![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cat de des prinzi flecari in sala ? | |||
| Aproape mereu. | | 28 | 41.79% |
| Nu foarte des. | | 29 | 43.28% |
| Nu am avut onoarea pana acum. | | 8 | 11.94% |
| Chiar sunt unul dintre aceia AKA "Hai, frate, du-te-n parc la bosorogi!" | | 2 | 2.99% |
| Voters: 67. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: bla bla bla | Cocalarii palavragii din salile de cinema
Sunt curios cat de extins e fenomenul. Ma duc destuld e rar la cinema si, cu atat mai rar la blockbustere in sali de multiplex, pline pe jumate cel putin. Totusi, in ultimele ~ 6 dati, adica numarul de incursiuni la filme mai de duzina in circa un an, nu s-a putut sa nu prind macar un comentator minune, care ar fi facut pana si track-ul cu lamuririle regizorului de pe un dvd sa paleasca.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mi s-a intamplat de cateva ori, destul cat sa ma deranjeze fenomenul. Cel mai recent caz si cel mai crunt a fost la Wanted acum o saptamana, la Mall-ul din Vitan. Era cam goala sala, dar eram inconjurati de cocalari si campioane. Unu' in spate avea sonerie care incepea cu o manea cu dedicatie gen "de la sorin pustiu pentru ....". I-a sunat telefonu' de 2 ori si de fiecare data vorbea foarte tare, de parca se uita la un film in sufragerie. Apoi era una' in stanga care avea lag in procesare, trebuia sa repete cu voce tare ce ziceau aia in film pana sa se prinda, ceva gen "1000....1000 de ce? .... aa 1000 de sobolani", sau sa i se explice ca la copiii speciali. Nu mai zic ce era in mall cand am iesit (pe la 10 seara), era un cuplu de minoritari in fata mea si ala incepe sa se scarpine in cur fara jena, i se vedea toata anatomia paroasa np ( ). Mall-ul din Vitan este crima, cred ca sta cel mai prost la acest capitol, cu toate ca si in celelalte se simte aceasta miscare culturala rromaneasca. La Studio si Patria nu tin minte sa fi avut astfel de experiente. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
E bine cand mai face unul vreo gluma si rade juma de sala mai rau ca la replicile filmului propriu-zis, asta tine de mersul la cinema...dar si glumele astea se fac de persoanele mai inteligente, nu de ceea ce tu denumesti "cocalar". Mai deranjant mi se pare cand vin mame/tati cu copii, si se apuca sa le povesteasca filmul. Asta e tare deranjant, ar trebui sa existe doar matineu unde sa se permita accesul copiilor mici.
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Poate ca voua vi se pare asa, dar fenomenul nu e nou. Cocalari existau si in Sala Eforie acum 25 de ani. Ma refer in special la cocalari studenti, ca altfel de cocalari nu aveau nici un motiv sa vina acolo, poate si pentru ca cele 6-7 cinematografe vecine de pe Bd. 6 Martie erau arhisuficiente pentru nevoile cocalarilor de culoare.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Sau daca sint ei imbecili si au impresia ca Metropolis ar fi putut (sau ar fi trebuit) sa fie altceva decit a fost, in anul 1927. Si cind te plictisesti (fie ca esti imbecil sau nu) iesi dreq afara si faci ce vrei, sau ramii in sala dar vorbesti civilizat, in punga.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Bine ar fi daca i-ar da cineva afara daca nu se pot comporta asa cum trebuie. Vorbesc de cei care incearca sa invete sa citeasca la acel film sau cei care pur si simplu nu vor sa inceteze sa discute toate tampeniile. O gluma - doua mai merg, mai ales daca sunt amuzante, dar totul are o limita. Tare mi-ar placea sa vad cum ii dau bodyguarzii afara pe unii din astia care pur si simplu strica experienta unui film (dar nu o sa se intample niciodata)
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cocalari in sensul de manelari/gypsies nu am prins ( probabil ca au ramas la stadiu de VHS ) in schimb pusti de 11 - 12 ani cu gramada , si la filme gen The Departed sau American Gangster , deh daca filme ca Wanted apar cam de 2 ori pe an , unde sa se duca | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|