Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 02-10-2009, 18:32   #21 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Momentan nu cred ca se pune problema de lungire. In general, primul din sezon din orice serial e exact asa cum doresc regizorii pana atunci cand producatorii realizeaza potentialul financiar al unei serii cu minim 3 sezoane.

Asa a fost la Prison Break (initial a fost gandit ca o singura serie de 13 episoade, dar producatorii au zis ca mai bine fac mai multe sezoane), sper sa nu fie cazul si cu acest FF.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

C05T1N is online now    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 02-10-2009, 20:13   #22 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Ca sa vedem cum sta serialul postez ratingurile .
8 p.m.
CBS: “Survivor: Samoa” (11.7 milioane telespectatori, 7.1/12)
ABC: “FlashForward” (10.8 milioane, 6.7/11)
FOX: “Bones” (9 milioane, 5.6/9)
NBC: “SNL Weekend Update Thursday” (5.1 milioane, 3.3/6)/”Parks and Recreation” (4.6 milioane, 3.0/5)
The CW: “The Vampire Diaries” (3.5 milioane, 2.2/4)

Acum ma pun sa vizionez episodul doi. Revin cu un review.

Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra

sirAdrian is online now    Reply With Quote
Old 03-10-2009, 17:42   #23 (permalink)
Registered User

Forever_Man's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Sper din tot sufletul sa nu mearga pe varianta lui Lost, cu explicatii si intrebari fabricate "la minut", sper sa aiba un plan referitor la cum va arata finalul povestii.
Daca crezi asta despre LOST, urmareste-l din nou sa vezi cum toate au legatura.

Forever_Man is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2009, 17:48   #24 (permalink)

C05T1N's Avatar

Il urmaresc de cand a fost lansat, dar nu am cum sa trec cu vederea anumite (mari) scapari.
Da, au toate legatura, dar asta nu inseamna ca explicatiile au fost acolo de la inceput - mai degraba a fost vorba de "hai sa facem cat mai multe mistere pentru a tine spectatorii in priza , gasim noi un mod de a oferi raspuns pentru toate pana la sfarsitul ultimei serii".

Sa nu vezi asta inseamna sa fii ori neatent, ori fanboy - dupa parerea mea. Si mie mi se pare un super serial, dar care ar fi putut sa fie de 10 ori mai bun daca nu ar fi facut in primul rand pentru bani.

[end of off-topic]

Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X)

Old 03-10-2009, 22:32   #25 (permalink)

sirAdrian's Avatar

FlashForward – 1×02 “White To Play”

Este absolut tulburator. Provocarile pe care le propune depasesc orizontul de gandire a multora. Cred ca acelasi lucru s-a incercat si cu Defying Gravity, dar din pacate acolo n-a convins. Finalul aproape ca nu prea ma intereseaza desi este necesar cinematografic. Suprema dorinta, cea a cunoasterii macar a unor franturi de viitor, apoi materializarea cu ajutorul memoriei colective spotizata intr-un site global a zilei de peste 6 luni, da, asta da tema de meditatie. Dorintele, temerile, obsesile, fricile, sperantele, durerile sau descatusarile prezentate dinamic, in diferite planuri din locuri diferite. Filozofand un pic am putea spune ca numai trecutul este statistica. Dumnezeu a creat lumea noastra si in centrul ei OMUL FIINTA SUPREMA care a fost inzestrat cu DARUL SUPREM, LIBERUL ARBITRU. Viitorul nu poate fi decat virtual, oricate viziuni am avea. El este proiectia faptelor din prezenturi(la plural) succesive. In fiecare moment al vietii ne putem alege calea. Nimic nu e scris anterior. Chiar Revelatiile(Apocalipsa) nu marcheaza iremediabil viitorul existand sansa de modelare a lui. Deci nu-mi fac prea multe griji de soarta personajelor din film. Sunt convins ca provocarile din Stingere vor fi acceptate, iar multe din cele negre vor suferi transformari cromatice. Totul se va face cu suferinta si durere, acestea fiind unele din politele platite pentru ca suntem ceea ce suntem, dar astfel este asigurat dramatismul serialului. Core-ul episodului 2 a fost ultima secventa cu remarca fetitei Charlie referitoare la natura malefica a lui Gibbons.

