![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
am tot auzit de Mad Men ("vuieste" internetul), trebuie vazut. in schimb mi se pare suspect ca nu exista nici pe metacritic si nici pe rottentomatoes Green Wing.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
"Mad Men" si "Breaking Bad" sunt doua seriale superbe. Chiar azi dimineata am urmarit cel mai nou episod din "Mad Men", aflat pe la jumatatea sezonului 2. E un serial pe care il vad ajungand pana in sezonul 5 si adunand o gramada de premii in acest timp. Cat despre "Breaking Bad", mare pacat cu greva scenaristilor, primul sezon fiind scurtat. Sper sa nu dureze prea mult pana va reincepe. As mai mentiona si Damages, un alt serial excelent, dar prea putin mediatizat. A impresionat totusi pe cine trebuie, pentru ca au fost confirmate deja sezoanele 2 si 3.
__________________ X | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Quote:
![]() de asta spuneam.. promitator.. sa speram ca o tine asa in s2. poate ar trebui sa preia mai multi ideea asta a sezoanelor scurte, concentrate. si putine, doar atat cat e ceva cu adevarat de spus! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucharest |
Wow. Mad Men este excelent. As spune impecabil, dar rezerv atributul asta pentru Six Feet Under. Este insa cu siguranta exact ceea ce asteptam dupa Six Feet Under, in termeni de scenariu si personaje zdravan construite si jucate. Chiar personajul Don Draper imi aminteste foarte mult de Nate Fisher. Lasand la o parte consideratiile mele mai mult sau mai putin subiective, as spune ca e un must see. Contextul anilor 60 e redat foarte corect si credibil, machism, housewives, propaganda, psihanaliza care incepea sa fie la moda, etc. Si e in primul rand un must see pentru cei care lucreaza in advertising, pitchuri cu peripetii, lupte cu accounti, everybody fucking everybody, in 50 de ani nu s-au schimbat prea multe A, si se fumeaza (si bea) in serialul asta cat sa razbune toate serialele in care nu-si mai aprinde unul o tigara de ani de zile incoace | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|