![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Intrebare. Majoritatea experientelor mele cu sezoanele 2 din seriale au fost nefaste, de fiecare data s-a stricat ceva. Deci ma intereseaza o parere oarecum "avizata" legata de sezonul 2 al acestui serial care mi-a placut foarte mult. Deci, cine e de parere cu mine ca Dexter sezonul 2 a fost slab, Lost a luat-o pe aratua iremediabil si six feet under a devenit penibil sa imi spuna cum i se pare sezonul 2 din Californication ![]() Multumesc anticipat.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
in sezonul asta omul are numai scopuri domestice. Premisele sunt fundamental plicticoase iar umorul e unul de circumstanta, fortat. Te poti uita, dar nu mai e roller-coaster-ul din primul sezon.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Uau magnific serialul.Tot de vreo jumate de an, incerc sa ma uit, prietenii imi ziceau ca e f tare. Si intr'adevar e misto, unele fazele absout dementiale la care am ras cu lacrimi...Femeile cam usuratice in serial, adica 2-3 cuvinte si gata in pat cu el ![]()
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Vazut episodul 1, foarte dezamagit. Au exagerat pe toate partile si acum toate intamplarile sunt complet lipsite de credibilitate, ba chiar au o tenta de penibil. Mai vulgar (gratuit), mai multe droguri (gratuit), mai multe situatii "amuzante", gratuit. Blah, nu inteleg de ce toate serialele iau turnura asta de la sezonul 2 in sus.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Prima serie a fost foarte captivanta. Am urmarit-o cu sufletul la gura, in doua nopti. Cea de a doua este putin mai slaba, dar destul de captivanta incat sa-mi mentina interesul treaz. Am vazut primele 2 episoade, iar in curand le voi viziona si pe urmatoarele (a ajuns la episodul 6)
__________________ Servicii Software GSM (Decodari / Resoftari / Pachet limba / Navigatie) Super Preturi Last edited by fulgerul; 02-11-2008 at 02:56.. Reason: completari... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |