![]() |
| | #65 (permalink) | ||
|
avand in vedere ca dexter si californication sunt principalele showuri pentru showtime, cred ca aproape sigur o sa mai fie cel putin o serie. Oricum functia search is your friend, inainte de a deschide alte topicuri existente deja.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
dap, am auzit ca apare anul asta, abea astept desi serialul l-am vazut ca nu aveam ce vedea altceva. Ma enerveaza ca tot serialul e o rutina si nu are un scop anume, nu ma tine cu sufletul la gura ca aletele dar in cele din urma s-a dovedit a fi destul de bune si astept sezonul 3 | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
sare din pat in pat in realitate?
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Ce happy eram azi-dimineata cand am vazut ca a aparut un episod nou. Din pacate, era episodul 02, pe care l-am vazut deja in varianta pre-air saptamana trecuta ![]() Anyway, mie mi se pare ca serialul se mentine la acelasi nivel (aproape de 10/10 adica) cu primele doua sezoane.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Mie mi s-a parut divertisment ieftin, usurel, inodor si incolor... Nu e rau dar nu straluceste absolut de loc. nu este genul de serial care sa te faca sa-ti pierzi o noapte intreaga sa vezi ce urmeaza...e pur si simplu o balacareala ce te tine cu un zambet in coltul gurii. E beton pt cei cu timp garla la dispozitie. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Mie mi se pare ca trateaza intr-un mod "usor de acceptat" (aka usurel si placut) niste probleme care chiar nu prea au mai fost discutate in alte seriale (relatiile dintre oameni, familie, dilemele morale ale unei anumite varste, etc).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Give it time, dupa 4-5 episoade incepe sa iti placa
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |