![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: What's your favorite Hanna-Barbera cartoon? | |||
| Huckleberry Hound | | 1 | 1.49% |
| Quick Draw McGraw | | 0 | 0% |
| Snagglepuss | | 0 | 0% |
| Yogi Bear | | 1 | 1.49% |
| Tom & Jerry | | 26 | 38.81% |
| The Flintstones | | 9 | 13.43% |
| The Jetsons | | 2 | 2.99% |
| Scooby-Doo | | 1 | 1.49% |
| Top Cat | | 0 | 0% |
| Hong Kong Phooey | | 1 | 1.49% |
| Wacky Races | | 1 | 1.49% |
| Dastardly and Muttley in Their Flying Machines (Stop The Pigeon!) | | 3 | 4.48% |
| It's the Hair Bear Bunch! | | 0 | 0% |
| Johnny Quest | | 4 | 5.97% |
| Loopy De Loop, Wally Gator, Magilla Gorilla etc. | | 0 | 0% |
| Scooby-Doo clones (Josie and the Pussycats, Speed Buggy, Jabberjaw) | | 0 | 0% |
| 2 Stupid Dogs | | 2 | 2.99% |
| Dexter's Laboratory | | 10 | 14.93% |
| Johnny Bravo | | 1 | 1.49% |
| Cow and Chicken | | 4 | 5.97% |
| The Powerpuff Girls | | 1 | 1.49% |
| Altul... | | 0 | 0% |
| Voters: 67. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Your Favourite Hanna-Barbera Cartoon!
Aveti mai jos o selectie a celor mai cunoscute desene animate produse de Hanna-Barbera... ![]() Early stuff: Huckleberry Hound Quick Draw McGraw Snagglepuss Yogi Bear Tom & Jerry (@ MGM) Cult Classics: The Flintstones The Jetsons Scooby-Doo Top Cat Hong Kong Phooey Wacky Races Dastardly & Muttley in Their Flying Machines It's the Hair Bear Bunch! In colaborare cu Cartoon Network: Dexter's Laboratory Johnny Bravo Cow and Chicken The Powerpuff Girls So, what's your favourite? ![]() Primul episod din Tom & Jerry (1940) ...1940 WTF?!
__________________ We don't have to breed. We can plant a house. We can build a tree. I don't even care. We could have all three... Last edited by nintendo_rockstar; 25-02-2008 at 18:45.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Tom & Jerry FTW !
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
2 Stupid Dogs Dexter's Laboratory Johnny Bravo Cow and Chicken The Powerpuff Girls Din cate stiu eu, nu au avut nicio contributie la cele in colaborare cu CN (cele mai de sus). Decat poate cu numele. Oricum, astea sunt si preferatele mele. Alaturi de Tom&Jerry. Restul din lista nu mi-au placut niciodata. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
The Powerpuff Girls Dar sunt super sigur ca nu e creatia lui hanna-barbera.
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() PS: Tom şi Jerry.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Huckleberry Hound! Imi amintesc prin primii ani cand aveam Cartoon Network, si dadeau toate desenele alea faine de prin anii 70 din america. The Hair Bear Bunch, Huck Hound, Yogi Bear, etc. Tom si Jerry nu mi-au placut niciodata. Nu stiu de ce dar mi s-au parut aberatii si nu am reusit sa gasesc niciodata ceva extraordinar de amuzant la ele. A, si o intrebare! Nu stiu daca mai tine minte cineva desenul asta animat, dar stiu ca l-am vazut tare demult, tot pe CN. Titlul era ceva de genul "The Bear that wasn't", si era povestea unui urs care se duce sa hiberneze pe perioada iernii, si in padurea in care era el, vine nu stiu ce firma de constructii si demoleaza tot, si pana in primavara, locul e de nerecunoscut. Si ursul se duce sa ii intrebe pe oameni ce naiba au facut cu padurea, si toti indivizii cu care se intalneste ii spun sa puna mana la munca. Si el le spune ca nu are cum sa munceasca, pentru ca el e urs, si nu om. Dar toti ii spun ca e de fapt un om nebarbierit, cu o haina de blana care nu vrea sa munceasca. Si de la muncitor, la maistru, la diriginte de santier, pana la presedintele companiei care facea operatiunea respectiva, ii spun acelasi lucru. Si intr-un final, ursul care devine confuz cu privire la identitatea personala, pune mana si munceste cot la cot cu oamenii. Si cand vine urmatoarea iarna, toate simturile lui ii spun ca trebuie sa mearga sa hiberneze, dar el isi spune: "Cum naiba sa hibernez, ca doar nu sunt urs. Sunt un om nebarbierit, si cu o haina de blana". Si se termina pe aici. Era amuzant si suficient de "deep" pentru un desen animat, mai ales la varsta aia, si spune cat de mult esti influentat de parerea celorlalti atunci cand te analizezi pe tine insuti. Oricum, intrebarea era: Stie careva pe unde se gaseste desenul respectiv? Ca pe youtube nu l-am gasit, stiu ca e o raritate, dar poate are careva o idee. Serimina.
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
cablu am avut de prin 92, si chiar ma uitam in prostie pe CN, dar nu imi aduc aminte de acele desene despre care vorbesti. Cu ursi stiu doar yoghi si inca unele cu 3 ursi care aveau par afro .Intr-adevar, desenele de atunci, adica cele din anii '70-80 din SUA, chiar meritau privite ![]() Ma uit acum la nepoatamea... minimax, jetix, chiar si CN, numai desene nasoale si pe deasupra dublate penibil in limba romana, n-au niciun farmec. Si-asa astia mici acum sunt toti cu engleza, calculatoarele, mobilele in nas de la 6-7 ani, puteau sa le lase nedublate.
__________________ Peace sells... but who's buying ? Last edited by freeman21; 26-02-2008 at 15:37.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|