![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| The Dark Knight
Pagina oficiala: http://thedarkknight.warnerbros.com/ Trailere: http://www.apple.com/trailers/wb/thedarkknight/ IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0468569/ Rotten Tomatoes (aici sunt oameni mai avizati ): http://www.rottentomatoes.com/m/the_dark_knight/ Entitatea suprema in materie de filme, IMDb, il pozitioneaza in capul listei, detronand Godfather-ul. Fara dar si poate, moartea lui Ledger l-a facut mai atractiv, desi un film cu Batman nu e Corky Romano. P.S. 1.Nu am nimic inteligent sau interesant de zis in legatura cu filmul, vreau doar sa stiu parerile celor care l-au vazut. ![]() 2. Cea de-a doua virgula este pusa corect? "IMDb," | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Stai sa treaca hype-ul. Am citit cu atentie reviewurile de pe imdb si in general studiez foarte bine felul in care sunt scrise sa vad daca nu cumva e vorba de niste copii care s-au udat in chiloti la vederea unei bashini care le alimenteaza mintile fragede. In general am vazut comentarii scrise bine, si asta spune multe despre autori si gusturile lor. Din ce am vazut se pune foarte mult accent pe atmosfera si pe chinurile interioare ale caracterelor decat pe actiune. Ar fi mai dark si violent decat primul lucru ce nu poate fi deca bun. Hell, si rottentomatos are 95% fresh, fapt extrem de rar.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Ontopic: Am vazut filmul si este, intr-adevar, altceva, nu just another Batman movie - binele si raul nu mai sunt asa clare, e un scenariu foarte matur; apare si un personaj auxiliar care descrie intreg spectrul de emotii de-a lungul filmului in timp ce Batman insusi scoate la iveala propriile slabiciuni. Si Ledger face filmul mai atractiv dar nu cred ca e vorba de faptul ca a murit ci de faptul ca joaca foarte bine rolul.
__________________ Pluralitas non est ponenda sine neccesitate | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Sincer nu am mai vazut, sau cel putin nu-mi amintesc, un "summer blockbuster" care sa primeasca atatea critici pozitive...bineinteles fiecare are gustul lui, si parerea personala, de altfel cea mai importanta , o sa mi-o formez dupa o vizionare la cinema dar nu cred ca au innebunit toti...moartea lui ledger nu a avut decat un efect pozitiv dpdv publicitar, dar incasarile pe care le-a facut pana acum se datoreaza celor care s-au dus pentru a doua sau a treia vizionare in cinematograf ceea ce nu s-ar fi intamplat daca filmul nu era BUN...acum pe locurile 2 si 3 la incasari de weekend sunt Spiderman3 si Piratii2, deci poate cuantumul incasarilor nu este cel mai bun indicativ pentru calitatea filmului
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
N-aveti idee cat de mult va urasc. In timi nu ajunge saptamana asta. Probabil ma voi uita la cam-ul ala odios. Tocmai am terminat de recitit comic-urile(ultima varianta '90+) ce-l contin pe joker si scarecrower si harvey dent. Ma intreb daca se va transforma in two face acum, sau asteapta inca un film. Sunt atat de fericita ca the ultimate comic book hero movie e bats. :P Sunt extrem de curioasa sa vad ce relatie va fi intre joker si batman. Din cate am vazut in trailers nu au reprodus varianta din comics sau din seria de desene din '92. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
O fi si hype dar si filmul e excelent. Daca Batman Begins a fost un film bun care a demonstrat practic faptul ca Batman se poate descurca si fara sa fie in antiteza cu un personaj negativ proeminent, Dark Knight este prima adaptare mai apropiata de stilul noir Miller (pe care dealtfel il vad ceva mai potrivit pentru acest gen de personaj), cel mai bun "comic book movie" pe care l-am vazut, unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimul timp. Practic ireprosabil, Nolan a facut o mica bijuterie artistica. Acum in perioada asta efervescenta de ecranizari dupa comic book-uri, astept cu interes Watchmen, sper ca Snyder sa se ridice macar la jumatate din valoarea inconstestabila a creatiei lui Alan Moore, una dintre cele mai bune serii de comic book-uri create vreodata. Am zis Miller? Hmm, poate Nolan daca se apuca de al treilea film ar dori sa arunce o privire peste personajul Batman din deja clasicul "The Dark Knight Returns". Cine stie, poate resurecteaza si franciza Superman cu ocazia asta, chiar daca domnul Clark va trebui sa o incaseze serios de la Bruce pentru a spera la o continuare pentru mediocrul "Superman Returns" | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|