![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Sailor Moon
Ştiu că mai e un topic cu anime, dar aici vreau să discutăm doar despre Sailor Moon, asta dacă mai sunt fani... http://en.wikipedia.org/wiki/Sailor_moon http://en.wikipedia.org/wiki/Sailor_Moon_episodes
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu m-am uitat cand erau la italieni si putin cand au aparut pe TVR2, parca. Sunt fan
__________________ all you have to do is want it bad enough. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
prin clasa a-6a ieseam afara cu totii si interpretam persoanajele )) Eu eram sailor Marte,si sor-mea era Chibiuza fata lui sailormoon care era o prietena![]() TIn minte ca fugeam de nebuni si ne faceam ca avem puteri pana si baghete aveam )) Undeva am gasit un panou mare pe care scria PEGAS si noi ziceam ca pe acolo a fost calul din desene animate ))Sailor Uranus era un baiat asa ca nu radeti ))Mascatul in Frac era un copil mai mic cu 3 ani ca mine asa ca nu-mi permiteam sa fiu sailormoon
__________________ ce face omul cu un ban )
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
omg nokia2010... pe langa tramvaie si autobuze de epoca iti place si sailor moon- ce mai personalitate! ![]() on-topic:da... chiar daca nu sunt fata ma declar si eu fan sailor moon. am revazut anul trecut toate seriile( 10 dvd-uri- format divx) si am observat ca are un soi de inocenta(la fel si cu kimagure orange road) care nu apare in animeurile actuale, axate pe psihologic, violenta si sex. probabil o schimbare de mentalitate a generatiilor- discutabil daca este de bine. cred ca a fost pe italia 1 initial si pe raiuno mai tarziu... preferata mea era ami- sailor mercury , pentru inocenta; am ramas socat cand am vazut la un amic primul doujinski cu ea...
__________________ "Wherefore do ye spend money for that which is not bread? and your labour for that which satisfieth not? hearken diligently unto me, and eat ye that which is good, and let your soul delight itself in fatness." Last edited by Isaiah; 21-12-2006 at 23:09.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sailor Mercury e favorita mea, la egalitate cu Sailor Saturn Îmi place episodul #144 în care există un început de idilă între Shingo, fratele lui Usagi/Sailor Moon şi Ami/Sailor Mercury Cea mai "şocantă" fază e că Michiru Kaioh/Sailor Neptun şi Haruka Tenoh/Sailor Uranus formau un... cuplu!
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ce face omul cu un ban )
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Americanii le-au făcut verişoare! Citiţi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Sailor_Uranus
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pentru informatia voastra dragi copii .. Saber Rider o bate de-o capaceste pe Sailor Moon ,na ! Recunosc si eu ma uitam la Sailor Moon si la Sandi Bell ..Ma duceam la o amica pitica ce avea cablu si prajiturele si era si frumusica .Nu mai tin minte mare lucru despre ce era vorba dar parca Sandi Bell mi-a placut mai mult .. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
anca14, daca-mi zici si mie legatura intre SM si Futurama, sunt dispus sa...... (completeaza tu spatiul gol). Geez ! Referitor la ce a zis Isaiah, Sailor Moon a fost un anime destinat publicului mic/fetelor. Animele isi trag numele de la...da, ati ghicit: realizarea dpdv tehnic. Faptul ca au si clisee cu garmada e altceva, dar si filmele americane sunt pline clisee, nu ? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ce ma mai uitam la Sailor Moon cand eram mic... ce vremuri, ce vremuri...numai porcarii acum
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
eu vreau Sandy Belle si mai erau unele dupa tot cu o fata, erau nemtesti, dar titrate in Romana bineinteles, imi scapa numele oare de unde le fac rost? sorry pt off-topic, dar s-a trezit nostalgicul din mine
__________________ Raiul este cel mai exclusivist club din lume (TM) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|