![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Filmul anului 2007
Aici as vrea, la sfarsit de an, sa ne exprimam opinia in legatura cu filmul preferat de anul acesta si sa ne dam cu parerea daca 2007 a fost un an bun pentru cinematografie. Rog sa nu apara contraziceri intrucat filmul preferat al unora poate fi considerat un film slab de catre ceilalti. Voi incepe eu. Cred ca anul asta a fost unul cu multe filme bune, dar putine exceptionale, de care sa ne amintim peste un deceniu, majoritatea filmelor de la care am avut asteptari dovedindu-se a fi mediocre. Singurul film pe care l-am considerat initial o gluma si m-a contrazis a fost Grindhouse. Si deoarece primim de fapt doua filme, unul de Rodriguez, celalalt de Tarantino, devine pentru mine filmul anului 2007 si nu conteaza daca snobii care impart niste statuete de aur nu o sa-l ia in considerare. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2007 |
American Gangster Fracture Interview Eastern Promises Breach mai sunt cateva dar mi le aduc aminte pe parcurs ![]() The Fountain mai ales, dar am impresia ca-i 2006. Eu l-am vazut in 2007 ![]() Nu mi-au placut: 300 - SGI crap Oceans 13 - mai slab decat celelalte (care la randul lor au fost slabe). pacat de cast, prea multi actori buni intr-un singur film (prost). + multe alte ordinării care nici nu merita menţionate. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Filmul anului a fost pentru mine Eastern Promises, ce m-a uns pe inima cu dragoste, ca sa zic asa.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
2007 a fost un super an in ceea ce priveste cinematografia am avut super comedii (Hot Fuzz, Superbad, Simpsons Movie, Ratatouille, Knocked Up) am avut continuari de calitate (Bourne Ultimatum, Live Free or Die Hard, Ocean's 13) am avut fantasy-uri noi bune (Stardust, Transformers) si continuari decente (Pirates 3, Spider Man 3, Harry Potter, Shrek 3) am avut filme de calitate venite parca de nicaieri (3:10 to Yuma, Eastern Promises, Reign Over Me, Zodiac) am avut 28 Weeks Later si Grindhouse American Gangster 300 apare acum si The Assasination of Jesse James plus inca o duzina de filme cel putin decente (Disturbia, Shooter, 1408, Fracture, Mr. Brooks, etc etc) totusi, parca nu am avut nici o "capodopera", un film care sa se ridice cu mult peste restul in lipsa unui asemenea film, pentru mine Superbad este filmul anului | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
No Country For Old Men nu s-a lansat decat in USA restul lumii de pe 18 ian incolo deci nu prea merge la filmul anului 2007 There Will Be Blood nu mai zic, chiar nu s-a lansat nicaieri vorbeste si tu din ce ai vazut, nu din note pe imdb | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Wow, ce cauta intr-un thread cu "filmul anului" in titlu porcarii penibile gen 300 sau Transformers?... In rest e greu de ales "cel mai bun", sunt destui candidati: Atonement Zodiac American Legend No Country for Old Men Reign Over Me mai am de vazut "Eastern Promises", s-ar parea ca e un film foarte bun.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
3:10 To Yuma American Gangster Eastern Promises Stardust Ratatouille Si vreau sa vad: Gone Baby Gone No Country For Old Men Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street We Own The Night The Assasination of Jesse James
__________________ System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM // | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|