![]() |
| | #429 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: SB | Monsters vs. Aliens (2009) Din ce am vazut in trailer mi se pare o animatie simpatica care ia peste picior mai multe filme celebre de la Hollywood ![]() | ||
|
| | #431 (permalink) | ||
| Transformers: Revenge of the Fallen G.I. Joe: The Rise of Cobra
__________________ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Intel Core2 Duo E8400 3.00GHz | Cooler BOX |MSI P35 NEO2-FR | 2xA-DATA 2 GB DDR2 800+ MHz Vitesta Extreme Dual Channel Kit | Western Digital 320GB - 640GB SATA-II 7200 rpm 16MB Caviar SE16 | Gainward BLISS 8800GT Golden Sample 512MB DDR3 256-bit | Antec NSK6580 | Windows Vista Ultimate 64biti | |||
|
| | #432 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Probleme si defecte Hyundai Accent 2006:http://www.computergames.ro/forum/sh...9&postcount=49 | |||
|
| | #435 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #436 (permalink) | ||
| C R A N C K 2: High Voltage
__________________ it's never to late | |||
|
| | #439 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #440 (permalink) | ||
|
Pt ca e distribuit mai nou in toate filmele, fara sa se mai tina seama daca i se potriveste rolul sau nu, mergand doar pe principiul ca e frumos si tanar si celebru, deci va vinde bilete in draci. Nu stiu cum o fi rolul lui final in filmul lui Tarantino, dar in trailer mi s-a parut total neconvingator si ca nuca-n perete. Iar cicatricea de pe gat nu l-a ajutat prea mult.
Last edited by Dead Ghost; 12-02-2009 at 23:59.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |