Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-08-2008, 14:44   #21 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Nu stiu daca "Ghost In The Shell" se incadreaza in categoria asta. E si unul din preferatele mele, insa eu l-am luat ca pe un film in adevaratul sens al cuvantului. Si in general, animatiile astea japoneze sunt serioase, e alta mancare de peste.
Tin sa te contrazic. Am si un argument puternic.
Animation

regards,

bizkitul is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 18:28   #22 (permalink)

Astept sa apara Wall-E, ca sa am ce sa pun pe primul loc.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 19:20   #23 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by bizkitul View Post
Tin sa te contrazic. Am si un argument puternic.
Animation

regards,
Stii sa faci diferenta intre o epopee si un sonet ? Ambele sunt scrise in versuri.

Alexneo is online now    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 06-08-2008, 19:30   #24 (permalink)

Pai asa ai putea spune si de Spirited Away, ca e serios, ca e ca un film, etc...

Imo, toate sunt animatii, ca-s genuri diferite de animatie, da, dar tot animate se numesc, chit ca-s facute de mana sau 3D, pe calculator.

Old 06-08-2008, 22:18   #25 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Ma refer la tematica, la mesaj. Anime-urile japoneze sunt mul mai complexe. La animatiile facute de Pixar, Disney, etc. ma uit ca sa rad, sa ma simt bine. Ghost In The Shell 1&2 le-am abordat cu aceeasi seriozitate cu care m-as fi uitat la un film cu actori.

Alexneo is online now    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 06-08-2008, 22:33   #26 (permalink)
Registered User

Uita-te la Spirited Away. E cat se poate de Anime, dar are un subiect atat de frumos tratat incat seama oricand cu un Peter Pan sau Alice in Wonderland.
Iar daca stai si citesti atent titlul thredului scris de... tine, ai spus animatii, motiv pentru care nu inteleg polemica.

Old 07-08-2008, 09:45   #27 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

L-am vazut acum ceva vreme. A fost ok. Nu ma refeream la asta, ci la anime-urile gen Ghost. In aceeasi categorie as include si Persepolis. Mi se pare cat se poate de matur ca subiect. Nu l-as pune niciodata langa Cartea Junglei spre ex.

Old 07-08-2008, 12:24   #28 (permalink)

At poate ca trebuia sa precizezi animatii "care te fac sa razi"...

Old 07-08-2008, 18:18   #29 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexneo View Post
Nu stiu daca "Ghost In The Shell" se incadreaza in categoria asta. E si unul din preferatele mele, insa eu l-am luat ca pe un film in adevaratul sens al cuvantului. Si in general, animatiile astea japoneze sunt serioase, e alta mancare de peste.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

Daca te-ai fi nascut in era filmelor alb-negru probabil nu ai fi suportat trecerea la film color. De fapt daca te nasteai pe vremea lui Charlie Chaplin nu cred ca ai fi suportat trecerea la filme cu sunet si la miscarea naturala a peliculei.
Cugetare din fundul gradinii. Nu-mi plac jegurile astea 3D pentru ca se fac pe banda rulanta si parca n-au "personalitate". Nu-mi spune tu mie ce as putea suporta si ce nu. N-ai de unde sa stii.

Doişpe is online now    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 07-08-2008, 20:58   #30 (permalink)

Sincer si eu tind spre parerea asta. In ziua de azi e cool sa faci 3d, orice alt stil e obsolete. Adica ok, nu zic ca unele nu ar fi reusite si asa, dar mi-e dor de desenele animate 2d, care permit MULT mai multa flexibilitate in actiune/animatie, decat cele 3d. Numai japonezii nu au renuntat la tehnica asta, anime-urile lor fiind bine cunoscute, cu zeci de stiluri.

Uite spre ex ce frumos era animat visul lui Po din Kung Fu Panda, de la inceputul filmului. Ma rog, mie mi-e doar de astfel de animatii, 2d-ul inca mai are multe de spus.

Old 08-08-2008, 01:03   #31 (permalink)
Registered User

Hammer's Avatar

Are unele momente in care rad cu lacrimi
The Road to El Dorado (2000) (vezi atas)
O mostra...

