![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
"Gata, moare". Babelor. Quote:
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ce inseamna jurnalismul asta mincinos, pe hotnews scrie ca are rani grave, iar aici ca "minor injuriers". chiar mi-era frica pt el cand am citit ca are rani grave, sunt un mare fan, rolul din Shawshank Redemption va ramane in istoria filmului, cred ca l-am vazut de 10 ori atat de mult mi-a placut (mai sunt multe altele, dar ala e preferatul meu).
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ce sa fac??????? nu am votat nimic in viata mea pe imdb, nici macar nu stiu ce sa fac sa votez acolo. ce-ai? e de la caldura, stiu. am o varsta la care nu iti mai arde de nimicuri din astea. astea sunt pt pustani. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ahahahahahahahahhaha ![]() Stai liniştit Mandea, omul glumea. Cancerul Internetului sunt oamenii care iau în serios lucrurile care le sunt adresate în acest mediu. On-topic: am făcut thread-ul ăsta tocmai ca să subliniez la ce paroxisme şi munchausenisme se ajunge prin ziare. De unde şi ce-am scris în primul post "Drama ensues". | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|