![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Indiana Jones 4 Mai sunt 10 zile. Are cineva idee daca apare si pe meleagurile noastre tot pe 22 ?
__________________ put a stake thru my heart and drag me into sunlight | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
dap. vezi pe cinemagia.ro la "in curand". imi vine greu sa cred ca se va ridica la statutul celorlalte 3, dar cum sunt fan inrait (am citit ambele carti, desi sunt 3 filme, sunt doar 2 carti) o sa il vad la cinema.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Harrison Ford si Steven Spielberg? How can it go wrong? Abia astept filmul asta, si pe cinemagia.ro scrie ca pe 23 e premiera in Bucuresti.Din ce-am vazut in trailere am o vaga impresie ca pustiul ala imbracat la fel ca Indiana Jones o sa-l foloseasca pentru alte continuari ale seriei... dar e doar o banuiala.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
ghjk, nici eu! Am impresia ca nu l-am vazut la timpul lui, si acum cand revad filmele originale, mi se par de un kitsch greu de descris. Cum probabil or sa incerce sa copieze reteta de la celelalte filme, am impresia ca o sa fie un flop de mari proportii!
__________________ I hurry because I'm late but mostly hurry just to wait. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
^ nu ti se pare prea tras de par , si indiana nu-i prea "bruce willizat" ? ca tot i se spune bruce 'save them all' willis. plus ca e flawed pana-n panzele albe. adica c'mon , e un fel de transporter mai vechi( ok am exagerat un pic)....dar nici nu are ceva remarcabil... | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
am vazut cred ieri un film Indiana Jones (nu stiu care parte) .... insa important e ca imaginea pe care mi-a creat-o a fost aceea de film definitoriu pentru cuvantul "cliseu" .... nu vad ce gasesc interesant oamenii in povestea asta cu Indiana Jones... dar ma rog.... fiecare cu gusturile lui.
__________________ "Love is nothing more than wanting someone else to want you" | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Hmmm, Indiana Jones... VHS... La fel ca Star Wars, a creat la vremea lui un adevarat "curent". Au fost multe filme care au incercat sa copie "reteta" Indiana Jones. Din pacate (pentru ele) nici unul nu s-a ridicat nici macar la jumatate din valoarea seriei. La fel, din pacate pentru "Indiana Jones" multi din cei care nu le-au vazut la vremea lor, il compara cu acele clone slabe. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
a avut premiera la cannes. cica e super misto, e in stilul celor vechi. ma duc dar nu la premiera, ci in mod normal. cine nu l-a vazut la timpul lui, a pierdut tot farmecul. de la filmul asta m-a lovit boala cartilor de aventura, citindu-l pe clive cussler (dirk pitt anyone? ) si in romana si in engleza (si sunt vreo 16-17 carti). am citit cartile cu indiana cand dadeam admiterea la liceu, doamne ce nopti am mai pierdut cu cartile in mana, si de-abia dupa am vazut filmul, faza misto fiind ca au reusit sa pastreze destul de bine atmosfera cartii. bine, spielberg nu e oricine, e "tata" lor. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|