Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-08-2008, 14:16   #1 (permalink)
Moderator

Breaking Bad

Un serial care debuteaza interesant (are doar 7 episoade dar va exista sezonul 2, cu 13).
Aruncati un ochi spre el, pare promitator.

citind despre asta am aflat de Mad Men, care pare a avea aprecieri favorabile (chiar suspect de favorabile), asa ca e pe lista de vazut pentru urmatoarea perioada.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 14:42   #2 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

am tot auzit de Mad Men ("vuieste" internetul), trebuie vazut.
in schimb mi se pare suspect ca nu exista nici pe metacritic si nici pe rottentomatoes Green Wing.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 18:22   #3 (permalink)
Registered User

Dynamix's Avatar

"Mad Men" si "Breaking Bad" sunt doua seriale superbe. Chiar azi dimineata am urmarit cel mai nou episod din "Mad Men", aflat pe la jumatatea sezonului 2. E un serial pe care il vad ajungand pana in sezonul 5 si adunand o gramada de premii in acest timp. Cat despre "Breaking Bad", mare pacat cu greva scenaristilor, primul sezon fiind scurtat. Sper sa nu dureze prea mult pana va reincepe.

As mai mentiona si Damages, un alt serial excelent, dar prea putin mediatizat. A impresionat totusi pe cine trebuie, pentru ca au fost confirmate deja sezoanele 2 si 3.

Dynamix is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 19:15   #4 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

Doamne cat de tari par quoteurile de pe imdb din Green Wing. I must see it!

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 21:17   #5 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Green Wing mi-a redefinit conceptul de sitcom. un timp nu voi mai putea sa ma uit la seriale de comedie.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 23:42   #6 (permalink)
Moderator

Quote:
Cat despre "Breaking Bad", mare pacat cu greva scenaristilor, primul sezon fiind scurtat. Sper sa nu dureze prea mult pana va reincepe.
hmm.. ultimele doua episoade.. we're talking dexter level imo. demareaza mai greu, insa are un acel ceva care-l pune in alta liga fata de un pb, lost, bsg, sau mai stiu eu ce "telenovela".
de asta spuneam.. promitator.. sa speram ca o tine asa in s2.

poate ar trebui sa preia mai multi ideea asta a sezoanelor scurte, concentrate. si putine, doar atat cat e ceva cu adevarat de spus!

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2008, 13:39   #7 (permalink)
Registered User

Wow. Mad Men este excelent. As spune impecabil, dar rezerv atributul asta pentru Six Feet Under. Este insa cu siguranta exact ceea ce asteptam dupa Six Feet Under, in termeni de scenariu si personaje zdravan construite si jucate. Chiar personajul Don Draper imi aminteste foarte mult de Nate Fisher.
Lasand la o parte consideratiile mele mai mult sau mai putin subiective, as spune ca e un must see. Contextul anilor 60 e redat foarte corect si credibil, machism, housewives, propaganda, psihanaliza care incepea sa fie la moda, etc.

Si e in primul rand un must see pentru cei care lucreaza in advertising, pitchuri cu peripetii, lupte cu accounti, everybody fucking everybody, in 50 de ani nu s-au schimbat prea multe A, si se fumeaza (si bea) in serialul asta cat sa razbune toate serialele in care nu-si mai aprinde unul o tigara de ani de zile incoace

honey is cool is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 14:50   #8 (permalink)
Registered User

Bryan Cranston tocmai a luat Emmy-ul pt rolul din Breaking Bad.
Iar Mad Men, asa cum trebuia dar nu ma asteptam sa se si intample, a luat Best Series (Drama) si Best Writing (Drama).

honey is cool is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules