![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dexter http://imdb.com/title/tt0773262/ http://www.youtube.com/watch?v=fY9ftsstUd8 L-a vazut cineva ? Merita ? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
asta, cumva? TV.com Search Results for: [ dexter ]
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am vazut si eu primele trei episoade. Al patrulea urmeaza sa apara astazi. E destul de misto filmul. E naspa ca trebuie sa astept cate o saptamana pentru un episod nou.
__________________ Humanity has the stars in its future, and that future is too important to be lost under the burden of juvenile folly and ignorant superstition. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
OK. Cum a spus si yul2k, este vorba despre un tip pe nume Dexter, care lucreaza pentru politia din Miami (analizeaza tiparele de sange de la locul crimelor, sau cam asa ceva). In timpul noptii Dexter este criminal in serie, dar omoara doar "bad guys". Tatal sau (adoptiv) isi daduse seama ca Dexter este un criminal in serie innascut, si de aceea l-a invatat sa-si controleze dorinta de a ucide si a o indrepta spre cei care o merita cu adevarat. Deasemenea l-a invatat cum sa planuiasca o crima in cel mai mic detaliu, si sa-si stearga urmele foarte bine. Mai departe va las sa urmariti, ca nu vreau sa mai fac vre-un spoiler.
__________________ Humanity has the stars in its future, and that future is too important to be lost under the burden of juvenile folly and ignorant superstition. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
am vazut si eu in sfarsit primul episod. Ce pot sa spun... imi place. Sunt curios cum o sa fie in continuare. Cel putin e original, imi plac personajele Dexter si sor-sa (proasta ca naiba) si sper ca o sa fie la fel in continuare.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Eu am o banuiala ca doctorul este "Ice truck killer". Este prea evident. Deja sezonul 1 a trecut de jumatate, deci acum ar trebui sa devina mai interesanta actiunea.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Da, deci devine din ce in ce mai tare si dexter. Dak la inceput ma uitam asa un episod pe zi cand ma plictiseam deja ultimele 3 le-am bagat la foc continuu. Imi place cum e el fericit ca nu l-au prins pe adevaratu icetruck killer la sf ep.7 , era deprimat si dintr-o data s-a luminat la fata. Deocamdata intr-adevar doctoru pare suspectul principal , dar nu se stie niciodata.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Acum downloadez si eu episodul 8. Fara spoilere please. P.S: Stiti cumva daca au contract pentru inca un sezon? Mai sunt 4 episoade din primul sezon si ar fi naspa daca nu l-ar continua, mai ales ca a avut destul de mult succes. Eu l-am dat unor prieteni de-ai mei si au devenit si ei "dependenti" de serialul asta.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Constanta |
Un episod exceptional cu un final fantastic! Vedeti-l neaparat. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |