![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Eu le cumpar. Ce-i drept numai pe cele care se dau cu reviste si ziare . Pentru ca un 6-7-10 lei mi se pare decent pentru un film ca sa-l ai in colectie la calitate buna si cu subtitrare, dar 30-40-50 de lei cat cer astia pe filmele noi la magazine este A B E R A N T !!!
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Intotdeauna cumpar. Procesul incepe cu cinema/net/inchiriat - unde pot sa imi formez o parere ceva mai ieftin si se termina cu mine cumparand DVDul, in cazurile in care filmul mi-a placut. Bara de cumparare este destul de joasa - majoritatea filmelor ce primesc de la 8 in sus in inima mea, le am in biblioteca. Sau le aveam, caci o mare parte au ramas in tara, o sa trebuiasca sa mi le aduc aici la un moment dat. Imi lipsesc cateva filme pe partea de raritati mai necomerciale, sau chestii foarte vechi, insa catinel-catinel, vin si ele ![]() Orisicum, imi pare un schimb echitabil si normal - eu obtin 2 ore de vizionare si alte cateva ore de ganduri amestecate placut si platesc un pret pentru asta. Mai ales in situatiile in care este vorba de cate un film excelent, facut pe genunchi si cu banii de iaurt, cum naiba sa nu ii ajuti?
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Drept sa iti zic, nu ![]() Exemple mai recente ar fi REC, sau 13 (TZAMETI) - insa aici deja am ajuns in zona gusturilor Deci da, filme in spiritul Cube, daca vrei.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Eu colectionez filme originale, luate si de la noi si din strainatate. Nu zic cate am ca as fi luat la misto de astia care le iau de pe torente, de genu "iote sh la ala pe ce da banii omfglol".
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Si eu am colectionat filme cand eram mai mic, inca nu aparusera DVD-urile, erau filme pe VHS. Dupa ce au aparut DVD-rile, VHS-urile au inceput treptat sa dispara si colectia sa devina depasita. Asa ca nu mai colectionez filme, este o pierdere de timp si bani, deja a aparut Blu-Ray-ul si DVD-ul devine treptat depasit. Dupa Blu-Ray o sa apara altceva mai bun si tot asa, colectia o sa devina tot timpul depasita.
__________________ Nu semnez ca primarul! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Da' jocuri iti iei? De ce sa iei jocuri, e o pierdere de timp si bani, o sa apara xbox 3 si 360 devine treptat depasit.
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Zi si tu aici sau pe pm care-i faza cu contactul pe mess. De ce?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|