![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Tot cu o fata blonda erau CANDY.Sunt pe youtube si ele
__________________ ce face omul cu un ban )
| |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Foarte tare! Ma uitam la SM in clasa a 7-8a, cam de varsta aia eram si aveam colega de banca la fel de innebunita. Evident, in timpul orelor, noi aveam alte preocupari [discutii, album, stick-ere, Mamoru etc] Colega-mea era SM si era innebunita dupa Mamoru si Mamoru in sus si Mamoru in jos ) ha ha, cat de tare era! Eu alternam intre Sailor Mars si Jupiter, foarte dragalashe amandoua...
| |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
eh, ce vremuri ... cand ma scapam pe la unu care avea cablu si cartoon network mi se parea lux, dar ma multumeam cu ce era pe tvr ... ce caractere imi amintesc acum : voltron / macron 1 / monstru gozu-gozu , sandy bell, candy candy, vestita sailor moon, nils holgerson si gasca aia, saber raider, politistii stelari, captain planet (let our powers combine), john blackstar, "diiii silver !!" ... si mai sunt multi
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Oooo daaaaaaa.Eram si noi odata mici si inocenti. Ma inclin celui care a deschis threadu.U need some balls. Si ma declar fan. a fost anime-ul copilariei mele.=)) Si stickere, albumuri, mamoru...da da eh.. Oricum si-acum sunt animeuri bune ..mai un cap retezat mai o ucidere in masa un Armageddon.But still..unul e Sailor Moon.. ; ))
__________________ Nu ma intrebati ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
AHhh the GOOD TIMES. imi aduc aminte cum NU ma lasa fratimiu sa le vad cand era pe TVR. ei bine vara trecuta am vazut.... de la episodul 1 la 154, mai am ceva pan' la 200 ).ps: si eu sunt fan =P
__________________ Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds... discuss people ----------------------------------------------- PROIECT PENTRU COPII DEFAVORIZATI !!! Last edited by alex16ss; 21-04-2007 at 23:05.. Reason: de aia | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Favorita mea, Sailor Saturn, pe lângă faptul că era în zodia Capriornului (ca şi mine ), era pasionată de... istorie universală Ce coincidenţe ![]() Ceva imagini cu ea
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Încă câteva (unele probabil sunt create de fani)
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Pe lângă Hotaru/Sailor Saturn, acum, ca personaj mai îmi place şi Ami/Sailor Mercur. Ceva imagini din episodul 144, când lui Shingo (fratele lui Usagi) îi place de Ami. Tare drăguţă faza. El e într-a 6-a sau a 7-a şi ea întra 9-a sau a 10-a. Ah, japonezii ăştia. ![]() Unul din Amazon Trio e după Ami, ca să vadă dacă ea are oglinda aia, îi atacă pe Shingo şi pe Ami când sunt cu barca pe ocean (şi lu' ăla din Amazon Trio îi cam plăcea de Ami şi devine invidios pe Shingo, aşa că sparge barca sub el şi îl trimite în apă), Ami îl salvează de la înec pe Shingo, apoi Shingo o apără pe Ami, Shingo leşină, intervin luptătoarele şi Mascatul în frac...
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 02-04-2008 at 02:58.. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Păcat că nu ştiam pe vremea aia cum să umblu cu videou'... tare mi-aş fi dorit să am episodul ăsta pe casetă, dublat în română
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 02-04-2008 at 02:51.. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Cuvântul de ordine în acest anime era dragostea. În majoritatea celorlalte animeuri sunt masacrele şi ura. Pe mine mă enerva în trecut că Shingo nu apărea în prea multe episoade. Uh, oh, dacă nu a avut o prietenie de lungă durată cu Ami, măcar putea să apară un cuplu Shingo - Hotaru. Din păcate pentru mine, cei 2 nici măcar nu s-au întâlnit vreodată.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 02-04-2008 at 02:53.. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Lol, am făcut rost de o carte de colorat cu Sailor Moon (cartea e necolorată ).Sor-mea avea o carte cu abţipilduri (cred că a aruncat-o maică-mea, aşa cum a făcut cu multe chestii la care eu am ţinut), iar var-mea 2 sceptre! ![]() Serialul ăsta parcă e special făcut pentru nostalgie. Unele melodii sunt aşa de inducătoare de nostalgie. Vorbind de nostalgie, părerea mea (pentru care sigur am să fiu înjurat), e că ar fi fost tare aiurea ca acţiunea din Sailor Moon să aibă loc în zilele noastre: nu-mi închipui personajele vorbin la telefoane mobile dotate cu cameră video şi M.P 3 (că aveau ele dispozitivele alea de comunicare e altă chestie), utitându-se la ditamai L.C.D.-ul sau mai ştiu eu ce... În trecut tare mă enerva că în serial nu prea apărea şi Shingo, fratele lui Usagi.
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Aistenetele prof. Tomoe erau mortale (şi la figurat, şi la propiu. Mai ales prima (roşcata)
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Pentru o povestire pe scurt se poate încerca wikipedia (varianta în limba engleză http://en.wikipedia.org/wiki/Sailor_moon). Apropos de engleză, nu încercaţi să vă uitaţi la Sailor Moon dublat în engleză. Sună oribil. Îţi vine să faci praf difuzorul/difuzoarele când auzi aşa ceva Credeţi sau nu în, dublarea din română suna mult mai bine!Haruka/Sailor Uranus şi Michiru/Sailor Neptun nu erau singurele personaje gay din anime Kuntzie şi Zoisite erau de asemenea. Dacă ştiam pe vremea aia că Haruka e fată (dar nu mi-am dat seama că Haruka şi Michiru sunt lesbi, credeam că-s doar bune prietene), despre Zoisite credeam că e fată.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 03-09-2008 at 21:59.. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Păi în prima serie Zoisite şi Kuntzie erau homosexuali. În seria S erau Haruka şi Michiru (lesbiene), plus tipul ăla Fisheye (Ochi de peşte), care nu era femeie - era travestit. În ep. 96 Haruka era cât pe ci să dea cu motocicleta peste Usagi şi Makoto (Sailor Jupiter), iar lui Mako îi cam place de Haruka. ![]() În Super S erau tot Haruka şi Michiru.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 04-09-2008 at 13:35.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|