![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Stop Dr. Uwe Boll
Uwe Boll se lasă de filme dacă se strâng un milion de semnături. ![]() do a noble cause. http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html 74108 Total Signatures atm.
__________________ picz or it didn't happen | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
He has announced plans to produce adaptations of Postal, Legacy of Kain, and Far Cry. dude ...no. legacy of kain vreau sa vad film
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
asta chiar a facut filmele alea....far cry movie geee si e si post production. http://www.imdb.com/name/nm0093051/ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Am dat cu pixul electronic si eu. Personajul Uwe Boll ma intriga, omul nu pare deloc tampit si a avut cel putin doua idei foarte tari pana acum. Din pacate filmele pe care le face sunt execrabile. ReActiv, din cate stiu eu, pentru finantare se foloseste de o lege germana. Donatiile facute pentru finantarea unui film german se scad din impozit, asa ca exista companii care prefera sa finanteze filme de doi lei decat sa plateasca taxe. Edit: In linkul de la Pig e explicata mai pe larg schema.
__________________ I killed the entire vault and I'm a Vault Guardian! I wish my dad could see me now. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Stiu ca am vazut un interviu cu el si spunea ceva de genul ca in ciuda faptului ca filmele sunt atat de proaste in viziunea fanilor, ele tot aduc bani de unde si impulsul de a continua sa regizeze ceea ce nu ma mira, nu fanii infocati sunt target-ul ci turma. Plus: "Maybe you know it but it's not so easy to finance movies in total. And the reason I am able to do these kind of movies is I have a tax shelter fund in Germany, and if you invest in a movie in Germany you get basically fifty percent back from the Government."
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Semnat si io...~ 130.000 de semnaturi so far Eu tot sper ca o sa vrea sa faca si vreun Quake movie pt. ca atunci n-am mai semna petitii ci am dona bani pentru a gasi un assasin platit sa-l elimine
__________________ living, breathing rock'n'roll Last edited by [stryder]; 09-04-2008 at 12:25.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Uwe Boll strikes: Quote:
Quote:
__________________ picz or it didn't happen | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|