![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Bernie Mac a murit
Nici nu stiu ce sa spun... Era printre cei mai buni comedianti. "This shit is wrong" RIP! http://www.suntimes.com/news/obituar...080908.article Un clip din Original Kings of Comedy, in memory of...
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu pot sa cred!!! A fost unul din cei mai buni actori de comedie si unul dintre actorii mei preferati. Mi-a stricat seara aflarea acestei vesti. ![]() Sunt unul dintre putinii care chiar a inteles din prima ce spune in ultimele 20 de secunde din primul film si iubeam felul lui de a vb in limba engleza. RIP BERNIE!
__________________ I`m just a very enthusiastic amateur with a Canon. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Efectiv nu-mi venea sa cred ! Stiam ca saptamana trecuta au mai fost zvonuri pe forumurile americane ca a murit si credeam ca si asta e doar un zvon. Pacat ! Era cel mai bun dintre Kings of Comedy.
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ar muri Chappelle, ziarele l-ar mentiona doar ca e mai tanar, atat... Eddie Murphy e cam singurul cunoscut in Romania, iar asta datorita filmelor si nu datorita show-urilor sale extraordinare. Anw... este o faza din Kings of comedy cu Mac in care am ras cu lacrimi vreo 2 minute. (faza cu gradinita si ciocanul) Dumnezeu sa-l odihneasca! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pacat, si eu imi dau seama ca-l stiam din vedere, dar niciodata nu am stiut cum il cheama pacat, voce unica, stil unic...frumos vorbea despre el insusi zicand : "I'm not a star, and I don't want to be a star. Stars fall. I'm an ordinary guy with an extraordinary job." pacat, mult prea tanar, mult prea tanar... nici nu s-au spus prea multe despre motivul mortii, doar ca ar fi fost vorba de o pneumonie | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Man, aproape ca mi-au dat lacrimile cand am vazut stirea azi pe CNN.. Incredibil. De ce el a trebuit sa dispara iar gunoaie gen Carlos Mencia continua sa ne bombardeze cu glume rasuflate sau furate?.. This ain't fair.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
RIP, a fost super tare.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Pfff, si mai avea si 50 de ani.. Chiar nu ma asteptam, era unii din actorii mei de comedie preferati.Culmea, intamplarea face ca acu 15 minute, rula pe TV1000 filmul "What's the Worst That Could Happen?" si chiar il remarcasem acolo, gandindu-ma ce mult imi place actorul asta, pt rolurile comice pe care le face si ca as vrea sa il vad in mai multe filme. Ei bine, imaginati-va socul sa dau peste acest thread, imediat ce s-a terminat filmul. ![]() Pacat. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|