![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Top seriale
Am facut acest thread pentru a afla parereile voastre despre serialale preferate. Eu propun ca fiecare sa-si faca un top( top3 sau top10 nu conteaza cat) si sa discutam...mai ales pe perioada verii cand toate serialele au facut pauza. Ms anticipat ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Topul meu.... 1.LOST 2.Heroes 3.Grey's Anatomy 4.Dexter 5.Prison Break 6.Jericho 7.The Tudors 8.Rome Last edited by remtzi; 25-06-2007 at 17:20.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
1. Grey's Anatomy (poate pentru ca e ultimul pe care l-am vazut) 2. Heroes 3. Battlestar Galactica 4. Studio 60 5. Rome 6. Dexter 7. Prison break 8. Traveler Cam asta urmaresc/am urmarit si topul este supus schimbarii evident, dar in momentul asta parca asa il simt si asa astept sezoanele ce urmeaza. Cu exceptia Studio 60 care nu o sa mai aiba sezoane
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
1. The Shield 2. Lost 3. Dexter 4. Galactica 5. Rescue Me 6. Weeds 7. Heroes 8. Supernatural 9. Nip\Tuck 10. The 4400 Nu am inclus in top unele seriale care s-au incheiat recent(Rome, The Sopranos, Veronica Mars, samd), ca altfel se transforma lejer in top 20. ![]() P.S. O mentiune speciala pentru Jekyll, un serial britanic excelent care a ajuns la al doilea episod.
__________________ X | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
![]() primele 3 episoade preferate sunt finalurile de sezon 1.Through The Looking Glass - cel mai bun final de sezon din televiziune. 2.Exodus 3.Live Together, Die Alone 4.Man of Science , Man of Faith 5.Walkabout 6.Lockdown 7.Flashes before your eyes 8.The Long con 9.Deus Ex Machina 10.Tricia Tanaka is dead. cel mai funny episod din LOST. ![]() cam pe astea le prefer.pe toate le ador. mai ma uit la vreun episod asa din cand in cand.in noiembrie le reiau in ordine ca sa ma incalzesc pentru sezonul 4. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|