![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
Episodu 9 e cel mai tare pe care l-au scos pana acum. Efectiv radeam ca prostu cand au inceput sa danseze prin casa. Excelent momentul, dupa ce am terminat de vazut am reluat partea respectiva , lucru rar la mine ![]() Ideea cu 2 dintre cei mai coldblooded serial killers intr-un weekend romantic cu gagicile "la tara" e atat de far fetched incat e uberfunny. Nota 10 pt episodu asta. p.s. doctoru era mult mai destupat ca el , se prefacea mult mai bine. Dansa , o ardea sensibil and all that ![]() pps. cautat si gasit melodia , foghat: slow ride. Enjoy.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Revazut primele 7 episoade - absolut bestial Daca nu ati vazut serialu' asta, nu tre' sa il ratati. Am inteles ca are 12 episoade si ca sezonu' 2 se va baza pe a doua carte scrisa de Jeff Lindsay. Cum sunt trei carti, Darkly Dreaming Dexter, Dearly Devoted Dexter si Dexter in the Dark, sper sa fie trei sezoane. Cre'ca am gasit totusi un plot hole. Prostituata ucisa pe arena de hochei fusese vazuta in viata seara trecuta. Insa camionu' cu blocu' de gheata ce continea varfurile degetelor ei fusese descoperit inainte de seara respectiva. Apropo: http://www.youtube.com/watch?v=u1DSqxSs07U http://www.youtube.com/watch?v=YJKTdZ3GRVg http://www.youtube.com/watch?v=ej8-Rqo-VT4
__________________ Clientu' de azi, victima de maine Last edited by Assassin; 02-12-2006 at 01:19.. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Am vazut si episodu' 10 - si aici sunt o multime de subtilitati vizuale. Aproape imi pare rau ca se termina primu' sezon, sper sa nu inceapa in octombrie 2007. Este clar acu' cine e ITK, mai ramane de vazut cum se desfasoara deznodamnatu'.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
nu cred ... probabil ca o s-o prinda, o s-o lege dar la final scapa ![]() si iar o sa se planga saraca fata cum de-i nimereste tocmai pe tipii nepotriviti. serialul este intradevar foarte bine facut, regizare, jocul actorilor, amanunte etc. pe mine m-a impresionat intro-ul, "pregatirea de dimineata", da un sentiment de organic dar si de rece... ceva gen "zerg" .a treia carte Dexter in the Dark este planificata sa apara pe 3 iulie 2007. acest lucru nu este tocmai de bine, pentru ca un autor nu poate scrie la norma si chiar daca apare la data respectiva o sa mai dureze ceva pana filmeaza sezonul respectiv. urmatoarele 3 episoade: 10 Seeing Red 2006-12-03 11 Truth Be Told 2006-12-10 12 Born Free 2006-12-17 Season finale.
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Holly Shit!!! In Octombrie 2007. Trebuie sa astept 10 luni pentru un sezon nou. Noroc ca nu am prea mult timp liber, ca in cazul in care ma plictisesc pot sa revad sezonul 1.
__________________ Humanity has the stars in its future, and that future is too important to be lost under the burden of juvenile folly and ignorant superstition. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Revazut si episodu' 8 - imi scapasera cateva amanunte, partial si din cauza ca pe unele n-ai cum sa le observi daca nu ai vazut din episoadele urmatoare. Absolut fantastic serialu' asta - e imposibil sa nu ia cel putin un Emmy.
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Vazut si ep. 11 si revazut imediat dupa. Cel mai tensionant episod de pana acu'. Sper ca in urmatoru' si ultimu' episod sa i-o traga Dexter, mai ales ca in ultimele episoade s-a "molesit" si astfel s-a indus expresia ca doctoru' e the real bad ass mofo.
|
| | #35 (permalink) | ||
| Ep. 12
Si asa se termina cel mai tare serial aparut in acest an. Un episod care nu dezamageste, care raspunde la multe intrebari si care lasa altele in suspensie pentru sezonu' viitor. Geniala faza cand Doakes trece ca o umbra amusinand pe langa aparatu' de aer conditionat din casa lui Dexter Sau cea in care Rita ii spune lui Dexter imbratisandu-l: "Ce nasol de sora ta, sa se intalneasca cu un ucigas in serie", la care Dexter: "Da, care erau sansele?"![]() Dearly Damaged Debra© PS: Culese dp 250 things I've learned from DEXTER ![]() - Serial killers need appreciation, too - Don't piss off your ex-wife's passive new boyfriend. He might have a surprise or two. - If you feel empty inside you may be serial killer. - The secret to a great relationship is never really knowing the person your with. - When Dexter says f *ck, it is not really intimidating, but rather funny. - There is enough blood in a misquito to make Dexter happy. - Never date a man who won't have sex with you... he's probably a serial killer... not gay. - Brings a whole new meaning to the term 'blood brothers'. - If Dexter had been trapped for a few days in a 2-inch pool of milk, he probably would have become a cereal killer instead.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine Last edited by Assassin; 18-12-2006 at 11:45.. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
nu vroiam sa ma mai apuc de inca un serial pe care sa stau sa-l astept in fiecare saptamana in cazul in care reusea sa ma prinda. inca din vara cand am fost in state si erau in metrou reclamele pentru grila de toamna si erau afisele cu dexter si mana pe care isi sprijina babia mi-a ramas in cap. acum dupa 11 episoade declar ca pentru putin timp am reusit sa uit de heroes lost prison break si sa savurez un serial beton acum dau play la ep 12 pe care l-am luat de dimineatza ca eram treaz dar am picat mort de somn pe la 60% download. de abia am sarit peste postul lui assasin ca sa nu ma trezesc cu vreun spoiler . wish me luckrecunosc ca nu m-am gandit la una din fazele de la final. bestial serialul si te tine in priza non stop. iar faza in care il aplauda lumea mi s-a parut genial facuta. pana la urma cam atat isi dorea si el , sa fie acceptat pentru ce este
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. Last edited by Amyd; 20-12-2006 at 23:59.. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Cu mica intarziere, dar l-am vazut eu. E clar cel mai bun si mai plin de substanta serial de anul asta. In ultimul episod credeam ca Rudy scapa si se regrupeaza in seria 2, dar cred ca e mai bine asha. Banuiesc ca intr-una din seriile urmatoare o sa apara ucigasul lu' ma-sa si ala o sa fie un 'bad a** sick mother f***er' pe langa Rudy. Abia astept
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
pai abia in seara asta am avut timp sa il vad. Ye /slap myself. Mi s-a parut super , pacat ca m-ai spoilat tu si mi-ai zis ca sunt frati dinainte. Imi place Doakes more and more sunt curios cum o sa fie in seria a 2a relatia Dexter-Doakes ![]() All in all un superserial , fiecare episod frumos realizat, sper sa o tina tot asa.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |