Sincer, filmele franceze sunt preferatele mele(dupa care urmeaza filmele englezesti)
Ar fi fain un topic pentru cei care cauta astfel de filme..
Momentan ma uit la Banlieue 13 si pot sa zic, ca e foarte bun; revin cu mai multe amanunte mai tarziu..
Sincer, filmele franceze sunt preferatele mele(dupa care urmeaza filmele englezesti)
Ar fi fain un topic pentru cei care cauta astfel de filme..
Momentan ma uit la Banlieue 13 si pot sa zic, ca e foarte bun; revin cu mai multe amanunte mai tarziu..
in general ma uit la horror-ul francez.
am vazut cateva filme bune dar numai de Haute Tension si Frontiers imi amintesc acuma.
Taxi4![]()
Tais Toi- Jean Reno si Gérard Depardieu nu am ras atat de mult la un film de comedie de mai mult timp.
asterix si obelix cred
Fratia lupilor cu V. Cassel si nevasta + Mark Dacascos
Vand diverse tablouri
Vand Role Powerslide Cell 2 FSK
Vand haine Pull and Bear, Fishbone & ZARA
Strangers of the past walking in the present, just shadows?
ce-ar fi sa fac eu acum topicuri pt fiecare natie in care exista cinematografie ? ... nu vad rostul topicului !
Vand diverse tablouri
Vand Role Powerslide Cell 2 FSK
Vand haine Pull and Bear, Fishbone & ZARA
Strangers of the past walking in the present, just shadows?
4play - gaseste-ti alte topicuri in care sa postezi daca nu-i vezi rostul astuia
ultimul film frantuzesc vazut? acum 2 zile pe tvr, o comedioara cu un magnat francez care avea o amanta pe care o amagea ca o va lua de sotie. sotia afla, totul se complica, din pacate nu-i stiu numele.
I expect nothing. I fear no one. I am free.
dap, ala e: La doublure
cu acelasi actor si cu tipa din amelie am vazut alta comedie, tot frantuzeasca: Hors de prix
I expect nothing. I fear no one. I am free.
J'veux pas que tu t'en ailles - o porcarie
Jeux d'enfants este unul dintre preferatele mele. Science des reves este asa cum ar trebui sa fie toate filmele.
Stupeur et tremblements!
Experienta unei tipe din Franta, sau Belgia (francofona, in orice caz) in cadrul unei firme japoneze!
Interesant de vazut, cu toate ca am impresia ca e un pic prea light in ceea ce priveste alcatuirea unei imagini reale cu privire la situatia de la locul de munca de pe acolo!
Nu am fost decat in vizita in Japonia, dar am impresia ca nu se intampla chiar asa lucrurile pe acolo.![]()
Americans have no capacity for abstract thought, and make bad coffee.
Fanfan, la tulipe- o comedie cu mult gust, in care joaca si Penélope Cruz; 2nd time.
Martyrs (2008) - desi cateodata povestea pare putin "trasa de par", ramane un film superb; i-as da un 8.5/10.
Sorry de offtopic, dar unde pot sa gasesc si eu o lista cu filmele frantuzesti care au rulat la cinema in .ro? Caut un thriller din 2008, cu un psiholog - am citit despre el in 24FUN pe vremea aia dar n-am mai ajuns sa il si vad.
Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza...
Taxi 4![]()
este acum pe antena1 Angelique marchiza ingerilor,face parte dintr-o serie,imi place cum arata actrita![]()
Bookmarks