Cred ca va ajunge pe locul 2 in topul serialelor mele preferate.

Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra

Last edited by sirAdrian; 03-10-2009 at 23:23..

Old 03-10-2009, 23:24   #26 (permalink)

sirAdrian's Avatar

Poster nou...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	flashforward-poster-nou.jpg
Views:	86
Size:	49.8 KB
ID:	531926  

Old 04-10-2009, 11:09   #27 (permalink)
Registered User

asta cu schimbarea viitorului mi se pare 1 prostie .. nu ai cum sa schimbi viitorul .. odata ce l`ai vazut asa ramane .. orice ai face vei ajunge in acelasi punct

de unde stii tu ca daca o iei la stanga in loc sa o iei la dreapta nu te va aduce in acelasi punct in 29 aprilie[ movie date]?

Meredith is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2009, 12:05   #28 (permalink)
Registered User

CheshireCat's Avatar

Hmmm, asta cu soarta batuta in cuie mergea in Antigona.
Teoretic, daca ai schimba orice pas care te-a adus intr-un anumit punct ai avea parte de un "viitor" diferit. Stii, hipercunoscutul Butterfly-Effect...

CheshireCat is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2009, 17:56   #29 (permalink)
Registered User

pai si de unde stii ce pas te`a adus in momentul ala .. astia din film au vazut doar 2 minute din viitor .. de unde stie el ca, daca[ex: maine dimineata nu se duce la munca] si`a schimbat viitorul?

de asta zic ca orice ar face o sa ajunga in exact acelasi moment .. abia de atunci o sa poate sa schimbe ceva stiind cum decurg lucrurile

ei bine .. soarta nu ti`o poti schimba[ex:daca pe tine te enerveaza parintii si te intorci in trecut sa faci in asa fel incat sa nu te mai enerveze , IMPOSIBIL, pt ca daca ai REUSI sa faci asa ceva nu ai mai avea motive sa fii nervos implicit nu vei maia vea motiv sa fii nervos si sa te intorci inapoi in timp, deci nu vei mai exista]

o noua teorie plauzibila e ca fiecare lucru pe care`l modifici oricat de insignifiant ar fi duce la producerea unui univers paralel

Meredith is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2009, 18:34   #30 (permalink)
Registered User

Sennin's Avatar

Quote:
Originally Posted by C05T1N View Post
Sa nu vezi asta inseamna sa fii ori neatent, ori fanboy - dupa parerea mea. Si mie mi se pare un super serial, dar care ar fi putut sa fie de 10 ori mai bun daca nu ar fi facut in primul rand pentru bani.

[end of off-topic]
Toate filmele si serialele sunt facute pentru bani nu pentru notele de pe un forum de jocuri unde unii useri o ard intelectual.

[end of off-topic]

Un serial cu o idee buna, pentru mine a fost surpriza placuta a toamnei, sper sa se mentina.

Sennin is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2009, 12:01   #31 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Meredith View Post
asta cu schimbarea viitorului mi se pare 1 prostie .. nu ai cum sa schimbi viitorul .. odata ce l`ai vazut asa ramane .. orice ai face vei ajunge in acelasi punct
daca ala cu bratara se sinucide, cum mai ajunge el pe 29 aprilie

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2009, 16:31   #32 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

E primul sezon... si de obicei, primul sezon e cel mai reusit fiind bine gandit din timp. Daca primul sezon are un rating pozitiv, unul destul de ridicat - e loc si de alte sezoane, doar ca unele continuari nu sunt premeditate din timp si ajung improvizate la greu...

XSamSung is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2009, 23:30   #33 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Pana acum excelent.
Va multumesc pentru ce ati demonstrat si în aceste zile, ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica si muncitoreasca, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. (Bucuresti, iunie 1990, discurs tinut minerilor)

Double Jay is online now    Reply With Quote
Old 09-10-2009, 22:30   #34 (permalink)
Registered User

Sennin's Avatar

Episodul 3 parca a fost din alt film, cam boring si cred ca au simtit ca se poate lungii, alta explicatie nu am pentru episodul de astazi.

