Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-05-2008, 13:41   #1 (permalink)
Registered User

kensky's Avatar

Grey's Anatomy

Nu'mi vine a crede ca nu exista un topic pt serialul asta.,mai ales ca a luat globul de aur acu 2 ani parca . Il urmaresc inca de la inceput si pot spune ca e excelent.Are multe faze de comedie dar si unele de drama.
Nu mi'a placut de Burke ca a plecat,dar poate in viitor va reaparea.

http://www.imdb.com/title/tt0413573/

Anyway, tocmai s'a terminat sezonul 4.Astept sezonul 5
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	0000000545_20060919015558.jpg
Views:	45
Size:	122.1 KB
ID:	347841  

Last edited by kensky; 24-05-2008 at 15:26..

kensky is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2008, 15:39   #2 (permalink)
Registered User

Eu am auzit de el acum vreo 2 ani, parca incepuse sezonul 2 sau 3,nu mai stiu sigur. Imi place ca nu e serial tipic de chirurgie, are multe faze comice si actorii sunt de milioane.Ultimele sezoane nu au fost cine stie ce, cel mai mult mi-a placut primul sezon, erau glumele si actiunea mai interesanta.

MEREDITH: "Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me." - > una dintre cele mai tari replici din primul sezon

Wilona is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 09:46   #3 (permalink)
Registered User

Ethan Hunt's Avatar

M-am uitat la cateva episoade, insa mi s-au parut cam identice: doctorii si stagiarele si-o cam trag intre ei, fiecare pe unde apuca, iar in pauze mai fac cate o operatie, unele dintre ele mai putin reusite (cel putin pentru pacient ).

Ethan Hunt is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 13:41   #4 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Ii super serialul acuma seara un nou episod pe TVR 1, si eu il urmaresc de la inceput
Ii tare faza ca aproape fiecare s-a combinat cu fiecare )

the_new_henry is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 17:39   #5 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

mda urmaresc serialul de mult, dar a cam dat-o pe ulei in ultima serie mai ales.
Burke nu a plecat ci a fost concediat pentru ca l-a facut faggot pe O'Malley in public. And he wasn't out of the closet yet.
Nu vi s-a parut prea brusc finalul sezonului 3 ?

ptz is online now    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 17:51   #6 (permalink)
Registered User

Sincera sa fiu ...nici nu mai stiu cum s-a terminat sezonul 3. Cu nunta lui Burke si a Christinei,nu ?

Wilona is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 18:44   #7 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Wilona View Post
Eu am auzit de el acum vreo 2 ani, parca incepuse sezonul 2 sau 3,nu mai stiu sigur. Imi place ca nu e serial tipic de chirurgie, are multe faze comice si actorii sunt de milioane.Ultimele sezoane nu au fost cine stie ce, cel mai mult mi-a placut primul sezon, erau glumele si actiunea mai interesanta.

MEREDITH: "Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me." - > una dintre cele mai tari replici din primul sezon
Eu votez pentru "...and you must be the woman who's screwing my husband" ca cea mai tare replica din serial. Nu neaparat doar pt ce spune, mai ales pt atitudinea personajului
ptz, urmarim acelasi serial sau faci misto de noi?

Ioana Popescu is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 21:10   #8 (permalink)
Registered User

kensky's Avatar

Daca tot s'a vb despre Burke cam mult in epis de acum 2 sapt(cel in care a castigat premiul ala ) poate cine stie va aparea din sezonul 5.Mi'a placut la nebunie cum s'a terminat ultimul epis cel de o ora(melodia de asemenea) demn de un sfarsit de sezon

Old 27-05-2008, 22:29   #9 (permalink)
Registered User

lost_boy's Avatar

E unul dintre serialele mele preferate....am vazut toate episoadele...chiar ieri am vazut finalul sezonului 4!
Imi plac toate personajele si m-as uita non stop

lost_boy is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 22:31   #10 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Acuma seara o fost super episodu..
mio placut replica prietenei lui George, cand el o intrebato ce facea cu aia 200 $ si ea o zis cai dadea bacsis cameristei )
are bani fata