P.S. Sunt de acord intr-o oarecare masura cu Doişpe. Desenele old-school parca redau o anumita naivitate specifica copilariei, parca sunt mai "calde", redau o atmosfera pe care nu o vezi la productiile astea noi.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	road_to_el_dorado_ver3.jpg
Views:	20
Size:	114.4 KB
ID:	373161  

Hammer is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2008, 01:17   #32 (permalink)

Si The Emperor's New Groove a fost dragut...

Old 08-08-2008, 15:13   #33 (permalink)
Registered User

CriSaZd's Avatar

Pf....tough....
1.Ice age1
2.Kung Fu Panda
3.Ice Age2
4.Shrek1
5.Madagascar
6. Over The hedge ( geniala replica testoasei:"You`re the devil!")
7. Kronk`s new groove
8.Cars
9. Anastasia
10. Monsters, Inc.

CriSaZd is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2008, 21:50   #34 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

super threadu uite si topu meu chiar daca nu's 10
-Ice age 2
-Ice age
-Ratatouille
-bee movie
-Madagascar
....ar mai fi the simpsons,family guy si south park ( seriale )

zmoala is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 16:49   #35 (permalink)
Registered User

CriSaZd's Avatar

refuz sa cred ca nu am pus ratatouille... nici nu am dormit din cauza asta...

CriSaZd is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 19:10   #36 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hammer View Post
P.S. Sunt de acord intr-o oarecare masura cu Doişpe. Desenele old-school parca redau o anumita naivitate specifica copilariei, parca sunt mai "calde", redau o atmosfera pe care nu o vezi la productiile astea noi.
O "naivitate" din asta se regaseste in "Monsters Inc", dar pun pariu ca majoritatea nici nu l-au vazut.

Old 11-08-2008, 12:12   #37 (permalink)
Registered User

OffTopic: Iti cam place sa fii un fel de Gica Contra; a vazut lumea si Monsters Inc ca doar e facut de Pixar nu de Animafilm si chiar daca jumatate din cei de pe forum in 2001 aveau maxim 10 ani asta nu inseamna ca restul nu stiu pe ce lume traiesc. Sper ca imi intelegi aluzia.

Old 16-08-2008, 19:30   #38 (permalink)
Registered User

bra1n1acz0r's Avatar

south park sau Final Fantasy

bra1n1acz0r is offline    Reply With Quote
Old 17-08-2008, 02:10   #39 (permalink)
Registered User

hiv_'s Avatar

1. Kung Fu Panda
2. Madagascar
3. Ice Age 1,2
4. Shrek 1,2,3
5. The Wild
6. Corpse Bride
7. Cars
8. Over the Hedge
9. Shark Tale
10. ...........
Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60.

hiv_ is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 12:04   #40 (permalink)
Registered User

bumsound's Avatar

Majoritatea expuse de voi le-am vazut si mi-au placut foarte mult. Am deja puse pe DVD-uri o parte pe care sper sa i le pot arata si shtrumfului meu cand o sa-l am si o fi mai maricel, ca multe merita, nu ca odioseniile astea de "cartoane" ce la dau astia la tv acum.
Iar la toate titlurile expuse de voi, simt nevoia sa adaug desenul animat care mi-a marcat copilaria si la care mi-au dat lacrimile cand am vazut secvente pe Youtube acum cateva zile. E posibil ca o parte sa nu-l stie dar cei din generatia '80 sigur isi vor aminti.

Hi no Tori 2772 - Ai no CosmoZone sau Pasarea de Foc, cum era prezentata la noi.

AMD Athlon X2 4800+ Brisbane, Akasa AK-876, Biostar TA 690G-AM2, 2x1gb Corsair CM2X1024-6400C4, Samsung SP2514N 250Gb, Samsung WriteMaster SH-S203D, Compro VideoMate Gold II, Sirtec PurePower 410W, Thermaltake SilentCAT 120mm, Thermalright HR-05 IFX

bumsound is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules