![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Oscar 2008
Dupa ce am aflat nominalizarile la Oscar, va invit sa va dati cu presupusu sau cu parerea in legatura cu castigatorii din aceasta editie a premiilor Oscar (Academy Award Winners). Pt cei care nu cunosc lista nominalizarilor, iata link-ul de pe magicul imdb enjoy!http://www.imdb.com/features/rto/2008/oscars | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
eu nu pricep ce cauta Mortenssen la cel mai bun actor. E bun rolul lui si cum il interpreetaza din Eastern Promises, dar dupa mine, nici pe departe de Oscar. In comparatie cu Denzel in American Gangster, mi se pare incomparabil mai slab. iar Denzel nici nu e nominalizat. Sper sa ia Daniel Day-Lewis ca e un super actor. Desi stiu ca mai are unul. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pcacat ca nu avem acolo 'He Was A Quiet Man', merita cred pt. best actor in a leading role.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Interesant ce succes a avut Juno. Estimarile mele: Best Motion Picture of the Year: No Country for Old Men Best Performance by an Actor in a Leading Role: Daniel Day-Lewis Personal prefer sa il ia Mortensen pentru rolul exceptional din Eastern Promises, insa dupa cum arata listele criticilor as zice ca Day-Lewis are sanse mult mai mari. Inca nu am vazut There Will Be Blood. Best Performance by an Actress in a Leading Role: Ellen Page Alegere personala. Best Performance by an Actor in a Supporting Role: Javier Bardem Best Performance by an Actress in a Supporting Role: Saoirse Ronan Best Achievement in Directing: Ethan Coen, Joel Coen Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen: Juno / Diablo Cody
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Sa punem un pariu.. Best Director Joel Coen and Ethan Coen (No Country for Old Men) Best foreign language film of the year Katyn (POL) Best motion picture of the year No Country For Old Men Best performance by an actor in a leading role Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood) Best performance by an actress in a leading role Julie Christie (Away from her) Best performance by an actress in a supporting role Cate Blanchett (I'm Not There) | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz...oscar-2008.htm slabute filmele de anul asta, daca No Country e film de Oscar, s-a dus lumea de rapa. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
nu-i bai, dar nu stiu ce au vazut ei asa tare la filmul ala. eu cred ca e din cauza concurentei prea slabe. ca sa nu mai zic ca mi se pare mult mai bun rolul lui Denzel din American gangster decat cel al lui Bardeem. mi-ar fi placut sa fi avut ceva mai mult dialog rolul lui bardeem, sa incerce sa explice privitorilor de unde vine si ce e cu el de e asa sarit de pe fix.
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Quote:
![]() Revenind la Oscaruri, am oarece regrete ca Atonement nu a luat mai multe premii. Era singurul film din cele nominalizate care daca ar fi luat premiul cel mare (pt cel mai bun film), nu m-ar fi deranjat. A luat pt coloana sonora (ceea ce e f bine, pt ca muzica a fost superba), dar ma mir ca nu a luat si pt imagine. A luat There Will be Blood, un premiu nemeritat imo, daca e sa il compari la imagine cu Atonement.Daniel Day-Lewis a meritat premiul pt There Will be Blood, desi nu era alegerea mea. In schimb, ma bucura foarte mult ca a luat Tilda Swinton, pt rolul secundar din Michael Clayton. A jucate extrem de bine si il merita cu varf si indesat premiul. La fel si Javier Bardem (din No Country for Old Men). Per total ma declar multumit. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|