Sennin is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2009, 22:35   #35 (permalink)

sirAdrian's Avatar

FlashForward – 1×03 “137 Sekunden”

“The earth farted and we blacked out” – In ultima scena chiar asa parea.
“I am a raindrop and I’m falling for you.” Nice one.
N-am priceput cum a stiut mosul despre dude’, daca ff-ul lui arata cu totul altceva. Nici de ce citea o carte in engleza si nu in germana.
Spoiler
Desi mosul recunoaste bluff-ul cu cele 137 secunde, pe tabla lui Mark apare exact acest text, nu dezvaluirile cu ciorile sau ce a provocat moartea lor, care ar fi fost mai aproape de o linie de ancheta.
Paradox
Daca viziunile prezinta adevaratul viitor, atunci e reala si cea a lui Dude (J Murphy- interesant nume legat de arta paradoxului) adica mosul chiar va fi eliberat, indiferent ce ar face acum. Atunci care-i rolul santajului ? In plus, ff-urile celor doi ar trebui sa coincida. Dar in ff-ul mosului, acesta se afla tot in inchisoare, ceea ce contrazice cealalta viziune. Deci viitorul nu e batut in cuie, iar jocul mosului capata sens.
Mai mult. Coreanul are puterea de a anula toate astea si deci si viitoarea sa ucidere cu un simplu denunt. Deci viziunile reprezinta doar un viitor posibil, dar nu cert.
O alta idee interesanta legata de arta autosugestiei. (The Secret Law of attraction):
Mosul isi doreste un anume viitor putin probabil. Mentalizand cu suficienta putere si actionand ca si cum acest viitor ar fi real, acel viitor devine real.
Valabil si pentru intreaga omenire.
Extrapolare: Sugestia colectiva a sfarsitului lumii in 2012 este accea care va determina acel sfarsit, chiar daca era improbabil dpdv istoric si determinist.

Q.E.D.

Old 11-10-2009, 16:52   #36 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

sunt sanse mari sa aiba doar un sezon...dupa unele zvonuri din interioru' ABC, aia sunt f nemultumiti de ratings la primele 3 episoade

sapt asta
CBS:
“Survivor: Samoa” (11.7 milioane telespectatori, 7.1/11 rating)
FOX: “Bones” (9.9 milioane, 6.1/10)
ABC: “FlashForward” (9 milioane, 5.9/9)
NBC: “Community” (5.1 milioane, 3.5/6)/”Parks and Recreation” (5 milioane, 3.3/5)
The CW: “The Vampire Diaries” (3.5 milioane, 2.1/3)

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 14:57 ----------

hmm am vazut acu ep 3 si mi s-a parut extrem de interesant, mai ales finalul, sunt curios ce e chestia aia alba

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2009, 17:23   #37 (permalink)
Registered User

Mie imi place FlashForward si cred ca are un potential mare.

violetblood1921 is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2009, 17:42   #38 (permalink)
Registered User

@Sir Dracu: pe naiba, FlashForward a fost lider de piata la primul episod, cu 12 milioane de telespectatori, apoi, la urmatoarele 2 episoade, ratingurile au scazut pana la 9, dar se mentine in top 3. In niciun caz n-o sa vezi un serial cu 9-10 milioane de telespectatori per episod anulat

bendfella is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2009, 22:30   #39 (permalink)
Registered User

Mi-a placut mai mult ep 3 decat primele. Cred ca are potential mare dar sa vedem cum o sa il continue. LA ultimul episod vazut imi venea sa ma duc sa iau scenariu sa vad ce mai urmeaza .

fatalis is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2009, 11:52   #40 (permalink)

C05T1N's Avatar

Mi s-a parut extrem de slab episodul 3, la fel ca si actorul principal care joaca mai slab decat o cizma.
Really, nu e cam devreme sa joace cartea teoriei conspiratiei? Cam lost-ish...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules