![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Nici nu prea are cum sa fie rau, serialul e in cel mai rau caz doar fun , dar dupa patru episoade excelente s-a simtit un soi de recul.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Daca in primele serii exista un conflict mai serios, personajele erau mai complexe, drama mai bine conturata, acum nu vad decit o smechereala ieftina (nu pot sa uit cum se maimutarea cind l-au chemat in fata decanului sa-i faca niste observatii, de parca era un liceean handicapat). In primele serii, desi exista mult sex, nu era vorba despre sex sau doar despre sex! Alienarea era mult mai puternica, dilemele, ironiile!Golul din viata vedetelor dar si prietenia, dinamica relatiei cu fosta sotie, orgiile triste, relativismul relatiilor si dorinta de comuniune ce se afla in spatele revoltei etc-toate erau teme bine puse in scena! In seria a 3-a au schimbat scenaristul?! Ca nu imi explic decaderea totala! Ironii si aluzii vulgar sexuale, dorinta de a face sex, triunghi amoros si un mic conflict, neconvingator, intre parinte si copil(da, faptul ca e dependent sexual nu transmite nimic in sine)! Bleah! Eu renunt sa ma mai uit. Tare imi e teama ca se incadreaza aici: Personale - : - Cum s Ma inteb daca a ajuns ca o replica precum: "So you're suggesting I should dump this whole writer thing and reinvent myself as a Hollywood manwhore?" sa entuziasmeze asa de mult, nu cumva se urmarea schimbarea targetului? Oricum, eu am iesit total din targetul care considera aceasta replica geniala...
__________________ HAYABUSA | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
replica nu e foarte amuzanta in sine. Serialul asta mi s-a parut de la inceput extrem de overwritten dar l-am acceptat ca atare pentru ca era funny. Nu il vreau sa fie o drama, sincer sa fiu m-au lasat rece ploturile respective din primele sezoane pe care tu le-ai gustat ca pe vin, eu ma uit pentru hank moody si ce scoate din el, pentru umorul situational si replicile ilegal de spontane pe care le are. So far, it still delivers.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
anyway, eu am dat unsubscribe la serial, a devenit penibil.
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
prietene tu ori nu stii sa citesti ori nu ai capacitatea sa procesezi cuvantul scris. Am spus foarte clar ca e overwritten, se intampla chestii pe care irl nu o sa le vezi, it's a show. Cred ca tocmai ti-am spus ca nu ma intereseaza veridicitatea in acest serial. Ma intereseaza Hank Moody si ce scoate din el, si so far inca ma amuza. Daca pe tine te zgarie pe retina scenele corny mai mult decat te amuza restul serialului, esti liber sa te uiti la Discovery Channel. Mie inca imi place si ma amuza 20j de minute pe saptamana si daca asta e parerea mea nu inseamna ca ma uit in paralel si la "La Bloc" sa rad cu americanu. L2p.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Mie imi place si sezonul asta, toate intilnirile hank-decan au un ceva irezistibil, chit ca e vorba doar de expresii ale fetei. Mai prost e cind apare cucoana de la new york, daca s-ar putea extirpa total relatia cu nevasta si cu fiica si ar fi doar "aventurile sculelor lui hank si runkle prin l.a." ar fi mult mai ditsractiv.
__________________ FABRICAE DIEM PVNK | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
la fel si cu umorul situational care deriva din aceleasi imbecile situatii inexistente vreodata IRL. amuzamentul tau e trist.
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Again, daca tu vezi doar situatiile penibile, e timpul pentru un documentar. Sunt 1-2-3 faze, nu e nonstop in ele. As i said daca alea cate sunt te ataca atat de tare esti liber sa dai shift del din fundul gradinii. Pana la urma daca acest serial s-ar vrea o drama sau ai vrea sa il vizionezi ca atare, PHAIL. Il vezi ca pe o comedie, nu chiar sitcom, dar pe acolo, un pic evoluat ca in anu 2009. Evident ca vor fi situatii penibile care nu se intampla niciodata irl si din asta deriva si umoru situational, doar nu o deriva cand merge el cu masina sau cand vb la telefon cu nevasta-sa. Nu inteleg oricum diferenta care e acum fata de s1 sau s2, si atunci omu parlea tot ce prindea si toate momentele funny tot din faze un pic mai mult trase de par derivau. Orisicat, ma repet, nu-ti mai place nu te mai uiti, free world, long live the internet !
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Mi-a placut 7-le, sezonul e in crestere de forma.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
La sezonul 3 atractia principala pentru mine sunt sanii lui Eva Amurri e personajul Sue Collini, baba e geniala prin libidinosenia ei. E prea de tot si asta imi place, prima ei replica din sezonul 3 e "Runkle quit beating your meat", are replici memorabile in fiecare episod, ultima e "You're Runkle, you'd whack it to a cat dancing on youtube".
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Foarte funny episodul de azi
|
| | #119 (permalink) | ||
|
vazut si episodul 9. mai slab, dar a mers.
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |