![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
Animationregards, | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Uita-te la Spirited Away. E cat se poate de Anime, dar are un subiect atat de frumos tratat incat seama oricand cu un Peter Pan sau Alice in Wonderland. Iar daca stai si citesti atent titlul thredului scris de... tine, ai spus animatii, motiv pentru care nu inteleg polemica. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Sincer si eu tind spre parerea asta. In ziua de azi e cool sa faci 3d, orice alt stil e obsolete. Adica ok, nu zic ca unele nu ar fi reusite si asa, dar mi-e dor de desenele animate 2d, care permit MULT mai multa flexibilitate in actiune/animatie, decat cele 3d. Numai japonezii nu au renuntat la tehnica asta, anime-urile lor fiind bine cunoscute, cu zeci de stiluri. Uite spre ex ce frumos era animat visul lui Po din Kung Fu Panda, de la inceputul filmului. Ma rog, mie mi-e doar de astfel de animatii, 2d-ul inca mai are multe de spus. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Are unele momente in care rad cu lacrimi The Road to El Dorado (2000) (vezi atas) O mostra... P.S. Sunt de acord intr-o oarecare masura cu Doişpe. Desenele old-school parca redau o anumita naivitate specifica copilariei, parca sunt mai "calde", redau o atmosfera pe care nu o vezi la productiile astea noi. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
OffTopic: Iti cam place sa fii un fel de Gica Contra; a vazut lumea si Monsters Inc ca doar e facut de Pixar nu de Animafilm si chiar daca jumatate din cei de pe forum in 2001 aveau maxim 10 ani asta nu inseamna ca restul nu stiu pe ce lume traiesc. Sper ca imi intelegi aluzia.
| ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
1. Kung Fu Panda 2. Madagascar 3. Ice Age 1,2 4. Shrek 1,2,3 5. The Wild 6. Corpse Bride 7. Cars 8. Over the Hedge 9. Shark Tale 10. ...........
__________________ Intel E4300 1800@3060Mhz, MB Asus P5N-E SLI, Cooler Scythe Ninja Plus, 2x1024 A-Data PC6400 DRR2 800, BFG Tech GeForce 8800GTS 320MB,HDD WD 500 GB YS + 2 x WD6400AAKS 640 GB KS + WDAC21000-00H 1GB, Creative Audigy SE, Thermaltake Shark Black, Seasonic S12 430W, DELL E228WFP "22, Casti Grado SR 60. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Majoritatea expuse de voi le-am vazut si mi-au placut foarte mult. Am deja puse pe DVD-uri o parte pe care sper sa i le pot arata si shtrumfului meu cand o sa-l am si o fi mai maricel, ca multe merita, nu ca odioseniile astea de "cartoane" ce la dau astia la tv acum. Iar la toate titlurile expuse de voi, simt nevoia sa adaug desenul animat care mi-a marcat copilaria si la care mi-au dat lacrimile cand am vazut secvente pe Youtube acum cateva zile. E posibil ca o parte sa nu-l stie dar cei din generatia '80 sigur isi vor aminti. Hi no Tori 2772 - Ai no CosmoZone sau Pasarea de Foc, cum era prezentata la noi.
__________________ AMD Athlon X2 4800+ Brisbane, Akasa AK-876, Biostar TA 690G-AM2, 2x1gb Corsair CM2X1024-6400C4, Samsung SP2514N 250Gb, Samsung WriteMaster SH-S203D, Compro VideoMate Gold II, Sirtec PurePower 410W, Thermaltake SilentCAT 120mm, Thermalright HR-05 IFX | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|