![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Flash Forward
Un nou serial de la postu care a adus Lost'u.M-a batut la cap cineva sa vad trailerele la serialu asta si mi-au placut enorm de mult + ppremiza de la care pleaca e extrem de interesanta Din comunicatele ABC, pilotul va veni pe 23/24 septembrie Pare f interesant FlashForward - Wikipedia, the free encyclopedia
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Tocmai ce-am vazut primul episod, mi s-a parut excelent, cel mai bun dintre serialele noi din toamna asta. Bine scris si filmat, cu un subiect interesant, astept sa vad cum se va dezvolta tema predestinare vs liber arbitru. Sper sa fie o relansare a carierei lui Joseh Fiennes, care mi se pare la fel de talentat ca fratele lui. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Wooooooww… Cred ca a fost un episodul Pilot care a tins spre perfectiune. Sincer, acum dupa ce l-am urmarit, nu-mi doresc sa fi vazut ceva in plus sau in minus. Informatiile necesare sa ma faca sa-l urmaresc in fiecare saptamana au fost acolo. Nu am putut sa nu fiu amuzat si intrigat sa vad asta in episod: http://i35.tinypic.com/radoq8.jpg ca tot veni vorba de Lost. Oare sa fie din intamplare acolo sigla aia ? ![]() Eu sper sa fie ceva intre mistic si uman. Ca tot imi place Lost si-l consider cel mai bun .
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Cum sa nu fie pusa intentionat? Oceanic Airlines nu exista in realitate. ![]() Si mie mi-a placut foarte mult episodul pilot, in special finalul. Sper sa aiba audiente bune, ca m-am cam saturat de serialele SF anulate exact cand devin mai interesante: Threshold(a carui creator se ocupa si de Flashforward), Invasion, Journeyman, Surface, s.a.
__________________ X | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
rofl cum sa crezi ca o reclama la alt serial poate sa apara din "intamplare" ?
__________________ From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths.. Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| FlashForward - 1x02 "White To Play" Jo, 1 octombrie 2009, 23:59
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
WOW. Pare material de top-class, judecand dupa pilot. Daca se vor tine de treaba (aka sa nu traga aiurea de timp, sa isi planifice si gandeasca indelung alegerile pentru ce urmeaza sa faca), FF poate avea mai mult succes decat Lost (un exemplu doar). Anyway, astept cu interes episoadele urmatoare.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Da, si mie mi s-a parut bun. Nu la fel de bun ca primul, totusi.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nici bugetul n-a mai fost acelasi. ![]() Povestea ramane foarte interesanta. Apar cateva intrebari noi dar nu mi-a lasat senzatia ca o lungesc inutil. Dimpotriva, parca evolueaza extrem de rapid. Scenaristii par hotarati sa castige un numar mare de fani intr-un timp cat mai scurt. Chestii care mi-au placut in acest episod: Imi mai place si ca 29 aprilie 2010(data flashforward-ului) cade taman intr-o joi, cand va fi programat un episod, iar acela nu va fi finalul de sezon. Very nice. Si o mica previziune:
__________________ X | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Cred ca fetita a interpretat previziunea ca fiind un vis (initial). Intrebarea reala e Sper din tot sufletul sa nu mearga pe varianta lui Lost, cu explicatii si intrebari fabricate "la minut", sper sa aiba un plan referitor la cum va arata finalul povestii.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
vazut si eu acu primele 2 ep...tot ce vreau e sa nu il lungeasca
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: SB |
Am vazut si eu cel de-al doilea episod si mi s-a parut cel putin la fel de ok ca primul, care mi-a lasat o oarecare impresie de overacting. This one didn't. N-am mai urmarit de ceva vreme un serial insa daca va pastra un ritm ok si nici nu va scoate niste explicatii gen ''din putul gandirii'' o sa ii dau o sansa. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |