Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-01-2009, 01:27   #21 (permalink)

Rush's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
in cazul asta poate ar trebui sa va mai destindeti si voi un pic.
lasand ironia la o parte,de mila nu te poti destinde.

o ai sau nu o ai

btw.

@strangelove,zarzavat : puteti aduce si niste argumente credibile care sa demonstreze ceva acolo referitor la film ?

sau atacati si voi orbeste de dragul anti-conspirationismului modern?

totusi va dau si eu acelasi sfat pe care l-a dat si pmk
Quote:
Cat despre dovezi: daca esti interesat cauti si gasesti material despre absolut tot ce zic aia acolo. Bine, asta daca esti interesat de ceea ce se vehiculeaza acolo si nu te uiti la film in lene doar ca sa iti poti da cu parerea. http://saccsiv.weblog.ro/

Pana una alta uite aici articole detaliate, cu exemple si linkuri la absolut orice.
sunt convins ca nepasarea e destul de faina insa deobicei nu dureaza mult

Last edited by Rush; 09-01-2009 at 01:39..

Rush is online now    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 01:53   #22 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

recunosc, sunt un lenes. prefer sa urmaresc 3-4 oameni mai capabili decat mine (un fel de eu-uri imbunatatite) si sa vad cum se orienteaza ei. fac media si mi-am format o opinie.
insa n-am vazut nici o reactie la ei vis-a-vis de documentarele astea, asa ca stau o vreme linistit. ma duc la mare, dorm bine, ma plimb prin parc si trec regulamentar pe verde.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 11:23   #23 (permalink)

Rush's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
ma duc la mare, dorm bine, ma plimb prin parc si trec regulamentar pe verde.
so? that doesn`t make any difference between me and you

oricum vreau sa vad ce argumente aduce zarzavat care pe threadul cu ultimul film vazut a zis ca e o porcarie

Old 18-01-2009, 11:21   #24 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

Se poate spune ca nu sunteti optimisti cu siguranta.Siteul acela PrisonPlanet imi da un oarecare sentiment de "stirile de la ora 5"

Orice "catastrofa" ar putea decima populatia , daca suntem destul de destepti o sa scapam cu viata din planurile malefice ale masonilor, neexterminati sau neimplantati cu cipuri. Daca nu vom fi destul de inteligenti ne vom merita soarta

zmoala is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2009, 20:54   #25 (permalink)
Registered User

Kymatica - Google Video

Continuarea la esoteric.....

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 13:43   #26 (permalink)

Rush's Avatar

Quote:
Originally Posted by nosferat View Post
Kymatica - Google Video

Continuarea la esoteric.....
foarte buna continuarea
Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''.

Old 30-05-2009, 13:53   #27 (permalink)
Registered User

Rush, atata timp cat lumea motiveaza dezinteresul fata de subiectul asta prin faptul ca nu se da la tv (instrument folosit pt indobitocirea maselor, mass media controlata de elita), nu are rost sa te mai agiti, lasa-i in pace. In "The power of now", se spune ca nu e de datoria ta si nici indicat sa incerci sa-i trezesti pe ceilalti, cei care sunt receptivi se vor molipsi singuri de la tine.

Schimbarea vine din interior, nu din afara, din forumuri. Si cum spunea si "Kymatica" la inceput, si d-aia mi se pare cel mai bun documentar de genul asta de pana acum, nu are rost sa dam vina pe alti oameni, pe conspiratii (in care cred) pentru ceea ce se intampla, pentru ca toti suntem una, noi suntem ei si ei sunt noi, in mintea fiecaruia din noi (bolnava de altfel) salasluiesc cele mai frumoase si cele mai negre ganduri deopotriva. Fluxul gandirii, ego-ul colectiv al umanitatii e problema, nu unul sau o mana de oameni.

alinescu is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2009, 20:24   #28 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

A fost interesant filmul KYMATICA ! Multumesc nosferat pentru film

Last one alive lock the door...

Old 26-06-2009, 15:24   #29 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Am urmarit ambele Zeitgeist-uri si mi se par inconsistente si senzationaliste. Incepand de la punerea cap la cap in mod nejustificat a unor elemente mistice mai mult sau mai putin credibile pentru a "demonstra" fundamentele crestinatatii. Nu sunt un mare fan al bisericii crestine, imi place doar adevarul bazat pe fapte si nu pe fabulatii semidocte. Terminand cu prezentarea unui mecanism bancar firesc de leverage ca fiind o mare excrocherie cica secreta (cand lucrurile sunt de fapt publice de foarte multa vreme). Ma amuza ca printre amicii mei cei mai mari fani ai lui Z2 sunt tocmai cei care au credite, adica au muscat "fructul diavolului" si acum trec printr-un soi de faza de denial. Este mai mult o dovada de egoism decat a faptului ca ei chiar au priceput si au aderat la cretinatatile debitate in Zeitgeist.

Cat despre grupul Bilderberg, mai studiez. Un lucru e cert, la fel cum eu caut oameni destepti din industria in care lucrez ca sa-mi fac networkul cat mai solid, probabil ca si cei superbogati se cauta intre ei ca sa mai schimbe un tips&tricks intr-un cadru placut. Desigur ca ei au posibilitatea de a schimba lumea in mai mare masura decat am eu, in bine sau rau. Deci nu e o conspiratie si nu e deloc secret faptul ca se intalnesc acesti domni din Bilderberg, intrebarea e ce discuta ei in realitate si care sunt actiunile care rezulta. Parerea mea e ca filmele pe tema asta nu au nici cea mai mica idee despre subiectele reale de la acele intalniri.

Normal ca atunci cand se arunca sute de speculatii in aer, mai e cat una care nimereste. Pe principiul asta va recomand toata bibliografia si filmele despre Nostradamus, ca sa aveti ce face-n vara asta. Fix aceeasi amestecatura de fapte disparate luate si lipite cu scuipat ca sa dea aparenta soliditatii.

Daca s-ar da la TV, Zeitgeist ar concura ca si calitate cu Duminica in familie si emisiunea cu blondele de pe Antena 1.

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2009, 19:24   #30 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

Chiar s-a dat de cateva ori la emisiunea nasul , e adevarat ca zeitegist e senzationalist,foloseste aceeasi metoda de a atrage publicul ca media pe care o ataca.
Cel mai bun film conspirationist mi se pare Kymatica si inca unul al carui titlu l-am uitat, insa este in totalitate despre apa

Last one alive lock the door...

Old 27-06-2009, 21:24   #31 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Adi[CG] View Post
Am urmarit ambele Zeitgeist-uri si mi se par inconsistente si senzationaliste. Incepand de la punerea cap la cap in mod nejustificat a unor elemente mistice mai mult sau mai putin credibile pentru a "demonstra" fundamentele crestinatatii. Nu sunt un mare fan al bisericii crestine, imi place doar adevarul bazat pe fapte si nu pe fabulatii semidocte. Terminand cu prezentarea unui mecanism bancar firesc de leverage ca fiind o mare excrocherie cica secreta (cand lucrurile sunt de fapt publice de foarte multa vreme). Ma amuza ca printre amicii mei cei mai mari fani ai lui Z2 sunt tocmai cei care au credite, adica au muscat "fructul diavolului" si acum trec printr-un soi de faza de denial. Este mai mult o dovada de egoism decat a faptului ca ei chiar au priceput si au aderat la cretinatatile debitate in Zeitgeist.

Cat despre grupul Bilderberg, mai studiez. Un lucru e cert, la fel cum eu caut oameni destepti din industria in care lucrez ca sa-mi fac networkul cat mai solid, probabil ca si cei superbogati se cauta intre ei ca sa mai schimbe un tips&tricks intr-un cadru placut. Desigur ca ei au posibilitatea de a schimba lumea in mai mare masura decat am eu, in bine sau rau. Deci nu e o conspiratie si nu e deloc secret faptul ca se intalnesc acesti domni din Bilderberg, intrebarea e ce discuta ei in realitate si care sunt actiunile care rezulta. Parerea mea e ca filmele pe tema asta nu au nici cea mai mica idee despre subiectele reale de la acele intalniri.

Normal ca atunci cand se arunca sute de speculatii in aer, mai e cat una care nimereste. Pe principiul asta va recomand toata bibliografia si filmele despre Nostradamus, ca sa aveti ce face-n vara asta. Fix aceeasi amestecatura de fapte disparate luate si lipite cu scuipat ca sa dea aparenta soliditatii.

Daca s-ar da la TV, Zeitgeist ar concura ca si calitate cu Duminica in familie si emisiunea cu blondele de pe Antena 1.

...eu scriam de Esoteric Agenda si Kymatica.

Difera destul de mult de Zeitgest,mai putin senzationalism si majoritatea lucrurilor spuse au si ceva in spate,exista si foc nu numai fum.Multe lucruri spuse in esoteric si kymatica le gasesti usor ori in carti,ori pe net,depinde...e vorba doar sa cauti.

Despre Bilderberg am citit cateva carti,inclusiv cea care a fost cu saptamana financiara acu 1 an sau asa ceva(Clubul Bilderberg - Stapanii lumii)
Exact ce se discuta la acele intalniri nu cred ca stie cineva,insa sigur nu se discuta lucruri despre bunastarea omenirii.Si da intalnirile chiar au avut loc si vor avea loc.

Testul adevarat la Esoteric pentru mine in orice caz,e faza despre Codex Alimentarius,o sa vedem,in esoteric spunea ca la sfarsitul acestui an codexul va suferi niste modificari oribile si vom avea cu totii de suferit,normal ca raman sceptic,insa you may never know.....

nosferat is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules