![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Cel mai bun film din anul 2007 sau in 2008!!!
Care a fost cel mai bun film vazut in 2007 sau 2008???? Am vazut cu mare placere Mr Brooks, cu Kevin Costner si Demi Moore, dar impresionat am ramas de jocul magistral facut de William Hurt. Un film de vazut neaparat!!! Astept si alte propuneri!!!!! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cloverfield...hai mai oameni buni sunteti for real... on: No Country for Old Men http://www.imdb.com/title/tt0477348/ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
cel mai bun I am Legend - tema asta de survival intr-o lume post-apocaliptica e preferata mea l-am vazut de 3 ori ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- cel mai bun I am Legend - tema asta de survival intr-o lume post-apocaliptica e preferata mea Last edited by El_Cid; 10-06-2008 at 23:05.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
pentru mine cel mai bun este fara discutie there will be blood mi-a placut daniel day lewis la nebunie , oricum tare evolutia personajului ca sa zic asa , la inceput dadea palme , apoi a luat , ca in final sa-si dea singur sa se trezeasca din betie | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
inca nu s-a terminat 2008. Urmeaza "Wanted" si "Death race". din 2007 sunt cateva dar nici unul care sa se numeasca film bun. P.S ptr cine nu a vazut "Taken" 2008, merita vazut.
__________________ The only thing more dangerous than the line being crossed is the man who cross it. Nu suport mascaricii, care cauta cele mai scumpe produse de pe piata si le displayaza la semnatura | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|