![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Poveste de cartier
Ciumpalaci. Acum si pe marile ecrane. Un film realizat cu sprijinul centrului national al cinematografiei. (pentru cine ar vrea, prin absurd, sa vada celelalte parti ale filmului, cel mai simplu e sa intre direct pe pagina youtube, unde apar la related) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
so-so. Incepe foarte frumos, trecerea catre intro si introul in sine mai reusit decat ce am vazut pana acum in vreun film romanesc. Jocul actoricesc insa e extrem de prost, prezentarea generala a vietii "de cartier" e cam dupa ureche si nu prea are de a face cu realitatea. Cam in acelasi fel in care "clanul spranceana" nu e realist in ceea ce priveste tiganii. Si ca veni vorba, mi se pare mie sau e un trend general mai nou, "povesti cu tigani" ? Ideea cu povestea spusa prin radio e buna, insa realizarea e iarasi slaba. Am observat pe acolo niste tehnici cinematografice, time-freezuri and stuff care sunt bagate acolo doar de dragul de a fi bagate, nu se potrivesc deloc. In fine, ideea e ca nu prea m-a prins, speram sa fie un scurt-metraj. Dar nu o sa ma uit mai departe, poate doar sa vad daca reuseste sa o f**a pe minora care vindea covrigi la sfarsit.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
ce panarama de film, pe bune
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
![]() parca-l vad pe copilu' de haur pe la cannes
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=15191 Norocoșii din Oradea și Craiova se pot delecta și la cinema .
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Ia d-aici atunci: http://www.filebox.ro/download.php?k...afb338&lang=ro Eu mai astept pana apare in colectia Criterion, cu comentariul personal al copilului aurit, missing manele scenes si alte nenumarate bonusuri. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
e de apreciat faptul ca s`a muncit mult la film, actorii au depus efort sa intre in pielea personajelor. mie mi se pare un film interesant si din care ai ce invata. hai ma ca si eu am vrut sa scriu tot Death to teh cocalars, dar am zis sa fie o nota discordanta.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|