![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Top 10 animatii
Dupa atata discutie despre Kung-Fu Panda, m-am gandit sa fac un clasament al animatiilor care mi-au placut cel mai mult (fiind mare fan al acestui gen). Feel free to add your favourites ![]() 1. Madagascar 2. Ice Age 3. Lilo&Stitch 4. A Bug's Life 5. Monsters Inc. 6. Osmosis Jones 7. Finding Nemo 8. Alladin 9. Shrek 10. Toy Story Si cred ca in curand voi adauga si Wall-E la aceasta lista. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
vis-a-vis de nr.1 Madagascar - scurtmetrajul "The Three Penguins of Madagascar in a Christmas Caper"?
__________________ VAND Blitz Nikon SB600 - garantie 23 luni (+ charger + 4 acumulatori) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
voi pune doar 5: 1. Ratatouille 2. Cartea Junglei 3. Princess Mononoke 4. Brother Bear 5. Lilo and Stitch
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
1. Wall-E 2. Ratatouille 3. Shrek 1 4. Madagascar 5. The Incredibles 6. Ice Age 7. Bee Movie [deh.. seinfeld freak] 8. Monsters Inc. 9. Toy Story 10. Open Season As mai fi pus si Final Fantasy.. dar in afara de "grafica" nu prea m-a impresionat cu nimic.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Total aleator pentru ca 10 e un numar prea mic pentru un gen asa mare: - Ghost In The Shell - Spirited Away - Rurouni Kenshin aka Samurai X - Pinocchio - Jungle Book - Grave of the Fireflies - Ninja Scroll - Beauty and the Beast - Shrek - Finding Nemo - multe altele P.S. Astept Wall-E pe meleagurile noastre | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca "Ghost In The Shell" se incadreaza in categoria asta. E si unul din preferatele mele, insa eu l-am luat ca pe un film in adevaratul sens al cuvantului. Si in general, animatiile astea japoneze sunt serioase, e alta mancare de peste. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Daca te-ai fi nascut in era filmelor alb-negru probabil nu ai fi suportat trecerea la film color. De fapt daca te nasteai pe vremea lui Charlie Chaplin nu cred ca ai fi suportat trecerea la filme cu sunet si la miscarea naturala a peliculei. Last edited by Alexneo; 06-08-2008 at 10:55.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
1. Spirited Away - nota 8.5 pe imdb, practic vizonare obligatorie, indiferent daca iti plac animatiile japoneze sau nu 2. Place promised in our early days 3. Laputa - Castle in the Sky 4. The Girl Who Leapt Through Time 5. Kiki's Delivery Service 6. Byousoku 5cm 7. Perfect blue 8. Paprika 9. Vampire Hunter D 10. Vampire Hunter D - Bloodlust | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|