Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-04-2008, 12:13   #1 (permalink)
Registered User

XERXES^'s Avatar

Righteous Kill

iata ce ne zdrobeste din toamna :

filmul o sa aiba un succes imens dupa parerea mea,si era cazul sa se treaca la ceva mai elaborat privind colaborarea dintre De Niro si Pacino...Heat a cam lasat de dorit !

XERXES^ is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2008, 12:23   #2 (permalink)
Registered User

Lionhunter's Avatar

Sincer sa fiu nu ma astept la mare lucru de la acest film.Sper sa nu am dreptate...

Lionhunter is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 11:29   #3 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

si eu cred ca nu va fi un al doilea Heat, insa chiar vroiam inca un film cu cei doi. Ca altul nu o sa mai faca.
Xerxes vorbesti aiurea pe pereti...auzi Heat a lasat de dorit. Unul din cele mai bune filme ever realizate.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 12:03   #4 (permalink)
Paranoia is natural

De acord, heat a cam lasat de dorit.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 14:18   #5 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

Righteous Kill il astept de ani buni. Tot citesc pe imdb despre el pe forumul de acolo si in sfarsit, apare. A existat un zvon ca Al Pacino si De Niro nu au jucat IMPREUNA in HEAT acea scena din cafenea, a fost filmata din 2 duble. Altii spun ca nici Al nici Robert nu au repetat nimic, special pt. originalitate. Heat a fost un film foarte bun, pacat ca DeNiro (favoritul meu, imi lipsesc doar 4 filme din toata filmografia sa si sper sa o termin, munca de vreo 6-7 ani), in film 'a pierdut'. Nu pot insa sa uit nici replica lui Al Pacino cand interoga un martor 'Cause she's got a great ass... and you got your head all the way up it! Ferocious, aren't I? When I think of asses, a woman's ass, something comes out of me.'Erau zvonuri ca nu va mai exista niciodata un film care sa ii sustina pe acesti doi grei dar se pare ca va fi.
Sincer, ca fan, nici mie nu imi promite prea mult trailerul ... dar bine ca a iesit DeNiro din seria asta jenanta de comedii fortate, ma saturasem.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 14:29   #6 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Heat a lasat de dorit la capitolul incasari. In rest e poate unul din cele mai bune filme facute vreodata. Are poveste, personaje memorabile, probabil cea mai tare secventa de impuscaturi in mediu urban, actori de prima mana care joaca superb. Daca Righteous Kill va fi undeva pe aproape de Heat va fi extraordinar.

Greg is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 15:21   #7 (permalink)

Pare ok, dar in ultimii ani cei doi actori au jucat in tot felul de porcarii de filme si au cam scazut in ochii mei. Sper asta sa imi schimbe parerea, desi trailerul nu prea m-a entuziasmat.

ps: si da, Heat a fost foarte bun.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 15:40   #8 (permalink)
Registered User

pontiacu's Avatar

Trailerul 2 face ca filmul sa para semnificativ mai bun. And no more 50Cent

pontiacu is online now    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 15:44   #9 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

mai mult ca sigur va fi un film foarte bun. Imi place posterul parca ar fi coperta jocului Mafia...

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 16:42   #10 (permalink)
senior intruder

Great news, insa ar trebui sa ii invite sa joace ce stiu ei mai bine, ceva old school mafia stuff... ar fi grozav. Insa doar prin faptul ca apar impreuna, deja face filmul bun.. indiferent de story

Magnum is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules