![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Grey's Anatomy
Nu'mi vine a crede ca nu exista un topic pt serialul asta. ![]() ,mai ales ca a luat globul de aur acu 2 ani parca . Il urmaresc inca de la inceput si pot spune ca e excelent.Are multe faze de comedie dar si unele de drama.Nu mi'a placut de Burke ca a plecat,dar poate in viitor va reaparea. http://www.imdb.com/title/tt0413573/ Anyway, tocmai s'a terminat sezonul 4.Astept sezonul 5
__________________ Last edited by kensky; 24-05-2008 at 15:26.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Eu am auzit de el acum vreo 2 ani, parca incepuse sezonul 2 sau 3,nu mai stiu sigur. Imi place ca nu e serial tipic de chirurgie, are multe faze comice si actorii sunt de milioane.Ultimele sezoane nu au fost cine stie ce, cel mai mult mi-a placut primul sezon, erau glumele si actiunea mai interesanta. MEREDITH: "Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me." - > una dintre cele mai tari replici din primul sezon | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
M-am uitat la cateva episoade, insa mi s-au parut cam identice: doctorii si stagiarele si-o cam trag intre ei, fiecare pe unde apuca, iar in pauze mai fac cate o operatie, unele dintre ele mai putin reusite (cel putin pentru pacient ).
__________________ Defectiune tehnica. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
mda urmaresc serialul de mult, dar a cam dat-o pe ulei in ultima serie mai ales. Burke nu a plecat ci a fost concediat pentru ca l-a facut faggot pe O'Malley in public. And he wasn't out of the closet yet. Nu vi s-a parut prea brusc finalul sezonului 3 ?
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: B | Quote:
![]() ptz, urmarim acelasi serial sau faci misto de noi?
__________________ Waiting gives devil time. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Daca tot s'a vb despre Burke cam mult in epis de acum 2 sapt(cel in care a castigat premiul ala ) poate cine stie va aparea din sezonul 5.Mi'a placut la nebunie cum s'a terminat ultimul epis cel de o ora(melodia de asemenea) demn de un sfarsit de sezon
__________________ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| I-am raspuns celui/celei care era suparat ca a plecat Burke. Nu a plecat Burke, actorul Isaiah Washington a fost concediat, pentru ca a facut remarci homofobe la adresa lui T.R. Knight (cel care il joaca pe O'Malley). Acesta este homosexual dar nu era inca declarat , mergea pe burta ![]() Ma rog, Isaiah spune ca a glumit, si-a cerut scuze, a facut si terapie, a umblat pe la psihologi and shit la cerinta expresa a realizatorilor showului ca o conditie ca el sa nu fie concediat. Tot sezonul 3 a planat o stare de incertitudine daca va fi concediat sau nu actorul si pana la urma cu toate scuzele si terapiile l-au concediat si asa s-a decis si finalul sezonului 3( cu Burke care pleaca in ziua nuntii bla bla). Cam de cand a plecat Isaiah a inceput si serialul sa o ia in jos la modul evident. Un mare booh pentru Katherine Heigl si TR Knight care au fost instrumentali in demiterea lui Washington.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: B | Quote:
__________________ Waiting gives devil time. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
))
| |||
|
![]() |