![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Diferentele fata de carte - din ce am citit pe forumuri
In carte, ITK seamana cu Dexter la figura si este surprins la modu' vag in fata unei camere de supraveghere video. Asa ca multe pagini din carte sunt dedicate framantarilor lui Dexter care se suspecteaza de dubla personalitate. Mie mi-a placut ca au eliminat partea asta in serial, era cam lame. De asemenea, in carte LaGuerta moare la sfarsit, iar Rudy scapa. Insa in film, LaGuerta e mai bine "reprezentata" decat in carte, asa ca intr-un fel mi se pare logic ca au pastrat-o. De asemenea, cum Rudy nu apare aproape deloc in volumu' 2, iarasi e mai bine ca a murit. Si tot in carte, Debra afla de cealalta ocupatie a lui Dexter, si nu Rita. Pe de alta parte, nu putem sti deocamdata daca Debra nu stie si s-a facut ca tine ochii inchisi pana la faza cu pumnalu'. In volumu' doi este vb de confruntarea dintre Doakes si Dexter, si bineinteles un nou criminal in serie. Personaj care aproape il va omori pe Doakes ce scapa fara nas si/sau gura si fara o mana si un picior. Sper ca in film sa nu se intample totusi asta.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine Last edited by Assassin; 21-12-2006 at 00:34.. | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
"...yeah, they see me. i'm one of them, in their darkest dreams." sfarsit previzibil superb. imi sa plang si sa rad... mai ales daca am de asteptat un an pentru sezonul 2
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Cine vrea melodia din intro, o poa' gasi aici. Aici puteti vota pt. Dexter ca cel mai bun serial din aceasta toamna - la concurenta cu Heroes. Si aici pt. cel mai bun serial in categoria sa, la concurenta cu Lost.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Dupa ce am citit threadul acesta si informanduma putin pe net unde e descris ca cel mai bun serial debutant am tras si eu cele 12 episoade dupa un mini maraton pot sa zic ca am fost surprins placut . Desigur nu e un serial pentru toti , trebuie un anume simt al umorului sa poti degusta unele faze dar daca te incadrezi in "acel grup" nu vei fi dezamagit. Povestea pot sa zic ca e cea mai originala care am vazut-o in ultimul timp , iar jocul actorilor e pe masura , dexter ((Michael C Hall) a jucat pe alocuri prea convingator , uitai ca totusi e actor ![]() Pacat de "happy ending " speram totusi in ceva mai twisted dar cum au spus si altii era cel mai logic final . Singurul lucru negativ e ca tre sa asteptam 9 luni pentru sezonul 2
__________________ Fight and you'll never survive..... Run and you'll never escape. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Dexter
Tocmai au aparut primele doua episoade ale sezonului 2, cu peste doua luni inaintea premierei oficiale. Si e posibil sa mai apara inca unul sau doua. L-am vazut pe primul si nu m-a dezamagit. Se anunta un sezon extrem de interesant. Go Dexter!
__________________ X | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Primul episod din sezonul 2 e interesant; putin lent, anticlimatic, insa e salvat magistral de ultimele 5 secunde. Cred ca dupa un prim sezon atat de bun, nu putea continua mai bine.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Bune primele 2 episoade, insa am impresia ca serialul tinde sa exagereze anumite aspecte pe care in prima serie le tinea bine echilibrate. Spre exemplu flashbackurile, s-a pus prea mult accent pe ele. Cel mai mult m-a deranjat insa scena cu "I have an addiction". A fost atat de fortata incat a resusit sa ma enerveze.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |