![]() |
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | vai vai sa incep : richard pryor si gene wilder (see no evil hear no evil){de nam ras sami trag ceasu la filmu ala}in fine actori deastia mai tineri ca adam sandler, jim carrey(io cre`ca iii aprope cel mai bun actor)rowan atkinson, martin lawrence sa nu`l uitam pe louis de funes , eddie murphie,........ jonny deep(piratii din caraibe)-------------------- Editare ulterioară -------------------- ![]() ![]() ![]() vai vai sa incep : richard pryor si gene wilder (see no evil hear no evil){de nam ras sami trag ceasu la filmu ala}in fine actori deastia mai tineri ca adam sandler, jim carrey(io cre`ca iii aprope cel mai bun actor)rowan atkinson, martin lawrence sa nu`l uitam pe louis de funes , eddie murphie,........ jonny deep(piratii din caraibe)![]() ![]() ![]() si cam attat imi aduc de aminte :P
Last edited by Ghery; 30-04-2008 at 08:56.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Chris Tucker mi se pare cel mai idiot dintre toti. Apoi Martin Lawrence. Si toti marii actori care joaca in comedii... Robert de Niro, Robin Williams, Dustin Hoffman. @KvsRO - Cea mai reusita comedie a lui O'Toole este "How To Steal A Million" (1966)
__________________ All good thing come to those who wait | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
trebuie sa mentionez doi baieti care desi in marea majoritate a filmelor au roluri secundare, sunt foarte amuzanti : Anthony Anderson si Katt Williams. in rest, cam toti actorii care fac si standup sunt tari.
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Stephen Colbert merita o nominalizare:
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Ben Stiler..nu stiu imi place fata lui de prost. i se potrivesc manusa toate fazele care i se intampla. E unul din cei mai buni actori de comedie din filme. Mike Myers...
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |