![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Telenovela preferata
nu am inteles niciodata de ce lumea ocoleste acest tip de seriale, mie imi plac foarte mult. mai ales acum ca se dau pe euforia tv la greu si ai de unde alege. e adevarat ca primele telenovele aparute in romania au fost cele mai frumoase. telenovela mea preferata e marimar, a voastra?
__________________ Lopata e ca pompierul: sapa ce sapa si moare. ![]() | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Seria MILF's like it BIG, cea mai reusita cu Miranda Velacrusta Delahoja Cardinal in rolul principal chinuita de barbatia lui Gustavo Rodriguez Pendejo.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Marimar? Inima de tiganca? Aparent nu ati vazut Prison Break... ce drama acolo... Sa spunem ca intr-o camera este un dragon (dragon este caracterul care il va stopa personajul din atingerea scopului), iar personajul principal intra in acea camera (tu stai cu sufletul la gura)... dar dupa cateva secvente, iti dai seama din imagini ca nu intra in camera respectiva si iti revine sufletul, dar... el intra de fapt in alta camera, camera in care se afla porcusorul otravitor (seful dragonulului, care e de 10x mai rau decat reptila). Asta e Prison Break... P.S. Cand am vrut sa dau post, mi-am adus aminte de Lost... Lost = Prison Break la puterea 3. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
"Perla Neagră". Aş vrea s-o revăd.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Mie im place Los Trolles.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Inima Salbatica cu Edith Gonzales si Eduardo Palomo. stateam langa maica-mea , nici nu stiam sa citesc , imi citea ea titrarea. apoi am mai vazut-o mai tarziu. si astea cu Thalia au fost dragute. ![]() Amor Real iarasi a fost dragutzica.dar toate palesc in comparatie cu Inima Salbatica. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Telenovelele pe care le-am vizionat au fost Clona si Ciocolata cu piper.
__________________ Life seems to enjoy knocking you around. So you've isolated yourself from anychance of pain. You are what goth-kids want to be: dark, distant, tormented, too bad you probaly don't like it to much yourself. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Nu pe CG.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ereticilor! Sunset Beach e cea mai tare telenovela ever! Toata familia se aduna la fiecare episod!!1 Acum 14 ani la televizorul pe lampi Diamant cand rula pe tvr 1 Aaa, vroiati una din prezent? Nu-i bai, ruleaza Sunset Beach pe Prima Sau stirile de la ora 5...
__________________ Ma leshi?™ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|