![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
gata, m`ati convins. ma apuc si eu sa ma uit la el, ca vad ca toata lumea il lauda. LE: daca il gasesc, that is.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. Last edited by n0iz3; 25-10-2007 at 12:29.. | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
@n0iz3:Sper ca Dexter va avea un fan in plus de acum Mie mi s-a parut ca incepe mai greut,insa acum,cand sunt obisnuit cu stilul serialului si cunosc mai bine personajul principal imi plac si primele episoade foarte mult Oricum,mai bine sa nu te astepti la prea mult,pentru ca e destul de diferit de restul serialelor,si sa fii placut surprins decat sa te astepti sa ti se para genial si dupa aia sa zici ca e doar foarte bun Nu ar trebui sa fie asa greu de gasit,cu titrari in romana poate o fi mai greu,dar le am eu pentru primul sezon.Daca n-ai reusesti sa il gasesti te pot ajuta eu pe PM,sper doar sa ai cont unde zic eu,de-acolo am luat tot sezonul 1 o data,cu tot cu titrari | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
pai o sa zica ca si-a verificat barca sa nu fi fost folosita de altcineva Oricum pana acum asta a fost cel mai bun episod din serie . Pfuii , daca nu ar fi asa morbid si sadic .
__________________ Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Cam boring episodul asta. Noroc cu finalul care a fost, ca de obicei, piesa de piesa. Mai e mult pana luni??!?!?!??!??
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dexter_episodes pana acum am vazut doar sezonul 1 fara episoadele 3 si 7 (erau fakeuri ), in schimb tot respectul, foarte reusit serialul, ca dovada l-am vazut intr-o zi
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Abia astept ep. 8, sunt curios daca Lila o sa "sufere" ![]() OMG, se pare ca ep. 8 va fi plin de surprize: http://spoilertv.blogspot.com/2007/1...ing-comes.html
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Intr-adevar...Michael C. Hall(Dexter) e parca prea bun uneori De ce nu a primit nici un emmy(sau macar nominalizare) pana acum pentru cel mai bun actor principal dintr-un serial nu prea pot sa imi explic.Nu ca ar conta din moment ce isi face treaba cu minunatie in continuare.Revenind la serialul propriu-zis,sper totusi ca Dexter o sa isi revina pana la urma,acum a devenit mai "om" si parca mi-e dor de crimele din sezonul 1 Apropo,a fost anuntat si sezonul 3,deci banuiesc ca totusi o sa se intample ceva care o sa il socheze si o sa il faca pe Dexter sa fie la fel de "rau",ca fara nici o crima nu cred ca o sa aiba subiecte pentru sezonul 3.Oricum,tot superb este serialul | ||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Da, a fost anuntat si sezonu' 3: http://www.eonline.com/gossip/kristi...3-17a0199318b3
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
dap, faza aia a fost priceless! gg dex.pe mine ma cam ingrijoreaza lila. se joaca cu sanatatea mentala a lui dexter intr-un mod periculos si s-ar putea sa-l raneasca... emotional...
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
azi a fost zi de seriale, avand in vedere dimineata libera asa ca au fost la rand heroes, prison break si dexter (+high stakes ) . de departe cel mai tare dintre ele. sper sa o tina tot asa
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |