![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Filme de actiune
inainte de a posta tot felul de filme aici ash dori sa cititi ce o sa va scriu in continuare...in primul rand ieri am vazut filmul negociatorul shi miam dat seama cat de mult imi plac aceste filme.....vreau sa fie filme de gen un tip super inteligent face lucru bun sau rau...ostatici(optional)....tot felul de chestii...repet filme de actiune nu numai cu impushcaturi....filme frumoase...ma consider pretentios in a alege filme asha ca va dau ocazia sa ma sfatuiti...multumesc anticipat
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Copile, du-te si pune mana pe o carte URGENT, ca sa nu faci parte (cine stie, poate faci deja) din patura de manelari/cocalari/etc care nu stiu sa citeasca decat bancnote. School rulez, e cel mai tare film de actiune
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
dar ce ar fi sa lasati omul in pace ? va rugat frumos daca puteti sai spuneti si lui niste filme bune de actiune si voi va luati de gramatica lui ...... u guys are lame anyway matrix iti recomand Leon , seria Die Hard , Reservoir Dogs , Enemy of the state , The Usual Suspects ..... si daca imi mai aduc aminte o sa mai scriu | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Omule, ai castiga mult mai mult daca ai scrie corect (nu numai cu "-" dar si fara "sh" si "k" si cu "." sau ","). E un semn de respect pt ceilalti, asa ca nu te mira daca se iau oamenii de tine cand iti vad posturile. Ca sa nu mai zic ca, pe langa dovada de respect, e si greu pt cineva sa iti desluseasca posturile. Oi avea 14 ani, dar sa stii ca varsta nu e o scuza.
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Parca va vad pe amandoi spargand seminte in spatele blocului si intrebandu-va de ce ESTE asa de rai oamenii de pe forumuri.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| http://www.imdb.com/title/tt0211938/ - Bait http://www.imdb.com/title/tt0120660/ - Enemy of the state
__________________ hihi~ | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ontopic: Hostage, cu Bruce Willis
__________________ System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM // | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mai ontopic, cam ce-a spus Dead Ghost. Alea macar sunt bune. As adauga seria Lethal Weapon, care e clasica deja.
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
mda...dupa costin.. atunci cand vrei sa-ti faci un cont pe forum, ar trebui sa dai si un test de cultura genarala, muzicala si unul de inteligenta forumul e pentru aia destepti, cica filme bune de actiune, seria Bourne, mai buna decat ce se face acum cu 007
__________________ jump into the urinal and stand on your head, i'm the one alive, you're all dead | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|