![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Righteous Kill
iata ce ne zdrobeste din toamna : filmul o sa aiba un succes imens dupa parerea mea,si era cazul sa se treaca la ceva mai elaborat privind colaborarea dintre De Niro si Pacino...Heat a cam lasat de dorit !
__________________ Fat kids are harder to kidnap | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Righteous Kill il astept de ani buni. Tot citesc pe imdb despre el pe forumul de acolo si in sfarsit, apare. A existat un zvon ca Al Pacino si De Niro nu au jucat IMPREUNA in HEAT acea scena din cafenea, a fost filmata din 2 duble. Altii spun ca nici Al nici Robert nu au repetat nimic, special pt. originalitate. Heat a fost un film foarte bun, pacat ca DeNiro (favoritul meu, imi lipsesc doar 4 filme din toata filmografia sa si sper sa o termin, munca de vreo 6-7 ani), in film 'a pierdut'. Nu pot insa sa uit nici replica lui Al Pacino cand interoga un martor 'Cause she's got a great ass... and you got your head all the way up it! Ferocious, aren't I? When I think of asses, a woman's ass, something comes out of me.'Erau zvonuri ca nu va mai exista niciodata un film care sa ii sustina pe acesti doi grei dar se pare ca va fi. Sincer, ca fan, nici mie nu imi promite prea mult trailerul ... dar bine ca a iesit DeNiro din seria asta jenanta de comedii fortate, ma saturasem.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Heat a lasat de dorit la capitolul incasari. In rest e poate unul din cele mai bune filme facute vreodata. Are poveste, personaje memorabile, probabil cea mai tare secventa de impuscaturi in mediu urban, actori de prima mana care joaca superb. Daca Righteous Kill va fi undeva pe aproape de Heat va fi extraordinar.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Trailerul 2 face ca filmul sa para semnificativ mai bun. And no more 50Cent
__________________ Given to fly | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Great news, insa ar trebui sa ii invite sa joace ce stiu ei mai bine, ceva old school mafia stuff... ar fi grozav. Insa doar prin faptul ca apar impreuna, deja face filmul bun.. indiferent de story | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|