Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-12-2007, 12:02   #1 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Sheep in The Big City

Ca prostu am cautat si rascautat serialul asta pe torente/dc/emule o gramada de timp. Pur si simplu nu era si pace. Inteleg de ce - probabil nu a fost suficient de popular incat sa fie pus pe dvd, deci ramanea la initiativa cuiva sa faca un rip de la tv. Long story gotten short...iata-l pe youtube, mare cat caru Sper sa trezeasca ceva amintiri placute contingentilor mei, mie mi-a facut ziua mai vesela.

CN era altceva pe atunci. S-au m-am ramolit ? Oricum, fara un tuner care sa-mi redea soundtrackul in engleza, nici nu voi afla.

PILOTUL:

Restul, le gasiti singuri prin search.

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2007, 19:42   #2 (permalink)

Da, unul din desenele mele preferate, as zice unic din punctul de vedere al umorului, cel putin cand vine vorba de desene animate. Genial as putea spune, poate prea genial ca sa aiba succes la marele public.
Oh well...
Si da, CN nu mai e ce a fost. Nu numai dublarea in romana si-a spus cuvantul, ci si genul noilor seriale de desene animate, care pur si simplu mi se par stupide. Zilele de aur ale CN-ului a fost cand rulau Dexter, Cow and Chicken, Space Ghost Coast to Coast, Courage, Sheep, Samurai Jack si altele. Aveau un anume tip de umor care ma atragea, poante mai mult sau mai putin subtile, care sa atraga si un public mai in varsta, nu numai copii.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules