![]() |
| | #363 (permalink) | ||
|
E remake. Oricum, la fel de ridicol: remake dupa un film facut acum un an. :|
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #365 (permalink) | ||
| Tokyo Gore Police japanese hardcore, stim cu totii ce inseamna asta.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #368 (permalink) | ||
|
user de forum, dupa cum iti zice si numele, foloseste-te de forum, da click si uita-te la trailer, ca sa-ti dai seama mai bine... e vorba de fast and furious 4. nu prea are legatura cu tokyo drift, mai mult asta se merita dupa 2f2f si apoi tokyo drift, da oricum ma bucur ca mai scot unu ca mi-o placut ce o fost pana acuma
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #369 (permalink) | ||
| http://www.apple.com/trailers/indepe...brothersbloom/ Pare un heist movie distractiv. E scris\regizat de Rian Johnson, cel responsabil pentru Brick. In caz ca nu recunoasteti Castelul Peles din trailer, va spun eu ca a fost filmat si in Romania.
__________________ X | |||
|
| | #370 (permalink) | ||
|
Bruce Lee vs Chuck Norris (sort of )Quote:
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #374 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Sleep Dealer - un fel de Matrix meets THX1138 in stil mexican. Interesant | ||
|
| | #377 (permalink) | ||
|
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #379 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Dristor | Quote:
__________________ | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|