![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Comedie , Action sau Horor | |||
| Comedie | | 16 | 47.06% |
| Action | | 8 | 23.53% |
| Horor | | 10 | 29.41% |
| Voters: 34. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
La tine filmele se impart in 3?
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Imi place ca initiatorul threadului are o perspectiva foarte larga asupra genurilor de filme, tipica unui pustan de 14-16 ani. Drama nema, psihologic ba, thriller nu, in principiu cam orice gen care tinde spre artistic nu. De limbaj nu mai zic nimic. Probabil ca avea 15 ani cand si-a facut contul, nici prin cap nu i-a trecut ca s-ar putea ca peste un an sa arate ciudat. tema pentru acasa: http://www.filmsite.org/genres.html
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
spider man ftw.
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Comediile imi plac.cand eram maI mic,eram fascinat de Action-uri(toate filmele cu Jean Cloude Van damme,Arnold Schwwar...) dar acum mi-a trecut.oricum,mai bine e sa razi.Si in legatura cu ACTIOn,daca vreau action,joc naibii un game pe X360. numa bine
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
1 - nu simti cateodata nevoia si de ceva hrana pentru suflet si minte ? Ca din cele 3 genuri or sa moara de inanitie ambele. 2 - limba romana e chiar asa lipsita de importanta pentru tine ? Cum spunea cineva la un moment dat, felul asta de a vorbi e lipsa de respect pentru tine insuti. Tu nu vezi ca toata lumea face misto de tine pe tema asta ? "sa inteles" ? "d filme" ? "si mai anume" ? "horor" ? "un numele filmului al carui gen va este favorit ?" Ce mama draq vrea macar sa insemne asta ? Nu are nici cea mai mica noima ! Ai vrut cumva sa ne spui sa numim un film reprezentativ pentru genul preferat ? Incearca asa : As vrea sa dati eventual si numele unui film reprezentativ pentru genul preferat. Sa explicam de ce ne plac alte genuri ? Vezi intrebarea 1 de sus.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|