![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Ce actori de comedie va plac?
admit ca eu simt lipsa comediilor din anii 80, poate din cauza reminiscentelor... ok here i go -old school- chaplin chevy chase richard pryor gene wilder john candy -mai noi- mike myers ben stiller mai adaugam si pe parcurs...sunt un pic blocat acum | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Chaplin e intr-o galaxie proprie, nu prea mergea pus in aceiasi oala cu celalti, desi imi plac toti. Totusi pe aceiasi parte John Candy cu Charlie Chaplin ? ![]() La mine (fara vreo logica): Mel Brooks, Robin Williams, Myke Meyers, Bill Murray, Seinfeld, tot grupul Monty Python cu Eric Idle in fata (mentiune speciala pentru Terry Gilliam, desi e doar parte imaginativa), etc etc | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
richard pryor a fost demential in filmul acela in care el era orb parca si Gene Wilder mi se pare era surd...superb film de colectie ![]() Mai nou imi place ENORM umoru gen Seinfeld,Chris Rock,Robin Williams(si stand-up'urile lor sunt dementiale),Ben Stiller si Mike Myers. Alt gen de umor placut e cel al lui Adam Sandler....cam atat. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
da, ai dreptate rover! de de funes uitasem.....mare figura! adam sandler mi se pare haios insa am remarcat ca e cam....juvenil?....anyway mi-a placut anger management de muuuuult de tot era un film la noi pe ecrane ('85 sau cam asa ceva) un film care s-ar fi numit 'transamerica express'....eu imi amintesc f vag si mereu am impresia ca a fost cu gene wilder si richard pryor....am cautat pe imdb dar nu am gasit....ma ajuta cineva? | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Louis de Funes, Martin Lawrence, Dave Chappelle, Ed O'Neal (a.k.a. Al Bundy)... and so on and so on... In general umorul sarcastic si cel "gesticular"
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Tocmai il urmaresc pe De Funes in Avarul. Genial. Favoritul meu.Multi, foarte multi romani (Marin Moraru, Birlic, Caragiu, Dem etc.) si multi americani. Mentiune speciala Jack Lemmon in "Unora le place jazzul" si "Marea Cursa". Si pt. Mister Bean.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Eddie Murphy,Jim Carrey,Louis de Funes..ar mai fi dar imi scapa momentan. Cei clasici nu pot sa ma laud ca am vazut multe filme asa ca ma abtzin in ai mentziona(inafara de Louis de Funes...genial). Momentan ma uit la mult "Comedy Central" unde sunt cateva figuri geniale:Mitch Hedberg,Adam Ferrara,Bill Burr,Tony Woods,Pablo Francisco,George Carlin.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pai ar fi : - Mike Meyers - Jim Carey - Actorii din seinfield - Actorii din Friends - Actorii din Married with children - Actorii din Monty Phyton ( ms fuzzy , stii tu de ce ) - Chaplin - Stan si Bran - Benny hill ( nu stiu cum il cheama) - Lesley nilson ( nu stiu daca se scrie asa ) - Eddie Murphy Quote:
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |