.sh pt inceput nuj unde sa postez asa k am sa postz aiki sh dak nu e bine scz ..sunt din severin..am 15 ani..:P sh ma cheama mada. ..sh imi plac filmele q koreeni ...sh dak se poate:-S..sami ziceti sh mie filme q ei...comedi romantice...am citit tot c ati scris d filmele acestea..sh leam vazut aprox pe toate..dak siti filme de kre am scris mai sus sami ziceti plzz ..
| |||
|
| | #168 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Te pasioneaza Japonia, asa ca te-ai inscris pe forum sa afli multe filme din Coreea? Dupa ce citesti niste manuale de limba romana (incepand cu clasa a doua si avansand spre lucruri mai complicate din a cincea si a sasea) ai putea incerca The Classic (Keulraesik), Innocent Steps (Daenseo-ui sunjeong), Everybody Has Secrets (Nuguna bimileun itda), Marriage Is a Crazy Thing (Gyeolhoneun michinjishida).Laur, filmele coreene sunt printre cele mai bune din lume la ora actuala din multe puncte de vedere (buget, actori, scenariu, diversitate). Stiu ca faceai misto, dar n-au nici o legatura cu cele indiene. | ||
|
| | #169 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
Suicide Club nu prea imi place.. mss Denno...kteva din ele imi plac .sh kre e fza q cititul cartilor? ..k nu inteleg...poate gresesc eu knd am zis k ma pasioneaza japonia sh k mam inscris p forum pt a sti mai multe filme q correeni...sincer nu styu kre e dif intre japonezi sh coreeni:-? : ......
| |||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
salut .. ce m-a facut sa ma inregistrez aici??.. am vazut un film..acum vreo 2-3 ore.. 3-IRON.Am ramas marcat..nu e film e magie.E clar argumentul decisiv pt a urmarii cu atentie de acum filmele coreene.Recunosc,eu nu am parcurs toate posturile voastre dar daca nu l-ati amintit, 3-iron merita vazut.Si inca unul, "My sassy girl" de care amintea cineva mai sus.. 2 filme..putin spus dragute.Daca cumva stiti filme de genul 3-iron.. va rog spuneti-mi | ||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Secret Sunshine - O femeie impreuna cu fiul ei mic se muta in orasul sotului ei, decedat de curand. N-as vrea sa intru in detaliile povestii, pentru ca e cel mai bine sa fie vazut fara sa stii nimic, insa e unul din cele mai bune filme "despre viata" pe care le-am vazut vreodata. Scenariul subtil e completat de o interpretare de exceptie (premiu la Cannes pentru cea mai buna actrita).
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|