![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| The Secret
The Secret . Un film documentar despre legea atractiei si despre gandirea pozitiva ... alte detalii aici : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_(2006_film) http://www.thesecret.tv/ Mi-a spus un amic despre film, lui i l-a recomandat o amica de-a lui care dupa vizionarea filmului s-a schimbat , si cica pune in aplicare "secretul" despre care vorbeste acest film (legea atractie), si gandeste tot timpul pozitiv de atunci ( cat ii iese nu stiu ).Ce parere aveti despre acest film? mie unu mi se pare foarte prost filmu' dar vreau sa stiu ce parere aveti voi despre el !?! :P-------------------- Editare ulterioară -------------------- Un articol interesant "The Masters Of The Secret" By Bill Harris , completare la film ).http://www.themastersofthesecret.com/letter/
__________________ "Screw you guys, I'm going home" Last edited by Spurcatul; 03-03-2008 at 07:29.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca s-a schimbat dupa ce a vazut un film inseamna ca oamenii care fac filme de genul isi fac bine treaba... Washing brains all the way!
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mi s-a parut propagandistic. Foarte mari inclinatii catre religie, in tot filmul este vorba de Dumnezeu. Numai ca daca i-ar fi spus "Secretul divin" sau "Darul lui Dumnezeu" nu se mai uita nimeni. Si asa i-au spus doar "Secretul" si in loc de Dumnezeu se folosesc termeni ca "Universul, Natura, Fortele Cosmice" bla bla... si uite cum te mantuiesti fiind bun si gandind pozitiv... Nu stiu, numai cand vad stilul asta de insiruiri de speech-uri, vezi doamne cu oameni celebri (care, apropo, sunt numai "vizionari, filosofi, imaginisti, magicieni, exorcisti, mediumi, etc" dar toti cu fetze de pastori din aia ciudati) mi se apleaca. E clar ca e gargara. De ce nu a dat interviu un om cu adevarat celebru si bogat, gen Trump sau Gates, sau altul din aceeasi categorie?
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Frate, vrei sa te schimbi in bine, citeste-i/asculta-i/urmeaza-i pe cei care au reusit. Bagati in voi carti/audio cu si despre self/help si incercati sa aplicati ce scrie acolo. Fiti open minded. NU mai puneti botul la propaganda. Cand ii aud pe unii cum ridica in slavi Zeitgeist sau The Secret sau mai stiu eu ce imi vine sa-i iau la pumni. A sau "noi nu suntem urmasii romei", "noua ordine mondiala". Duuuuude, reverse psychology. They're just playing with you. Mancati sanatos. Traiti sanatos. Faceti miscare. Mergeti la biserica (shhht, sa nu aud ateii). Cititi mult. Lasati molurile si cluburile. Astea nu fac altceva decat sa va indobitoceasca. Fiti mai buni. Sa nu va mai pese atat de mult de bani si de rangul social. Zambiti mai mult (nu radeti ca dobitocii). Iubiti. Scuze daca limbajul a fost prea plastic.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! Last edited by m3; 09-03-2008 at 01:37.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
In film mai zice: daca ai probleme sa nu te gandesti la ele ca atragi lucrurile negative, si problemele tale o sa se complice , sa te gandesti la lucruri pozitive , la altceva ,ca si cum totul este perfect si nu ai acele probleme si o sa fii uimit cum " universul " o sa se modeleze conform nevoilor tale,rezolvandu-ti problemele miraculos... Cam greu sa te rupi complet de problemele cu care te confrunti in viata...si chiar neindicat sa uiti de ele. Sigur...nici sa te lasi doborat de ele nu trebuie ,dar nici sa iti creezi o lume(imaginara) in care problemele tale nu exista, si in loc sa te concentrezi asupra lor ca sa gasesti o solutie in a le rezolvare, tu sa te sustragi. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Filosofii , vizionarii ,etc din film care probabil sunt sectanti , vor sa iti aratate ca poti fi tu Dumnezeul tau, ca singur iti poti modela viata si ca totul depinde de tine. ![]() Felul in care o fac insa...are toate elementele unei reclame tip telesopping ,in care incerca sa te convinga sa cumperi "produsul" , cere parerea mai multor "consumatori" care l-au folosit deja si au fost satisfacuti de el. Iar exemplele din film sunt de-adreptul penibile ... si comice .
__________________ "Screw you guys, I'm going home" Last edited by Spurcatul; 09-03-2008 at 02:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
trebuia sa retineti esentialul din toata povestea. trebuia sa filtrati informatiile si sa vedeti de ce sunteti sfatuiti sa faceti ceva anume. ca "legea atractiei" aplicata cum zic ei suna a porcarie e una, si ca filmul nu iti prezinta nimic interesant si veridic e cu totul alta. data viitoare cand va uitati la chestii de genul treceti informatia prin filtrul ratiunii voastre, si luati din ea ce va convine. daca voua nu vi s-a parut nimic plauzibil atunci probabil sunteti bine indoctrinati, si filmul vi s-a parut o comedie
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
doamne, doamne cate capete atea pareri...eu lam aplicat si a functionat am dorit bani fara sa fac nik in termenul convetional de munk si iam obtinut, si kiar am aplicat c se spune in film acum dak nu o sa fac nik in continuare sunt convins k asa cum au venit tot asa or sa si plece...si sa stiti k am vazut functionand si pt altii decat sa pierdeti atata vreme danduva cu parerea dc nu incercati sa il aplicati o vreme, poate asta var fi mai util. parerea mea pace | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Oameni mai falsi ca in documentarul asta nu am vazut, ideea e buna documentarul foarte prost. Desi nu cred deloc o iota de acolo, a mers chestia aia la mine... deci eu am inventat-o? m3 si tu esti un mic spalator de creier, un mic teolog intr-un fel, fara sa vrei, te inteleg ca iti sustii ideile. Eu sunt un om batut in cap si tot m-am deschis la Zeitgeist putin sa vad ca unele lucruri sunt adevarate si poate nu toti vor sa-mi dea cu lopata in cap.
__________________ MaTr3o.com Nokia 5800 XpressMusic FAN | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
fratilor fiecare cu ale lui...nici mie nu prea imi plac multe posturi pe aci...ideea principala e k functioneaza si gata...cat despre film c conteaza c parere avem de oamenii aia, importanta e informatia cum a zis cineva mai sus pace | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|