![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Californication
Consider ca merita un topic separat. Stiu ca multi useri si-au prezentat opiniile pe "Ultimul film vazut" dar ma gandesc ca o vor face si pe aici. Pentru mine e 10/10(transpunand intr-un fel valorile de la un lung metraj pentru un serial). Am evitat sa includ ultimele zeci de secunde din ep.12 pentru ca ar fi influentat nota.Pana nu vad ce pregatesc producatorii in seria II nu ma pot pronunta daca finalul primei serii este de prost sau de bun gust. Nu prea am gasit informatii despre cand urmeaza sa inceapa filmarile pentru seria II.Daca are cineva info e asteptat sa posteze.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Data insa banuiesc ca sa in picioare daca reusesc sa termine cu greva ceea a Writers Guild.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| http://www.sho.com/site/californication/home.do Am vazut cateva seriale pe HBO... Parerea mea e ca e ok dar nu e poate pe gustul meu: actorul(David Duchovny) mi se pare ca nu prea cadreaza cu rolul de mare "fu#@lau" pe care il joaca. N-are multa "vana" dar e umor de calitate in unele situatii. Overall prea multe premii date pt un serial care il poti vedea linistit intre drumuri la baie, mancat in bucatarie si jucat Team fortress 2 in paralel. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Titan |
Foarte interesant serialul un pic cam fantezist - prea sar toate acele doamne la el in pat din prima seara Ca actor David Duchovny mi se pare ca joaca foarte bine rolul, chiar am ras copios la unele faze. Momentan am vazut in weekend primele 10 episoade, ca nota ar fi un 9/10, pacat ca trebuie sa asteptam cam multicel urmatorul sezon. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Intr-adevar pare incredibil cum ajunge in pat cu respectivele domnisoare dar nu e chiar departe de adevar.Am un prieten care locuieste de vreo 3 ani in LA si care mi-a povestit lucruri asemanatoare.Daca ai un stil de viata adecvat pentru asta merge treaba... Mi se pare ca David Duchovny joaca foarte bine.A mai avut ceva experiente cu Jurnalul pantofului rosu or smth si rolul chiar il prinde.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
E ok serialul. Coloana sonora, deasemenea. Am vazut ca tot a fost comparat cu Transmetropolitan; cred ca asta a fost doar efectul de soc al primelor episoade - sa-l impuna pe el ca un fel de Humpfrey al zilelor noastre, bun la pat, haios, care se impune, dar in acelasi timp tulburat si complex. Mdea. Ma refer la genul de scena cum a fost cea din ep 2 (parca), in care-l | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Inseamna ca nu ai fost cu mine la cinema. Urasc cand cretinii vorbesc in jurul meu sau le suna telefoanele si incep sa guite tare. In acelasi timp, la un moment dat am realizat ca totusi interesul meu este sa vad filmul, nu sa ma cert si sa ma agit cu toti "descultii", cum ar zice un cunoscut, asa ca filmele "populare", la care sansele de a te intalni cu genul asta de persoane sunt gigantice, ori le vad acasa ori le vad la ore dubioase.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Heh, azi am fost sa vad Razboi pe calea undelor la Union si am nimerit cu doi mosi in sala, din care unu a inceput sa sforaie profund cam pe la jumate; eram serios tentat sa repet scena din serial, numai ca bunul simt si-a spus cuvantul: e batran, nu-i vina lui ca nu il mai tin bateriile, iar ritmul sacadat al filmului nu a ajutat (film interesant dealtfel, recomand). Ma pregateam sa-i bat in chelie cand s-a trezit. The end. Fara pumni in freza si telefoane aruncate. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pai tocmai, mi-a parut un moment folosit bine ca sa iti transmita un mesaj legat de respectivul personaj. Sure, toate lumea ii uraste pe respectivii, insa cati le iau telefonul si il arunca? Poate la indemana, insa a fost suficient de direct incat sa inteleaga tot demographics-ul despre ce este vorba si nu este o actiune nepotrivita felului de-a fi al personajului. Asa ca este ok, din punctul meu de vedere.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Terminat acum de vazut tot serialul. Exceptional din toate punctele de vedere, ia un 10 de la mine.Momentan pentru mine aici se incheie pentru ca am un sentiment ca sezonul 2 fa fi foarte slab (asa cum a facut showtime si cu dexter).
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Se pare ca cei de la RHCP nu prea sunt de acord cu titlul. http://laist.com/2007/11/19/californication.php
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
adevarul e ca si eu m-am gandit ca ar avea o legatura o legatura cu rhcp cand am auzit de show ![]() apropo acum cateva zile am tras un album de pe torente de la o formatie numita red hot chilli PIPPERS crezand ca woooow au scos astia album , cand colo muzica scotiana ,cimpoaie , cred ca s-or fi enervat si astia de la rhcp sa fie copiati peste tot | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: iutopia |
oricum sunt mari papagali, mai ales solistul, care era foarte frustat, ca vezi doamne, ii copia la greu faith no more rhcp nu o sa faca in vecii vecilor muzica lafel de buna ca faith no more, iar ca nivel de inteligenta, muzician, si compozitor, Anthony Kiedis(solist rhcp) e ultimul boschetar pe langa Mike Patton(solist ftm)..doar uitati-va cum l-a denumit pe fi-su..Everly Bear..trendy, sau vaza cu sosetele papagali rhcp cred ca ar fi bine ca pentru sezonul 2 sa schimbe numele | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
chiar bun , pot spune ca am ras bine de tot ,are cateva faze super tari....asteptam sezonul 2 cu interes | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |