Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2009, 20:37   #101 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Nici nu prea are cum sa fie rau, serialul e in cel mai rau caz doar fun , dar dupa patru episoade excelente s-a simtit un soi de recul.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 26-10-2009, 20:42   #102 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Da, s-a simtit un efect de recul pt. Runkle.

doma is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 10:29   #103 (permalink)
mom
Ride the snake

mom's Avatar

Daca in primele serii exista un conflict mai serios, personajele erau mai complexe, drama mai bine conturata, acum nu vad decit o smechereala ieftina (nu pot sa uit cum se maimutarea cind l-au chemat in fata decanului sa-i faca niste observatii, de parca era un liceean handicapat). In primele serii, desi exista mult sex, nu era vorba despre sex sau doar despre sex! Alienarea era mult mai puternica, dilemele, ironiile!Golul din viata vedetelor dar si prietenia, dinamica relatiei cu fosta sotie, orgiile triste, relativismul relatiilor si dorinta de comuniune ce se afla in spatele revoltei etc-toate erau teme bine puse in scena! In seria a 3-a au schimbat scenaristul?! Ca nu imi explic decaderea totala! Ironii si aluzii vulgar sexuale, dorinta de a face sex, triunghi amoros si un mic conflict, neconvingator, intre parinte si copil(da, faptul ca e dependent sexual nu transmite nimic in sine)! Bleah! Eu renunt sa ma mai uit.
Tare imi e teama ca se incadreaza aici:
Personale - : - Cum s

Ma inteb daca a ajuns ca o replica precum: "So you're suggesting I should dump this whole writer thing and reinvent myself as a Hollywood manwhore?" sa entuziasmeze asa de mult, nu cumva se urmarea schimbarea targetului? Oricum, eu am iesit total din targetul care considera aceasta replica geniala...

mom is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 20:08   #104 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

replica nu e foarte amuzanta in sine. Serialul asta mi s-a parut de la inceput extrem de overwritten dar l-am acceptat ca atare pentru ca era funny.
Nu il vreau sa fie o drama, sincer sa fiu m-au lasat rece ploturile respective din primele sezoane pe care tu le-ai gustat ca pe vin, eu ma uit pentru hank moody si ce scoate din el, pentru umorul situational si replicile ilegal de spontane pe care le are.
So far, it still delivers.

ptz is online now    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 17:24   #105 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Episodul 6 a fost foarte distractiv.

Old 03-11-2009, 17:42   #106 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz View Post
replica nu e foarte amuzanta in sine. Serialul asta mi s-a parut de la inceput extrem de overwritten dar l-am acceptat ca atare pentru ca era funny.
Nu il vreau sa fie o drama, sincer sa fiu m-au lasat rece ploturile respective din primele sezoane pe care tu le-ai gustat ca pe vin, eu ma uit pentru hank moody si ce scoate din el, pentru umorul situational si replicile ilegal de spontane pe care le are.
So far, it still delivers.
amice, daca tu gasesti veridicitate si amuzament in scene gen el e la tabla, in prima banca se afla una pe care tocmai a penetrat-o, langa ea e una pe care urmeaza s-o penetreze si pe usa intra a 3-a (evident penetrata si aia) si toate vorbesc cu el ca in telenovele (adica dupa ce-si spun replica raman cu privirea blocata FIX spre el in timp ce camera se pierde incet) atunci esti cam usor de amuzat. probabil ca razi si la state de romania.

anyway, eu am dat unsubscribe la serial, a devenit penibil.

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 21:31   #107 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

prietene tu ori nu stii sa citesti ori nu ai capacitatea sa procesezi cuvantul scris. Am spus foarte clar ca e overwritten, se intampla chestii pe care irl nu o sa le vezi, it's a show.

Cred ca tocmai ti-am spus ca nu ma intereseaza veridicitatea in acest serial. Ma intereseaza Hank Moody si ce scoate din el, si so far inca ma amuza. Daca pe tine te zgarie pe retina scenele corny mai mult decat te amuza restul serialului, esti liber sa te uiti la Discovery Channel. Mie inca imi place si ma amuza 20j de minute pe saptamana si daca asta e parerea mea nu inseamna ca ma uit in paralel si la "La Bloc" sa rad cu americanu.

L2p.

Old 04-11-2009, 21:46   #108 (permalink)
Registered User

Vadim Tuleo's Avatar

Mie imi place si sezonul asta, toate intilnirile hank-decan au un ceva irezistibil, chit ca e vorba doar de expresii ale fetei. Mai prost e cind apare cucoana de la new york, daca s-ar putea extirpa total relatia cu nevasta si cu fiica si ar fi doar "aventurile sculelor lui hank si runkle prin l.a." ar fi mult mai ditsractiv.

Vadim Tuleo is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 23:13   #109 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz View Post
Cred ca tocmai ti-am spus ca nu ma intereseaza veridicitatea in acest serial. Ma intereseaza Hank Moody si ce scoate din el, si so far inca ma amuza. Daca pe tine te zgarie pe retina scenele corny mai mult decat te amuza restul serialului, esti liber sa te uiti la Discovery Channel. Mie inca imi place si ma amuza 20j de minute pe saptamana si daca asta e parerea mea nu inseamna ca ma uit in paralel si la "La Bloc" sa rad cu americanu.

L2p.
da men, e foarte funneh ce scoate hanc mudi din el in situatiile in care e pus (care frizeaza ridicolul si penibilul)
la fel si cu umorul situational care deriva din aceleasi imbecile situatii inexistente vreodata IRL.
amuzamentul tau e trist.

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 00:08   #110 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Again, daca tu vezi doar situatiile penibile, e timpul pentru un documentar. Sunt 1-2-3 faze, nu e nonstop in ele. As i said daca alea cate sunt te ataca atat de tare esti liber sa dai shift del din fundul gradinii.

Pana la urma daca acest serial s-ar vrea o drama sau ai vrea sa il vizionezi ca atare, PHAIL. Il vezi ca pe o comedie, nu chiar sitcom, dar pe acolo, un pic evoluat ca in anu 2009. Evident ca vor fi situatii penibile care nu se intampla niciodata irl si din asta deriva si umoru situational, doar nu o deriva cand merge el cu masina sau cand vb la telefon cu nevasta-sa. Nu inteleg oricum diferenta care e acum fata de s1 sau s2, si atunci omu parlea tot ce prindea si toate momentele funny tot din faze un pic mai mult trase de par derivau.

Orisicat, ma repet, nu-ti mai place nu te mai uiti, free world, long live the internet !

Old 10-11-2009, 22:42   #111 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Hai ca are potential restul sezonului. Finished episode 7.

Old 10-11-2009, 23:24   #112 (permalink)

C05T1N's Avatar

Mi-a placut 7-le, sezonul e in crestere de forma.

Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

Old 12-11-2009, 11:41   #113 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

La sezonul 3 atractia principala pentru mine sunt sanii lui Eva Amurri e personajul Sue Collini, baba e geniala prin libidinosenia ei. E prea de tot si asta imi place, prima ei replica din sezonul 3 e "Runkle quit beating your meat", are replici memorabile in fiecare episod, ultima e "You're Runkle, you'd whack it to a cat dancing on youtube".

Greg is online now    Reply With Quote
Old 16-11-2009, 12:28   #114 (permalink)
Registered User

Mannyx's Avatar

Quote:
Originally Posted by Greg View Post
La sezonul 3 atractia principala pentru mine sunt sanii lui Eva Amurri e personajul Sue Collini, baba e geniala prin libidinosenia ei. E prea de tot si asta imi place, prima ei replica din sezonul 3 e "Runkle quit beating your meat", are replici memorabile in fiecare episod, ultima e "You're Runkle, you'd whack it to a cat dancing on youtube".
+1 si de la mine, de departe cea mai tare. Apropo, tocmai ce-am vazut ep. 8 - genial! cred ca va fi primul episod dintr-un serial pe care-l voi revedea.

Mannyx is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2009, 16:05   #115 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Am vazut si eu episodul 8, daca mai aparea si baba era perfect, the perfect fuckup.

Greg is online now    Reply With Quote
Old 16-11-2009, 18:07   #116 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

tocmai am terminat si eu episodul 8. foarte bun

Old 16-11-2009, 18:29   #117 (permalink)

C05T1N's Avatar

Foarte funny episodul de azi

Old 17-11-2009, 00:22   #118 (permalink)
Registered User

ckosmo's Avatar

foarte bun...se mai putea dezvolta daca venea si nevasta lui runckle (smurf).
Si Becca priceless cu "Why do you have to f%^&'em all" ...

ckosmo is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2009, 20:39   #119 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

vazut si episodul 9. mai slab, dar a mers.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules