![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cloverfield
Pe 18 ianuarie are premiera filmul Cloverfield care acum cateva luni era cunoscut drept "Untitled JJ Abrams Project". Deci e un monster movie cu probabil foarte mult suspans ceva gen Godzilla+Blair Witch Project, trailere se gasesc la greu, filmul a starnit o mica isterie pe net din cauza ca nimeni nu stie exact cum arata monstrul, in afara de faptul ca e absolut IMENS. Trailerele arata foarte bine, eu sunt foarte entuziasmat mai ales ca primul Blair Witch m-a tinut tintuit de scaun si ca imi plac filmele-catastrofa.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vazut trailerul initial, placut mult. Oprit cu grijile aici, caci refuz sa fiu una din oitele marketingului filmului si sa incep sa imi pun intrebari si sa dezbat prostii fara nici un fel de backup real. Adicalea mersic ca mi-ai amintit, eu uitasem de el Vedem despre ce este vorba in cateva zile.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Trailer si site oficial: http://www.cloverfieldmovie.com/ Si eu am vazut trailerul oficial care m-a starnit dupa care am uitat de el si am dat azi intamplator peste el pe imdb.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Shakey camera, faptul ca este filmat "amator" de catre niste protagonisti speriati/terorizati, faptul ca nu stii ce te vaneaza sau cine e inamicul, cam astea ar fi din ce am vazut in trailere.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Hai mah! Ai stricat bucuria copiilor. Sa nu le zici acum si de Mos Craciun si Coca-Cola. Da?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
@altceva Esti sigur ca poza aia e ceva oficial? Eu cred ca ai luat-o de pe boardul imdb. Om trai si om vedea noi oratania, nu e nevoie de spoilere. Si Strangelove tot filmul este filmat in stilul Blair Witch. Nu stiu de ce, dar aceasta metoda de filmare mareste oarecum suspansul si te ataseaza mai mult de personaje (vezi si [REC] - unul din cele mai bune filme horror vazute in secolul asta). Sper totusi ca filmul sa nu se bazeze foarte mult pe monstru, ca in Godzilla, ci mai mult pe personaje. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Si eu astept filmul, cel il face deosebit e faptul ca e filmat in gen Blair Witch, adica cu camere digitale de mana, filmat astfel incat sa para un film home made, ca si cum ai privi prin ochii diverselor personaje din film. Spre deosebire de Blair Witch, aici sunt inserate si multe efecte speciale, asa ca rezultatul final e unul interesant. Dar va trebui vazut la cinema. La noi apare tot pe 18?
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
) mda... chiar tare ultima remarca, dar sunt de acord cu vacabaiat (cowboy) n-are rost sa intram cu totii in jocul de marketing propus de cei ce promoveaza filmul, eventual comentarii despre trailere.. dar cam atata... news & stuff
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|