Old 27-05-2008, 22:57   #11 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ioana Popescu View Post
ptz, urmarim acelasi serial sau faci misto de noi?
I-am raspuns celui/celei care era suparat ca a plecat Burke. Nu a plecat Burke, actorul Isaiah Washington a fost concediat, pentru ca a facut remarci homofobe la adresa lui T.R. Knight (cel care il joaca pe O'Malley). Acesta este homosexual dar nu era inca declarat , mergea pe burta
Ma rog, Isaiah spune ca a glumit, si-a cerut scuze, a facut si terapie, a umblat pe la psihologi and shit la cerinta expresa a realizatorilor showului ca o conditie ca el sa nu fie concediat. Tot sezonul 3 a planat o stare de incertitudine daca va fi concediat sau nu actorul si pana la urma cu toate scuzele si terapiile l-au concediat si asa s-a decis si finalul sezonului 3( cu Burke care pleaca in ziua nuntii bla bla).
Cam de cand a plecat Isaiah a inceput si serialul sa o ia in jos la modul evident. Un mare booh pentru Katherine Heigl si TR Knight care au fost instrumentali in demiterea lui Washington.

ptz is online now    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 12:04   #12 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ptz View Post
I-am raspuns celui/celei care era suparat ca a plecat Burke. Nu a plecat Burke, actorul Isaiah Washington a fost concediat, pentru ca a facut remarci homofobe la adresa lui T.R. Knight (cel care il joaca pe O'Malley). Acesta este homosexual dar nu era inca declarat , mergea pe burta
Ma rog, Isaiah spune ca a glumit, si-a cerut scuze, a facut si terapie, a umblat pe la psihologi and shit la cerinta expresa a realizatorilor showului ca o conditie ca el sa nu fie concediat. Tot sezonul 3 a planat o stare de incertitudine daca va fi concediat sau nu actorul si pana la urma cu toate scuzele si terapiile l-au concediat si asa s-a decis si finalul sezonului 3( cu Burke care pleaca in ziua nuntii bla bla).
Cam de cand a plecat Isaiah a inceput si serialul sa o ia in jos la modul evident. Un mare booh pentru Katherine Heigl si TR Knight care au fost instrumentali in demiterea lui Washington.
I see. asa-mi trebuie daca nu ma intereseaza ce se intampla behind the camera

Ioana Popescu is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 22:45   #13 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

V-ati uitat acuma seara ? ep 19
destept sloan... aia toti cu proiecte pe 10 ani el proiecte de moment

Old 03-06-2008, 22:55   #14 (permalink)
Moderator

e unul dintre cele pe care le urmaresc. merge. are momente bune insa deja ajungi sa i le prevezi. mai mult, de la un moment incoace apar reactii cliseu, ceea ce e cam deranjant..
sezonul 4 e subtirel pana spre final.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 01:02   #15 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

...adica pana la ultimul episod. Care merita.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 09:48   #16 (permalink)
Registered User

Sloan a furat ideea de la sefa de sectie..aia micutza cum o cheama. nu stiu cum se poate numi treaba asta, daca este ceva de apreciat sau nu, sau daca este corect ori ba.

blueangel27 is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 22:15   #17 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Quote:
Originally Posted by blueangel27 View Post
Sloan a furat ideea de la sefa de sectie..aia micutza cum o cheama. nu stiu cum se poate numi treaba asta, daca este ceva de apreciat sau nu, sau daca este corect ori ba.
nui corect ca o furat ideea de la Bailey(oricum Bailey nu era pt interviu ala), da io tradus pe ceilalti cu proiecte pe 10 ani ))

Old 06-06-2008, 11:28   #18 (permalink)
Registered User

kensky's Avatar

Am luat si eu acum primul sezon sa ma uit din nou.Ce fete aveau actorii ...Nush parca asa de incepatori si mult mai tineri

Old 06-06-2008, 14:08   #19 (permalink)
Registered User

the_new_henry's Avatar

Quote:
Originally Posted by kensky View Post
Am luat si eu acum primul sezon sa ma uit din nou.Ce fete aveau actorii ...Nush parca asa de incepatori si mult mai tineri
Acuma so dezvoltat Izzie klumea :X:X
))

Old 30-09-2008, 15:07   #20 (permalink)
Registered User

kensky's Avatar

Cum vi s'au parut primele 2 episoade din sezon? Au fost reusite, f comic tipu ala din armata care i'a bagat pixu in gat Mi se pare mie sau s'a ingrasat grey

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules